georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
είδα τη σκηνή με τη Βούλα. η καημένη δεν πρέπει να έχει ξαναφάει τέτοιο πούτσο και δείχνει να ζορίζεται. ειδικά όταν της τον βάζει στον κώλο
ωραιος τυπε....απλα πολλοι ειναι εν ωρα εργασιας τωρα.... ;)το κατεβασα και ειναι οντως το κανονικο...
πειτε κανα thanx
ειναι αρκετα καλη η βαβατση ειναι τρελο τσουλακι και στο κουλουρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υποφερει...
η νικολλετα πολυ εκφυλοφατσα (οπως οι περισσοτερες ρουμανες) και πραγματικα πολυ ομορφη για εμενα
το σεναριο δεν ειναι κακο
μονο η τελευταια σκηνη με χαλαει με την ηλεκτρα η οποια απο οταν την ειδε femdom και σαδοιστορια εχει χαλασει εντελως
1.Κουλουρια η Βαβατση
2.Μαλλον μας βλεπω αυριο περιπτερατους γιατι αξιζει στην συλλογη να μπει.
3.Νικολετα Ρωμανου Μνημονιο 2
4.Οι δυο αμπαλοι τι ρολο βαρανε?
εχεις δικιο ρε για την κοιλια,το ειδα και εγω.αυτη πρεπει να ταν χοντρη και να αδυνατισε.δεν εξηγειται αλλιως.Η ΒΑΒΑΤΣΗ καλο μουνακι? Τι ειναι αυτα που λες ρε τυπε
εισαι μεθυσμενος
καταρχην ειπε κατι πριν η βελβυ και ειχε απολυτο δικιο
κανει διπλες η κοιλια της απο την αγυμνασια... βεβαια εχει ωραιο ποδι
και ωραιο κωλαρακι μαζι με μουνοχειλα. Αλλα ρε φιλε δεν το νιωθει αυτο που κανει
σαν την ΑΛεξανδρατου κανει και αυτη... σφιγμενες ελλεηνιδες... μονο η Ηλεκτρα δεν σφιγγεται
αλλα δεν μ αρεσει σαν φατσα και σουλουπι... νταξει οσο για την Ρωμανου εγω της βαζω καθαρο 10αρι
ΣΤην Βαβατση θα εβαζα ενα 6 στην ηλεκτρα ενα 7 κ.ο.κ
εχεις δικιο ρε για την κοιλια,το ειδα και εγω.αυτη πρεπει να ταν χοντρη και να αδυνατισε.δεν εξηγειται αλλιως.
παντως μιλαμε οτι το κοριτσι ειναι παντελως τουβλο.ετσι και την ακουσεις να μιλαει θα κοπανιεσαι.μπα οχι τυπε... την θυμαμαι απο πριν 3-4 χρονια
οταν ποζαριζε στο modeling.gr
και ειχε προφιλ εκει...ΧΟντρη δεν ηταν ποτε αυτη.
Απλα οι κρεπαλες , τα ξενυχτια , τα ποτα οι καταχρησεις
τα τσιγαρα (ειτε μαυρα ειτε ασπρα ειτε κοκες) σε γαμανε
και απο τα 20 σου αρχιζει η κατηφορα.
παντως μιλαμε οτι το κοριτσι ειναι παντελως τουβλο.ετσι και την ακουσεις να μιλαει θα κοπανιεσαι.
παιδες οσοι προλαβεται:
το κατεβασα και ειναι οντως το κανονικο...
πειτε κανα thanx