majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ωραια νταξι εφοσον κανει και βυζιτες με 300 ευρω θα τα δοκιμασουμε τα τσιμπουκοχειλακια της....η κριση ειναι μεγαλη!
Πόσες;καλα μαν μολις δει τι τσιμπουκια κανει αυτο το σουπερ ντουπερ
πουταναριο που λεγεται νικολετα θα καταλαβεις για τι πραγμα μιλαω
δεν μετανιωσα που εδωσα τα λεφτα μου αποψε
Save as Jpg και παίξε με τη ποιότηταοι φωτογραφιες που εχω βγαλει ειναι πανω απο 1 MB
ΚΑΙ ΜΟυ λεει οτι δεν τις δεχεται εδω.... λογαριασμο στο μεταξυ σε διακομιστη για φωτογραφιες δεν εχω
για αυτο πριν καποιος μου ειπε οτι πρεπει να τις ανεβασω εκει? :-
Save as Jpg και παίξε με τη ποιότητα
τυπε δεν σου απανταει κανεις,τωρα τον παιζουν ολοι με την τσοντα του σειρηνακη.σε λιγο θα βγουν ομως για να κραξουν και καλα τι μαλακια τσοντα ειναιοι φωτογραφιες που εχω βγαλει ειναι πανω απο 1 MB
ΚΑΙ ΜΟυ λεει οτι δεν τις δεχεται εδω.... λογαριασμο στο μεταξυ σε διακομιστη για φωτογραφιες δεν εχω
δοκιμασες με imageshack? δεν θελει λογαριασμο.....οι φωτογραφιες που εχω βγαλει ειναι πανω απο 1 MB
δοκιμασες με imageshack? δεν θελει λογαριασμο.....
δοκιμασες με imageshack? δεν θελει λογαριασμο.....
θα με τρελανεις???????δεν θελει registry.......στο προτεινα λογο οτι εχεις μεγαλες εικονες...θελει κανονικα registry το imageshack
θα με τρελανεις???????δεν θελει registry.......στο προτεινα λογο οτι εχεις μεγαλες εικονες...
Welcome to ImageShack.παιδι μου, παλια ανεβαζα χωρις προβλημα. εδω κ κανα τριμηνο, θελει εγγραφη!
Welcome to ImageShack.
No registration required. Free to use and enjoy.
μην με καις..εκανα τεστ μολις τωρα.........
Aπό πού;κ μεσα σε 12 λεπτα κατεβασα την τσοντα
Aπό πού;