Νέα

Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε δικε μου εσυ την ειπες την μαλακια,εμενα λες αν τρολλαρω;Εσυ δεν ειπες οτι ψαχνετε τους παιχτες του γαυρου με το κυαλι στην εθνικη;Πες μου κατα την γνωμη σου ποιος ειναι αυτος που ειναι στον ολυμπιακο,παιζει,και δεν καλειται.
,,αντε χαζομαλακα επειδη αληθεια νομιζα οτι τρολλαρες αλλα εσυ τελικα δε....γιατι εκανες τον πονηρο και στου γαυρου...
βλακα....δεν μιλαμε για παιχτες...βλακα....
μιλαμε για ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ηλιθιε....προπονητες ,βοηθους ,τεχ. διευθυντες κλπ...
η ''κοκκινη'' επο ταιζει τους βαζελοθρεμενους και τους ΠΡΩΗΝ παιχτες του θρυλου η ''κοκκινη'' επο τους γραφει στα παπαρια της...
ηλιθιε καταλαβες;;πως ειναι δυνατον να μιλαμε για νυν παιχτες οταν λεμε φυσσα βωκολο και καραγκουνη;ε βλακα;;  :2funny: :2funny:
σου εχω ξαναπει...δεν ειναι κακο να εισαι βλακας και να ξην εχεις αντιληψη...κακο ειναι ενω εισαι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στοκος εσυ να επιμενεις να το παιζεις γατι  ;)
:2funny:  :2funny:  :2funny:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Αυτή είναι όντως ανακάλυψη... της Αμφίπολης φαίνεται ένα απλό εύρημα!

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι σήμερα είπε ότι κατά τις 12:30 μετά τον αγώνα έχει εκπομπή  :rockon: :rockon:

Λέτε να βγει τελικά ; Αν φάμε πολλά δε βλέπω να βγαίνει ... Αν όμως πάμε καλά θα εμφανιστεί με ουισκάκι σίγουρα  :dancing:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τύποι σήμερα είπε ότι κατά τις 12:30 μετά τον αγώνα έχει εκπομπή  :rockon: :rockon:

Λέτε να βγει τελικά ; Αν φάμε πολλά δε βλέπω να βγαίνει ... Αν όμως πάμε καλά θα εμφανιστεί με ουισκάκι σίγουρα  :dancing:

οσο και να ρθει το παιχνιδι το βρισιδι θα πεσει τυπε  :grin:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Για τον γαύρο και την εκπομπή του...

Αν νικήσει δεν θα την δω...
Αν φέρει χ πάλι δεν θα την δω με μια μόνο πιθανότητα αν δεν με παίρνει ο ύπνος...
Αν χάσει μπορεί και να την δω...
Αν ξεφτιλιστεί θα την δω σίγουρα...

Απρόβλεπτη η σημερινή μου νύχτα... :grin: :dancing:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Για τον γαύρο και την εκπομπή του...

Αν νικήσει δεν θα την δω...
Αν φέρει χ πάλι δεν θα την δω με μια μόνο πιθανότητα αν δεν με παίρνει ο ύπνος...
Αν χάσει μπορεί και να την δω...
Αν ξεφτιλιστεί θα την δω σίγουρα...

Απρόβλεπτη η σημερινή μου νύχτα... :grin: :dancing:

Σωστός ! Οι πιο καλές εκπομπές είναι όταν χάνουμε  :2funny:

Ή όταν έχουν δείρει τον Τσουκαλά  :2funny: :2funny:

Πάντως και με τη νίκη μπορεί να έχει πλάκα αν βγάλει τίποτα καπνογόνα κλπ  :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εδώ άλλοι παίζουν στα χωράφια και στις χωματερές και έχουν άποψη για τον Αμπινταλ και τον Μποτία ... σε λεπτομέρειες θα κολλάμε ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
E ναι,αυτοι δεν τρωνε ξυλο,ειναι κατι σαν Σουπερμαν και Αιρον Μαν δεν τους αγγιζει κανεις. :jerking:
χαζοχαρουμενο παλι χυθηκες και παλι κανεις οτι δεν καταλαβες;
ποσο βλακας εισαι τουλαχιστον το ενοιωσες;
αληθεια δεν στεναχωριεσαι που εισαι ηλιθιος;  :think:

,,αντε χαζομαλακα επειδη αληθεια νομιζα οτι τρολλαρες αλλα εσυ τελικα δε....γιατι εκανες τον πονηρο και στου γαυρου...
βλακα....δεν μιλαμε για παιχτες...βλακα....
μιλαμε για ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ηλιθιε....προπονητες ,βοηθους ,τεχ. διευθυντες κλπ...
η ''κοκκινη'' επο ταιζει τους βαζελοθρεμενους και τους ΠΡΩΗΝ παιχτες του θρυλου η ''κοκκινη'' επο τους γραφει στα παπαρια της...
ηλιθιε καταλαβες;;πως ειναι δυνατον να μιλαμε για νυν παιχτες οταν λεμε φυσσα βωκολο και καραγκουνη;ε βλακα;;  :2funny: :2funny:
σου εχω ξαναπει...δεν ειναι κακο να εισαι βλακας και να ξην εχεις αντιληψη...κακο ειναι ενω εισαι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στοκος εσυ να επιμενεις να το παιζεις γατι  ;)
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom