koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα!
,,αντε χαζομαλακα επειδη αληθεια νομιζα οτι τρολλαρες αλλα εσυ τελικα δε....γιατι εκανες τον πονηρο και στου γαυρου...Ρε δικε μου εσυ την ειπες την μαλακια,εμενα λες αν τρολλαρω;Εσυ δεν ειπες οτι ψαχνετε τους παιχτες του γαυρου με το κυαλι στην εθνικη;Πες μου κατα την γνωμη σου ποιος ειναι αυτος που ειναι στον ολυμπιακο,παιζει,και δεν καλειται.
Τύποι σήμερα είπε ότι κατά τις 12:30 μετά τον αγώνα έχει εκπομπή
Λέτε να βγει τελικά ; Αν φάμε πολλά δε βλέπω να βγαίνει ... Αν όμως πάμε καλά θα εμφανιστεί με ουισκάκι σίγουρα
Για τον γαύρο και την εκπομπή του...
Αν νικήσει δεν θα την δω...
Αν φέρει χ πάλι δεν θα την δω με μια μόνο πιθανότητα αν δεν με παίρνει ο ύπνος...
Αν χάσει μπορεί και να την δω...
Αν ξεφτιλιστεί θα την δω σίγουρα...
Απρόβλεπτη η σημερινή μου νύχτα...
Ή όταν έχουν δείρει τον Τσουκαλά
E ναι,αυτοι δεν τρωνε ξυλο,ειναι κατι σαν Σουπερμαν και Αιρον Μαν δεν τους αγγιζει κανεις.Τον έδειραν σαν κάτι αεκτζήδες που .. έδειραν κάποτε τον Νικοπολίδη ?
E ναι,αυτοι δεν τρωνε ξυλο,ειναι κατι σαν Σουπερμαν και Αιρον Μαν δεν τους αγγιζει κανεις.
χαζοχαρουμενο παλι χυθηκες και παλι κανεις οτι δεν καταλαβες;E ναι,αυτοι δεν τρωνε ξυλο,ειναι κατι σαν Σουπερμαν και Αιρον Μαν δεν τους αγγιζει κανεις.
,,αντε χαζομαλακα επειδη αληθεια νομιζα οτι τρολλαρες αλλα εσυ τελικα δε....γιατι εκανες τον πονηρο και στου γαυρου...
βλακα....δεν μιλαμε για παιχτες...βλακα....
μιλαμε για ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ηλιθιε....προπονητες ,βοηθους ,τεχ. διευθυντες κλπ...
η ''κοκκινη'' επο ταιζει τους βαζελοθρεμενους και τους ΠΡΩΗΝ παιχτες του θρυλου η ''κοκκινη'' επο τους γραφει στα παπαρια της...
ηλιθιε καταλαβες;;πως ειναι δυνατον να μιλαμε για νυν παιχτες οταν λεμε φυσσα βωκολο και καραγκουνη;ε βλακα;;
σου εχω ξαναπει...δεν ειναι κακο να εισαι βλακας και να ξην εχεις αντιληψη...κακο ειναι ενω εισαι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στοκος εσυ να επιμενεις να το παιζεις γατι ;)