Νέα

Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Αν ο γαυρος χασει απο το Γιουβετσι οι οπαδοι απλα θα στεναχωρηθουν....Αν ο γαυρος χασει απο τον φετινο βαζελο οι οπαδοι θα κυνηγανε με καραμπινες τους παικτες οπως στην Κολομβια  :2funny:
δε μιλάμε για απλή ήττα...! :grin: :sunglasses:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγώ αυτά περιμένω ! Οι καλύτερες εκπομπές Τσουκαλάς είναι μετά από ήττες του Ολυμπιακού  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
ρε εσεις ξερει κανεις ποιους λεει Χιουι Λιουι και Ντιουι στον παναθηναικο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
άσχετο αδελφέ χτες δη πήγαμε καθόλου καλά.. :S :S

δεν πειραζει , ολα καλα μαν  :rockon: :rockon: :rockon:  Λεφτα υπαρχουν , αλλα κοιτα να μην χασουμε αλλα, γιατι εχουμε πολλα εξοδα , και θα βγει και του Χρησταρα το τζοκερ και θα μας το παιζει μπρουκλης μετα  :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.255
Πόντοι
5.006
δεν πειραζει , ολα καλα μαν  :rockon: :rockon: :rockon:  Λεφτα υπαρχουν , αλλα κοιτα να μην χασουμε αλλα, γιατι εχουμε πολλα εξοδα , και θα βγει και του Χρησταρα το τζοκερ και θα μας το παιζει μπρουκλης μετα  :grin: :grin: :grin:
:boobies: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πουτανα ελλαδα...να ακουγονται αληθειες περισσοτερες απο στομα φανατικων οργανωμενων οπαδων απο οτι απο ΄΄αντικειμενικους'' δημοσιογραφους...
κατακοκκινη επο και εθνικη με φυσσα καραγκουνη βωκολο....ψαχνουμε παιχτη του θρυλου με το λυχναρι και δεν βρισκουμε  :2funny:
ας πει καποιος οτι δεν λενε αληθεια...
ξευτιλα...αληθειες οι φανατικοι και ψεμματα οι αντικειμενικοι  :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πουτανα ελλαδα...να ακουγονται αληθειες περισσοτερες απο στομα φανατικων οργανωμενων οπαδων απο οτι απο ΄΄αντικειμενικους'' δημοσιογραφους...
κατακοκκινη επο και εθνικη με φυσσα καραγκουνη βωκολο....ψαχνουμε παιχτη του θρυλου με το λυχναρι και δεν βρισκουμε  :2funny:
ας πει καποιος οτι δεν λενε αληθεια...
ξευτιλα...αληθειες οι φανατικοι και ψεμματα οι αντικειμενικοι  :headbang:
Και μητρογλου,φορτουνης,διαμαντακος,Μανιατης τι ειναι;Αυτους εχει ο ολυμπιακος και τον σιοβα που ειναι τραυματιας.
Να καλεσει δηλαδη Μποτια και Ρομπερτο και μαζουακου;
Ρε μαλακα ειλικρινα τωρα,πανε σε εναν γιατρο.Θα σου κανω εγω τα εξοδα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και μητρογλου,φορτουνης,διαμαντακος,Μανιατης τι ειναι;Αυτους εχει ο ολυμπιακος και τον σιοβα που ειναι τραυματιας.
Να καλεσει δηλαδη Μποτια και Ρομπερτο και μαζουακου;
Ρε μαλακα ειλικρινα τωρα,πανε σε εναν γιατρο.Θα σου κανω εγω τα εξοδα.
ελα λεγε τωρα...κανεις πλακα...δεν μπορει να εισαι τοσο βλακας...αποκλειαται ,δεν υπαρχει τοσο βλακας πουθενα...πες ...κανεις πλακα ετσι;  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ελα λεγε τωρα...κανεις πλακα...δεν μπορει να εισαι τοσο βλακας...αποκλειαται ,δεν υπαρχει τοσο βλακας πουθενα...πες ...κανεις πλακα ετσι;  :think:
Α ναι εχετε Μπαχαλακη Χουτεσιωτη και Βλαχο,τωρα ειδα με συγχωρεις.Γιατι δεν τους καλει ο αλητης  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Α ναι εχετε Μπαχαλακη Χουτεσιωτη και Βλαχο,τωρα ειδα με συγχωρεις.Γιατι δεν τους καλει ο αλητης  :2funny: :2funny:
πες αληθεια τωρα...εισαι τοσο βλακας;εγω αληθεια δεν το πιστευω...πες μου ρε μαλακα οτι τρολλαρεις να ηρεμησω...μην με τρελλαινεις...δεν τα πιστευεις αυτα που λες ετσι δεν ειναι;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πες αληθεια τωρα...εισαι τοσο βλακας;εγω αληθεια δεν το πιστευω...πες μου ρε μαλακα οτι τρολλαρεις να ηρεμησω...μην με τρελλαινεις...δεν τα πιστευεις αυτα που λες ετσι δεν ειναι;;
Ρε δικε μου εσυ την ειπες την μαλακια,εμενα λες αν τρολλαρω;Εσυ δεν ειπες οτι ψαχνετε τους παιχτες του γαυρου με το κυαλι στην εθνικη;Πες μου κατα την γνωμη σου ποιος ειναι αυτος που ειναι στον ολυμπιακο,παιζει,και δεν καλειται.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε δικε μου εσυ την ειπες την μαλακια,εμενα λες αν τρολλαρω;Εσυ δεν ειπες οτι ψαχνετε τους παιχτες του γαυρου με το κυαλι στην εθνικη;Πες μου κατα την γνωμη σου ποιος ειναι αυτος που ειναι στον ολυμπιακο,παιζει,και δεν καλειται.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang: :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Kανα Λινκ απο την χτεσινη εκπομπη;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom