Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ωραιες εποχες τυπε που δεν θα ξαναρθουν :'(
ξεροχυνω τυπε μου ...
ωραιες εποχες τυπε που δεν θα ξαναρθουν :'(
Έκανε καράφλα τύπε :SΓέρασε ρε φιλε πως εγινε ετσι ο τακαρος Σχεδον δεν τον αναγνώρισα
ξεροχυνω τυπε μου ...
Τυπε, ειναι γλυκο το μελι...Καλα ρε δεν υπάρχουν νεότερα παιδιά να πάρουν τη θέση του Τάκη και του Ακη; Αυτή η γαμημενη η γενιά ούτε στα οπαδικά δε δίνει τη σκυτάλη;
Θα τον πάρω κανένα τηλεφωνάκι αυτές τις μέρες να του επανασυστηθώ ως ο ''ψηλός απ' τον Χολαργό''.
Θα τον πάρω κανένα τηλεφωνάκι αυτές τις μέρες να του επανασυστηθώ ως ο ''ψηλός απ' τον Χολαργό''.
υπαρχουν λογικα τυπε αλλα σε ολες τις ομαδες ειναι ορισμενοι που κρατανε χρονια τα ηνια και δε τ αφηνουν γιατι θα χασουν το μεροκαματο ,οπως πχ το αντε γεια εχει βγει καθαρα απο τη πρωτη στιγμη οχι να μιλαει για ολυμπιακο αλλα μεσα απο αυτο να στηριξει τον προεδρο τους που απ αυτον χορηγηθηκε η εκπομπηΚαλα ρε δεν υπάρχουν νεότερα παιδιά να πάρουν τη θέση του Τάκη και του Ακη; Αυτή η γαμημενη η γενιά ούτε στα οπαδικά δε δίνει τη σκυτάλη;
πωωωωωωωωωωωωωω...μαλακα μου σου εχει κανει ψυχολογικα ο θρυλος και η ακουπωσυνη σου,...υπαρχουν λογικα τυπε αλλα σε ολες τις ομαδες ειναι ορισμενοι που κρατανε χρονια τα ηνια και δε τ αφηνουν γιατι θα χασουν το μεροκαματο ,οπως πχ το αντε γεια εχει βγει καθαρα απο τη πρωτη στιγμη οχι να μιλαει για ολυμπιακο αλλα μεσα απο αυτο να στηριξει τον προεδρο τους που απ αυτον χορηγηθηκε η εκπομπη