You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εδω ειναι ολοκληρη η εκπομπη
Ξεκινησε το γλυψιμ...εεεεε την εκπομπη ο Τακης ?
Τακη ? Το Βεροια - Γαυρος το επαιξες στο στοιχημα?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.470
- Πόντοι
- 2.356
Κορυφαιο !!! την δουλευει καλα τη μαπα ο τακης
και προχθες κοροιδευε με τα πινελα και τα καγκελα
Χωρίς να είμαι οπαδός καμιάς ομάδας και δεν πάω καν σε γήπεδα, νομίζω ότι αν τον ρώταγες θα έλεγε με τιμή (αν ξέρει από επικοινωνία) ότι σκούπιζε. Δεν είναι κακό. όλοι από κάπου ξεκινάνε...
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εσυ εχεις φαει τοσο μεγαλη πουτσα που σου εχει γινει εμμονη....
Κορυφαιο !!! την δουλευει καλα τη μαπα ο τακης
και προχθες κοροιδευε με τα πινελα και τα καγκελα
και παω 10000 πεισειφ στοιχημα
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε σεις σε ποιο καναλι ειναι αυτος ο μεγιστος καλτ τυπος που επερναν τηλεφωνο κατι παναθηναικοι και αρχιζε τα μινελικια
εγω δεν ασχολουμε με ομαδες αλλα ο τυπος ειναι οσο καλτ που πεθενεις στα γελια μιλαμε τι να πρωτοπεις
αυτο το καναλι ειναι ψηφιακο ξερουμε μερες ωρες που παιζει
εγω δεν ασχολουμε με ομαδες αλλα ο τυπος ειναι οσο καλτ που πεθενεις στα γελια μιλαμε τι να πρωτοπεις
αυτο το καναλι ειναι ψηφιακο ξερουμε μερες ωρες που παιζει
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
μαγκες ο τακαρος ειναι πολυ καλτ τυπος αν και δεν ειμαι ολυμπιακος με φτιαχνει ασχημα ...τακαρε γερα ρε και προσεχε εκει με τα καλωδια μη πνιγεις
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
Τι τυπος και ιστορίες ρε μαγκες, ο τυπος ηταν τσιρακι του κοκκαλη, παντως οταν απο την τηλεοραση προετρεπε 16χρονα, να σφαξουν τους 'λαγους' και εκλεινε ραντεβου στον αέρα..'τα λεμε στην παιανία να τους σφαξουμε μαγκες' ελεγα καλτ τυπος ειναι, οταν ομως επεσε νεκρος νεαρός οπαδος απο μαχαιρι (δεν ειμαι βαζελος αεκτζης ειμαι) αλλα οταν μιλαμε για νεκρους πρεπει να ειμαστε σοβαροι. Εκεινη την χρονικη στιγμη που ηταν ο εισαγγελεας να καλεσει τον εν λογω κυριο να δωσει εξηγησεις...πουθενα...εκεινη στην εποχη βεβαια κυβερνουσε ο κοκκαλης και ο σημιτης οχι ο σημιτης και ο κοκκαλης πρωτα ο κοκκαλης..Και πια δεν μπορουμε να μιλαμε για ομαδα ποδοσφαιρου αλλα για εγκληματικη οργανωση οποτε περα απο την πλακα και το αντε γεια πρεπει να σκεφτουμε και λιγο σοβαρα...
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τι τυπος και ιστορίες ρε μαγκες, ο τυπος ηταν τσιρακι του κοκκαλη, παντως οταν απο την τηλεοραση προετρεπε 16χρονα, να σφαξουν τους 'λαγους' και εκλεινε ραντεβου στον αέρα..'τα λεμε στην παιανία να τους σφαξουμε μαγκες' ελεγα καλτ τυπος ειναι, οταν ομως επεσε νεκρος νεαρός οπαδος απο μαχαιρι (δεν ειμαι βαζελος αεκτζης ειμαι) αλλα οταν μιλαμε για νεκρους πρεπει να ειμαστε σοβαροι. Εκεινη την χρονικη στιγμη που ηταν ο εισαγγελεας να καλεσει τον εν λογω κυριο να δωσει εξηγησεις...πουθενα...εκεινη στην εποχη βεβαια κυβερνουσε ο κοκκαλης και ο σημιτης οχι ο σημιτης και ο κοκκαλης πρωτα ο κοκκαλης..Και πια δεν μπορουμε να μιλαμε για ομαδα ποδοσφαιρου αλλα για εγκληματικη οργανωση οποτε περα απο την πλακα και το αντε γεια πρεπει να σκεφτουμε και λιγο σοβαρα...
Τύπε είσαι σίγουρος για αυτά που γράφει; Τον τσουκαλά τον παρακολουθώ πάνω από 12 χρόνια (από τότε που έκανε εκπομπές στο TV Magic με Στέλιο) και ποτέ δε τον θυμάμαι να κλείνει ραντεβού θανάτου (τέτοια ραντεβού μόνο στο bourdela έχω δει να κλείνονται ). Τουλάχστον όχι από αέρα. Ναι, παλιά έβριζε περισσότερο και ήταν πιο προκλητικός απέναντι σε οπαδούς άλλων ομάδων, όμως πάντα τον θυμάμαι να δηλώνει (δημόσια πάντα) κατά της βίας. Αν υπήρχε απόδειξη για σφαγές κλπ δε θα είχε εμφανιστεί και στο youtube ?
Ενδεχομενως δεν θα ειδες την συγκεκριμένη εκπομπή...ακομα ηχει στα αυτια μου με την χαρακτηριστικη του φωνη την προηγουμενη του φονου :'Μαγκες ολοι στην παιανία να φαμε τους λαγους', οσον αφορα οτι ηταν κατα της βιας οταν καποιος κρεμαει ωμα κοτοπουλα απο τσιγκελια μεσα στο στουντιο, και βριζει ετσι χωρις να απαντα σε επιχειρηματα μαλλον δεν ειναι της εκκλησίας....Τύπε είσαι σίγουρος για αυτά που γράφει; Τον τσουκαλά τον παρακολουθώ πάνω από 12 χρόνια (από τότε που έκανε εκπομπές στο TV Magic με Στέλιο) και ποτέ δε τον θυμάμαι να κλείνει ραντεβού θανάτου (τέτοια ραντεβού μόνο στο bourdela έχω δει να κλείνονται ). Τουλάχστον όχι από αέρα. Ναι, παλιά έβριζε περισσότερο και ήταν πιο προκλητικός απέναντι σε οπαδούς άλλων ομάδων, όμως πάντα τον θυμάμαι να δηλώνει (δημόσια πάντα) κατά της βίας. Αν υπήρχε απόδειξη για σφαγές κλπ δε θα είχε εμφανιστεί και στο youtube ?
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ΥΓ : Και σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι ο Τσουκαλας ειχε κανα μαχαιρι και εσφαζε κοσμο, αλλα οταν σε ανωριμα 16χρονα που δεν ειναι σε θεση να ξεχωρισουν το σοβαρο απο το ασοβαρο μιλας ετσι, και τα πορωνεις ετσι, κανοντας τα να ξεχυθουν εξω και οποιον παρει ο χαρος εσυ που δεν εισαι σπυριαρικο 16χρονο εχεις ευθυνη....
Δε λέω ότι δε το έχει πει. Αλλά δε τα έχει πει στην τηλεόραση ! Δεν είναι τόσο χαζός !
ΥΓ : Και σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι ο Τσουκαλας ειχε κανα μαχαιρι και εσφαζε κοσμο, αλλα οταν σε ανωριμα 16χρονα που δεν ειναι σε θεση να ξεχωρισουν το σοβαρο απο το ασοβαρο μιλας ετσι, και τα πορωνεις ετσι, κανοντας τα να ξεχυθουν εξω και οποιον παρει ο χαρος εσυ που δεν εισαι σπυριαρικο 16χρονο εχεις ευθυνη....
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
παιανια ημουν και εγω.....2 λαγους τους εκανα τουμπανο στο ξυλο.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K