Νέα

Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ο αλλος θελει βαζελινη στο λοκο  :2funny:  :2funny:  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΟΚ, αρα ο Ευαγγελατος δεν ειναι μελος ΕΣΗΕΑ και δεν ανηκει στο ταμειο των δημοσιογραφων, ετσι?

Η Ένωσις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) είναι επαγγελματικό σωματείο των συντακτών των ημερησίων εφημερίδων και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης που έχουν έδρα την Αθήνα.

πάντως δεν είναι κάτι που το ξέρω, οπότε μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και όχι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ειναι ρε μαλακα το θεμα τα λεφτα....το ονορε ειναι...δεν θελω στηλη για να κονομησω....θελω γιατι εχω πραματα να πω και να μαθουν οι αλλοι....μονο το μαρουλι εχετε στο νου σας ρε πουστη ...

φτιασε μπλογκ ρε. μια χαρα ειναι. εχουμε πηξει στις μαλακιες μπλογκ, ενα παραπανω θα μας χαλασει? 

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Κάπνιζε και πέταξε το τσιγάρο μέσα σε πλαστικό μπουκάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
φτιασε μπλογκ ρε. μια χαρα ειναι. εχουμε πηξει στις μαλακιες μπλογκ, ενα παραπανω θα μας χαλασει? 
τι λες ρε μαλακα;;ναρκωτικα πινεις;και πως θα αναγνωριστει η αξια μου;στο μπλογκ μου;
το θεμα ειναι να σε ζητησει ο αλλος...παλι μαλακια ειπες...να βλογησω δηλαδη τα γενεια μου;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι λες ρε μαλακα;;ναρκωτικα πινεις;και πως θα αναγνωριστει η αξια μου;στο μπλογκ μου;
το θεμα ειναι να σε ζητησει ο αλλος...παλι μαλακια ειπες...να βλογησω δηλαδη τα γενεια μου;

η αξια σου? να σε ζητησει αλλος? ρε σε θελω μαλακα οχι βλαμενο. σοβαρεψου

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
μαλακας εισαι εσυ που μου λες να ανοιξω μπλογκ για να το παιξω αρθογραφος...

Φτιαξε ενα μπλογκ, ξεκινα να ποσταρεις τα αρθρα σου σε FB, Twitter, Bou και λοιπα φιλοξενα Μεσα και, αν εισαι καλος, θα αναγνωριστεις.

Απλα, δεν θα βγαλεις λεφτα.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Για τους φιλους που ψάχνουν τη θρυλική φωτογραφία της χειρονομίας του Τσουκαλάς στο Σισέ:

sise_takis.jpg
 [/URL] :thefinge:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.601
Πόντοι
5.565
θα πάει χαμένο το κτύπημα στα πλήκτρα συνοδευόμενο από ένα άδικα χαμένο κλικ στον πόντικα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Φτιαξε ενα μπλογκ, ξεκινα να ποσταρεις τα αρθρα σου σε FB, Twitter, Bou και λοιπα φιλοξενα Μεσα και, αν εισαι καλος, θα αναγνωριστεις.

Απλα, δεν θα βγαλεις λεφτα.
καλος εισαι και εσυ...τσιμπαει ο μαλακας που το παιζει και γατος και με ΄΄δουλευει΄΄  :2funny: τσιμπας και εσυ; και απαντας σοβαρα;εγω κανω χαβαλε στον ηλιθιο ρε....λες να ανοιξω μπλογκ;; :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλος εισαι και εσυ...τσιμπαει ο μαλακας που το παιζει και γατος και με ΄΄δουλευει΄΄  :2funny: τσιμπας και εσυ; και απαντας σοβαρα;εγω κανω χαβαλε στον ηλιθιο ρε....λες να ανοιξω μπλογκ;; :2funny:

αμαν πως την πατησαμε ετσι. μας δουλεψες γατε παλι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Για τους φιλους που ψάχνουν τη θρυλική φωτογραφία της χειρονομίας του Τσουκαλάς στο Σισέ:

http://[URL unfurl="true"]www.sombrero.gr/wp-content/uploads/2011/02/sise_takis.jpg[/img[/URL]]  :thefinge:
[/quote][move][color=red][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/color][/move]

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
102
Πόντοι
1
Ποσο χαμηλο επιπεδο εχετε εσεις οι γαυροι για να αφηνετε να σας εκπροσωπει και να σας δυσφημει ενα τετοιο ζωων σαν τον Τσουκαλα....ελεος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε πως μας την επαιξες παλι ετσι
αντε παλι τα ιδια... :2funny:

τωρα μεταξυ μας...δεν εισαι και τοσο γατι οσο νομιζεις  ;)

η αξια σου? να σε ζητησει αλλος? ρε σε θελω μαλακα οχι βλαμενο. σοβαρεψου
αλλα μην αγχωνεσαι...μεταξυ μας ...εγω ειμαι καλο παιδι δεν μαρτυραω.....γατε  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ποσο χαμηλο επιπεδο εχετε εσεις οι γαυροι για να αφηνετε να σας εκπροσωπει και να σας δυσφημει ενα τετοιο ζωων σαν τον Τσουκαλα....ελεος
τυπε γαμησε τα....και λιγα λες  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι σε θελω εχεμυθο μαλακα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories