Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
για την ακριβεια απο το εσκι σεχιρ μεχρι την χουχουσανταςτο περα κλουμπ υπηρχε απο τα τελη του 1800 στην πολη τυπε.δεν εγιναν εδω περα κλουμπ.το εσκι σεχιρ δεν εχει σχεση με την κωνσταντινουπολη.ειναι νοτιοανατολικα αυτης και δε μπορεις να ερθεις κολυμπωντας απο εκει.βασικα ειπε μαλακια ο τακης
το περα κλουμπ υπηρχε απο τα τελη του 1800 στην πολη τυπε.δεν εγιναν εδω περα κλουμπ.το εσκι σεχιρ δεν εχει σχεση με την κωνσταντινουπολη.ειναι νοτιοανατολικα αυτης και δε μπορεις να ερθεις κολυμπωντας απο εκει.βασικα ειπε μαλακια ο τακης
κοιτα,αν δεχθουμε οτι οι ολυμπιακοι ειμαστε απογονοι του στολου,τοτε ολοι οι αλλοι ειστε αμερικανοι 2ης και 3ης γενιαςαπο κει το ακουσες εσυ?...καλα ενταξει
οχι ρε τυπε εχουμε και τα παπιερς...απο κει το ακουσες εσυ?...καλα ενταξει
κοιτα,αν δεχθουμε οτι οι ολυμπιακοι ειμαστε απογονοι του στολου,τοτε ολοι οι αλλοι ειστε αμερικανοι 2ης και 3ης γενιας
δηλαδη τυπε εσενα αν σε στριμωνε ο μιχαλης,ο μακης,ο τασος και καμια δεκαρια αλλοι τι θα εκανες;τοτε που τον στριμωξανε στο νοσοκομειο στα β.π ο ψηλος απο το χολαργο και οι αλλοι και τον κουρεψανε απο τη μια μερια, ετρεμε σαν το ψαρι. μετα βγηκε στο ματζικ και εκανε τον κοκορα
δε νευριαζω τυπε.εχω ξαναγραψει πως το θεωρω απο τα πιο ευρυματικα συνθηματα αυτο.το ελεγα ομως σε ενα βαζελο πριν μερικες μερες και του εσπασα τα αρχιδια."παιδι μου" του λεω "πρεπει να παμε στην πρεσβεια να βγαλεις το διαβατηριο.πως θα επιστρεψεις στην πατριδα;"ειπα μια μαλακια πανω στα νευρα μου οκ? Τουλαχιστον εσυ δεχτηκες οτι ειπε μαλακια ο σφουγγαριστρας..
δηλαδη τυπε εσενα αν σε στριμωνε ο μιχαλης,ο μακης,ο τασος και καμια δεκαρια αλλοι τι θα εκανες;
επισκεψη σε νοσοκομειο πηγε τυπε.εκει τον πετυχαν.τι θα πει δεν εισαι μαλακας;εγω δεν ειμαι μαλακας να φτασω στο σημειο να με στριμωξουν ολοι αυτοι οι τσανακογλυφτες
τρεχει πρωτος και μαγκωνονται οι αλλοι...εγω δεν ειμαι μαλακας να φτασω στο σημειο να με στριμωξουν ολοι αυτοι οι τσανακογλυφτες
οποιος πει οτι ειδε τον τσουκαλα σε επεισοδια ή εχει ακουσει τον τσουκαλα να λεει οτι συμμετειχε σε επεισοδια ειναι ψευτης.δεν το εχει ισχυρισθει ποτε.το ουφο οκ...Αυτοι απο την εκπομπη τους παριστανουν τους σουπερηρωες που δερνουνε 50 με το ενα χερι
ναι αλλα εκει τον στριμωξαν ρε φιλε.δεν τον στριμωξαν καπου αλλου,οπτε κι εσυ μαλακιες λες τωρα.και σου το ξαναλεω,ο τακης μπορει να λεει ο,τι να ναι αφου δεν του πολυκοβει το μυαλο αλλα χερι δε σηκωνει και το εχω δει μπροστα μου αυτο που σου λεωδεν ηταν η επισκεψη στο νοσοκομειο η μαλακια. οσα ελεγε και εκανε πριν την επισκεψη ηταν η μαλακια
οποιος πει οτι ειδε τον τσουκαλα σε επεισοδια ή εχει ακουσει τον τσουκαλα να λεει οτι συμμετειχε σε επεισοδια ειναι ψευτης.δεν το εχει ισχυρισθει ποτε.το ουφο οκ...
ενταξει,τι θες να πει δηλαδη;ακομη και μετα το επεισοδιο με τον κανελλο τι θα ελεγε;δεν ειπα οτι εχει συμμετασχει σε επεισοδια αλλα ολο λεει απο την εκπομπη "με ειδαν 100 βαζελοι/χανουμια/αεκτζηδες και τρεχανε χωρις να τους μιλησω"...
εγω δεν ειμαι μαλακας να φτασω στο σημειο να με στριμωξουν ολοι αυτοι οι τσανακογλυφτεςδηλαδη τυπε εσενα αν σε στριμωνε ο μιχαλης,ο μακης,ο τασος και καμια δεκαρια αλλοι τι θα εκανες;
δεν ηταν η επισκεψη στο νοσοκομειο η μαλακια. οσα ελεγε και εκανε πριν την επισκεψη ηταν η μαλακιαεπισκεψη σε νοσοκομειο πηγε τυπε.εκει τον πετυχαν.τι θα πει δεν εισαι μαλακας;
πρεπει να διορθωνονται οι ανακριβειες τυπεκαλά ρε τόση ανάλυση για τον τύπο; έλεος...