alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
fake ειναι?
fake ειναι?
σεφ 1993 τοτε που δεν κατεβηκανε οι βαζελοι να παιξουνε στον 4ο τελικο και πηραμε το πρωταθλημαΤύπε από πού είναι η φώτο ; Μη μου πεις ότι είναι ο Τάκαρος με πράσινα
τακης σε αεκτζη:"πολο γιατι δεν φτιαχνετε?εχετε το συνδρομο του πνιγμου του 22?"
:S
εκτος απο σκατομαλακας ειναι και χαμενο κορμι δηλαδητακης σε αεκτζη:"πολο γιατι δεν φτιαχνετε?εχετε το συνδρομο του πνιγμου του 22?"
Δε νομίζω να το είπε αυτό
το λεει απο το 1:14 και μετα....απαραδεκτος
Όντως..αλλά είναι πολύ χαμηλού επιπέδου άνθρωπος για να πάρεις στα σοβαρά αυτά που λέει, εγώ πιστεύω οτι ούτε ξέρει τί έγινε τότε,ούτε ξέρει τι λέει
ενώ οι τύποι που βρίζουν τους νεκρούς της θύρας 7 είναι καλλιεργημένα άτομα
Όντως..αλλά είναι πολύ χαμηλού επιπέδου άνθρωπος για να πάρεις στα σοβαρά αυτά που λέει, εγώ πιστεύω οτι ούτε ξέρει τί έγινε τότε,ούτε ξέρει τι λέει
ενώ οι τύποι που βρίζουν τους νεκρούς της θύρας 7 είναι καλλιεργημένα άτομα
κολυμπωντας ηρθατε απο το εσκισεχιρ και γινατε περα κλουμπ...τακης σε αεκτζη:"πολο γιατι δεν φτιαχνετε?εχετε το συνδρομο του πνιγμου του 22?"
κολυμπωντας ηρθατε απο το εσκισεχιρ και γινατε περα κλουμπ...
σεφ 1993 τοτε που δεν κατεβηκανε οι βαζελοι να παιξουνε στον 4ο τελικο και πηραμε το πρωταθλημα
το περα κλουμπ υπηρχε απο τα τελη του 1800 στην πολη τυπε.δεν εγιναν εδω περα κλουμπ.το εσκι σεχιρ δεν εχει σχεση με την κωνσταντινουπολη.ειναι νοτιοανατολικα αυτης και δε μπορεις να ερθεις κολυμπωντας απο εκει.βασικα ειπε μαλακια ο τακηςκολυμπωντας ηρθατε απο το εσκισεχιρ και γινατε περα κλουμπ...