Νέα

Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τσουρεκια μας τα εκανε με τον Μπαοκ τον βαζελο και την αποπειρα δολοφονιας του Μαρινακη

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Τσουρεκια μας τα εκανε με τον Μπαοκ τον βαζελο και την αποπειρα δολοφονιας του Μαρινακη

αμ πως! θα μας φανε τον βαγγελα και εμεις θα καθομαστε με σταυρωμενα χερια.... :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αμ πως! θα μας φανε τον βαγγελα και εμεις θα καθομαστε με σταυρωμενα χερια.... :cheesy:
E ψηφιστε Σαμαρα τυποι που τον εσωσε οπως ψηφισατε τον απιθανο τον Μωραλη για δημαρχο  :2funny:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
:dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• 10653736_847992328568933_3628398328038201720_n.jpg
    10653736_847992328568933_3628398328038201720_n.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 15

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τη στιγμή που άπαντες εκτιμούν ότι αυτή η άθλια κυβέρνηση διανύει τους τελευταίους της μήνες ίσως και εβδομάδες, τα ''λαγονικά'' του κικίλια ανακάλυψαν ένα σχεδιάγραμμα που παραπέμπει σε πετροπόλεμο μικρών παιδιών με το οποίο σχεδιαζόταν χτύπημα εντελώς τυχαίως στις 4-10, δυο μέρες μετά δηλαδη!!!Έλεος τι άλλο θα κάνουν για να αποπροσανατολίσουν και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο...
σωστός ο παίχτης τ ίδιο έλεγα κ εγώ στν δουλεια. Κ κάτι ακόμη την ωρα που η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης. Τέλος τ κουτοχορτο κύριοι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Ασ βαλει καποιος την εκπομπη εδω να την δουμε

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Home / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Διαδήλωση της Θύρας 7 έξω από τον ΣΚΑΙ
Διαδήλωση της Θύρας 7 έξω από τον ΣΚΑΙ
By RedMol7
Updated: October 4, 2014
Με ανακοίνωση της η Θύρα 7 τονίζει πως θα υπάρξει συνάντηση έξω από τα γραφεία του σταθμού ΣΚΑΙ την Δευτέρα.

7

Η ανακοίνωση:

“H OIKOΓENEIA TOY OΛYMΠIAKOY MAΣ ΠAPAKOΛOYΘEI ME AΓΩNIA TIΣ EΞEΛIΞEIΣ TΩN TEΛEYTAIΩN HMEPΩN KAI THN AΠOKAΛYΨH ME ΣTOIXEIA KAI OXI ME ΘEΩPIEΣ OTI O ΠPOEΔPOΣ TOY ΘPYΛOY HTAN ΣTOXOΣ ΔOΛOΦONΩN.

TO ΠOIOI EΔΩΣAN THN ENTOΛH ΓIA TH ΔOΛOΦONIA ΘA TO MAΘOYME. AYTO ΠOY HΔH ΞEPOYME EINAI OTI O ΠPOEΔPOΣ THΣ OMAΔAΣ MAΣ, O OΠAΔOΣ TOY OΛYMΠIAKOY BAΓΓEΛHΣ MAPINAKHΣ, EΔΩ KAI KAIPO ΣTOXOΠOIEITAI ME MANIA AΠO MME KAI EΠIXEIPHMATIEΣ ΠOY TA EΛEΓXOYN.

ANEXTHKAME APKETA. KAI TA ANEXTHKAME ΓIATI ΔE ΘEΛAME NA ΔΩΣOYME TO ΠAPAMIKPO ΔIKAIΩMA ΣTOYΣ AMETPHTOYΣ EXΘPOYΣ MAΣ.

OMΩΣ H YΠOMONH EΞANTΛHΘHKE. ΠΛEON ΘA ANTIΔPAΣOYME MAZIKA KAI AMEΣA. ΠPΩTH ΣYNANTHΣH MAΣ TH ΔEYTEPA TO BPAΔY ΣTIΣ 10:00 EΞΩ AΠO TON PAΔIOTHΛEOΠTIKO ΣTAΘMO ΣKAI.

EΞΩ AΠO TO KANAΛI, ΠOY EYPIΣKOMENO MAΛIΣTA ΣTIΣ ΓEITONIEΣ MAΣ, EΞAΠOΛYEI ΛAΣΠH KAΘHMEPINA ΓIA TON ΠPOEΔPO, THN OMAΔA, TOYΣ OΠAΔOYΣ MAΣ.

ΘA EIMAΣTE OΛOI EKEI ΓIA NA BPONTOΦΩNAΞOYME OTI TA ΨEMMATA TEΛEIΩΣAN. OI ΣYKOΦANTIEΣ TEΛEIΩΣAN. TΩPA TH ΔIKH (ΠPOΣXHMATIKH ΠANTA) ΘA THN KANOYME EMEIΣ.

O ΛAOΣ TOY OΛYMΠIAKOY”.

συμπληρώνω εγώ ... η αδέσμευτη φωνή του κόσμου του ολυμπιακου ( δεν τρώει κουτόχορτο ο κόσμος πλέον τσουκαλάδες )

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Home / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Διαδήλωση της Θύρας 7 έξω από τον ΣΚΑΙ
Διαδήλωση της Θύρας 7 έξω από τον ΣΚΑΙ
By RedMol7
Updated: October 4, 2014
Με ανακοίνωση της η Θύρα 7 τονίζει πως θα υπάρξει συνάντηση έξω από τα γραφεία του σταθμού ΣΚΑΙ την Δευτέρα.

7

Η ανακοίνωση:

“H OIKOΓENEIA TOY OΛYMΠIAKOY MAΣ ΠAPAKOΛOYΘEI ME AΓΩNIA TIΣ EΞEΛIΞEIΣ TΩN TEΛEYTAIΩN HMEPΩN KAI THN AΠOKAΛYΨH ME ΣTOIXEIA KAI OXI ME ΘEΩPIEΣ OTI O ΠPOEΔPOΣ TOY ΘPYΛOY HTAN ΣTOXOΣ ΔOΛOΦONΩN.

TO ΠOIOI EΔΩΣAN THN ENTOΛH ΓIA TH ΔOΛOΦONIA ΘA TO MAΘOYME. AYTO ΠOY HΔH ΞEPOYME EINAI OTI O ΠPOEΔPOΣ THΣ OMAΔAΣ MAΣ, O OΠAΔOΣ TOY OΛYMΠIAKOY BAΓΓEΛHΣ MAPINAKHΣ, EΔΩ KAI KAIPO ΣTOXOΠOIEITAI ME MANIA AΠO MME KAI EΠIXEIPHMATIEΣ ΠOY TA EΛEΓXOYN.

ANEXTHKAME APKETA. KAI TA ANEXTHKAME ΓIATI ΔE ΘEΛAME NA ΔΩΣOYME TO ΠAPAMIKPO ΔIKAIΩMA ΣTOYΣ AMETPHTOYΣ EXΘPOYΣ MAΣ.

OMΩΣ H YΠOMONH EΞANTΛHΘHKE. ΠΛEON ΘA ANTIΔPAΣOYME MAZIKA KAI AMEΣA. ΠPΩTH ΣYNANTHΣH MAΣ TH ΔEYTEPA TO BPAΔY ΣTIΣ 10:00 EΞΩ AΠO TON PAΔIOTHΛEOΠTIKO ΣTAΘMO ΣKAI.

EΞΩ AΠO TO KANAΛI, ΠOY EYPIΣKOMENO MAΛIΣTA ΣTIΣ ΓEITONIEΣ MAΣ, EΞAΠOΛYEI ΛAΣΠH KAΘHMEPINA ΓIA TON ΠPOEΔPO, THN OMAΔA, TOYΣ OΠAΔOYΣ MAΣ.

ΘA EIMAΣTE OΛOI EKEI ΓIA NA BPONTOΦΩNAΞOYME OTI TA ΨEMMATA TEΛEIΩΣAN. OI ΣYKOΦANTIEΣ TEΛEIΩΣAN. TΩPA TH ΔIKH (ΠPOΣXHMATIKH ΠANTA) ΘA THN KANOYME EMEIΣ.

O ΛAOΣ TOY OΛYMΠIAKOY”.

συμπληρώνω εγώ ... η αδέσμευτη φωνή του κόσμου του ολυμπιακου ( δεν τρώει κουτόχορτο ο κόσμος πλέον τσουκαλάδες )
ΑΣΕ να το κρίνουμε εμείς φιλε μου.ασχοληθειται με τα τις ομάδας σας και θα τα βρούμε τα αλλα εμείς.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΑΣΕ να το κρίνουμε εμείς φιλε μου.ασχοληθειται με τα τις ομάδας σας και θα τα βρούμε τα αλλα εμείς.

φιλε εμείς κράζουμε τον Αλαφούζο και τον Αναστασίου ... εσύ τι ακριβώς θα κρίνεις από την ανακοίνωση των υπαλλήλων του Μαρινάκη??

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
φιλε εμείς κράζουμε τον Αλαφούζο και τον Αναστασίου ... εσύ τι ακριβώς θα κρίνεις από την ανακοίνωση των υπαλλήλων του Μαρινάκη??
μπορω να σκεφτώ απο μονος μου έχω άποψη και το τι θα κρινω.και μην συγκρίνεις Αναστασίου Αλαφούζου με ολυμπιακό και το θέμα της ανακοίνωσης υπάρχει χαώδης απόσταση απο πολλές μεριές..

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

Θα κατουρήσουν κιόλας έξω απο το ΣΚΑΙ οπως και ο ΧΑυγιτης βουλευτης εξω απο το MEGA ????  :2funny: :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μπορω να σκεφτώ απο μονος μου έχω άποψη και το τι θα κρινω.και μην συγκρίνεις Αναστασίου Αλαφούζου με ολυμπιακό και το θέμα της ανακοίνωσης υπάρχει χαώδης απόσταση απο πολλές μεριές..

ο πιο θωρακισμένος ελληνας επιχειρηματίας ηταν στοχος ... απο τρομοκράτες και γιατι θα πανε εξω απο το σκαι?? τις μπομπες εξω απο το ΣΚΑΙ ήταν απο τους ιδιους τους τρομοκρατες ?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
ο πιο θωρακισμένος ελληνας επιχειρηματίας ηταν στοχος ... απο τρομοκράτες και γιατι θα πανε εξω απο το σκαι?? τις μπομπες εξω απο το ΣΚΑΙ ήταν απο τους ιδιους τους τρομοκρατες ?
δεν θα βγάλει πουθενά η συζήτηση φιλε μου.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Να ενημερώνετε άμεσα ο πρόεδρος για τις εξελίξεις!

Αν μιλάει το κινητό του πάρτε στο κινέζικο  :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επενδυει λεει στην Ελλαδα ο Μαρινακης.Ποιος αυτος που εχει ολα τα καραβια του σε ξενη σημαια και δεν δινει μια για φορο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom