Νέα

Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ζεσταινονται τα σουργελα...... :2funny:

ε ρε γελια...ε Τακη,..εεεε ε Ακη...εεεε χαχαχαχχαχααχ

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
2viqx46.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
.

Συνημμένα

• MIA-VRADIA-STO-KENDRO-MORIAS-ZONDANO-cover.jpg
    MIA-VRADIA-STO-KENDRO-MORIAS-ZONDANO-cover.jpg
    128,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα να σας γαμαει ο κοκκαλης...καλα ο μαρινακης...αλλα να σας εχει δημιουργησει ψυχολογικα ακομα και ο τακαρος....ε ρε κατι μαλακες...τι ζειτε ρε καραγκιοζηδες...αφου εχετε ψοφησει και δεν το ξερετε...
αχαχαχχαχαχαχαχχαχα
χυνω μαλακεεεεεεεεεες  :rockon: :rockon: :rockon:
σας γαμαει ο τσουκαλας με το μαλλι σφουραγγιστρα....τοσο μαλακες ειστε ρεεεεεεεε... :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
καλα να σας γαμαει ο κοκκαλης...καλα ο μαρινακης...αλλα να σας εχει δημιουργησει ψυχολογικα ακομα και ο τακαρος....ε ρε κατι μαλακες...τι ζειτε ρε καραγκιοζηδες...αφου εχετε ψοφησει και δεν το ξερετε...
αχαχαχχαχαχαχαχχαχα
χυνω μαλακεεεεεεεεεες  :rockon: :rockon: :rockon:
σας γαμαει ο τσουκαλας με το μαλλι σφουραγγιστρα....τοσο μαλακες ειστε ρεεεεεεεε... :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ασαλιωτα κιολας!

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Μπορούμε να τον δούμε απο το Internet;

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Μόνο στην Αττική τον βλέπετε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν την ξερεις την ιστορια που εκανε ο Τσουκαλας τον πεθαμενο για να μην τον δειρουν?

τα πεσιματα εκτος γηπεδων δεν ειναι η ειδικοτης μου τυπε, πρωτη φορα το ακουω  :grin:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Δεν την ξερεις την ιστορια που εκανε ο Τσουκαλας τον πεθαμενο για να μην τον δειρουν?

Έχει μείνει στην ιστορία η ατάκα αυτή ("έκανες το νεκρό σε κάτι κάδους"):
Παραθέτω από το παραπάνω link:

Τιτανοτεράστια ατάκα που ακούστηκε από αεκτζή στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά. Σκοπό είχε να του την πει σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρακάτω παρατίθεται ολόκληρος ο διάλογος, μνημείο του νεοελληνικού πολιτισμού παρέα με τον παράγοντα Εδεσσαϊκού, το τηλεφτυάρι, το κοπιτιπίτα και τόσα άλλα. Σε περίπτωση που οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος δεν καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν τα .flv, είναι κρίμα να στερηθούν τέτοια ντοκουμέντα.

Επιστρέφοντας στα γεγονότα, αν και οι σχετικές πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, στοιχεία αναφέρουν ότι, στο εν λόγω περιστατικό, ομάδα αεκτζήδων αφού συνδιαλέγη εποικοδομητικά με τον Τάκη, τον έριξε μέσα σε έναν κάδο. Αυτός επέλεξε να σταθεί εκεί ακίνητος, παριστάνοντας το νεκρό με σκοπό να αποτρέψει την συνέχιση της κουβέντας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η σειρά των παραπάνω γεγονότων οδήγησαν στην γέννηση μιας από τις πιο τιραμισουρεαλιστικές ατάκες του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.
Η ατάκα χρησιμοποιείται ως φράση πασπαρτού, με σκοπό να ανάγει την συζήτηση στα ανώτερα επίπεδα χαβαλέ και καψίματος.

Ο ορίτζιναλ διάλογος αυτούσιος :

Τάκης: Ναι.
Αεκτζής: Ναι καλησπέρα.
Τ: Ένα λεπτό. Εγώ απ' την Κόρινθο τα 6 της δυναμό μες το ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙτάκι σου! Παρακάτω λέγε.
Α: Έλα ρε Τάκη τι έγινε;
Τ: Ναι καλά λέγε.
Α: Από Ηράκλειο τηλεφωνώ.
Τ: Από;
Α: Από Ηράκλειο Κρήτης.
Τ: Ναι έλα.
Α:Λοιπόν, πρώτα από όλα εγώ είμαι ΑΕΚ.
Τ: Πες μου.
Α: Και θά 'θελα να σε ρωτήσω, σοβαρά τώρα μου λένε εδώ φίλοι μου δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ.
Τ: Τι είσαι (ακατάληπτο) κάτσε κάτσε λέγε;
Α: Ναι μ'ακούς τώρα;
Τ: Ναι ακούω λέγε.
Α: Μου λένε εδώ κάτι φίλοι μου ΑΕΚτζήδες πωρωμένοι και τέτοια οτι έκανες το νεκρό σε κάτι κάδους.
Τ: (ένοχο γελάκι)
Α: Τι είναι αυτά τώρα;
Τ: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠ' ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Κοίτα να δείς φιλαράκο... Βγάλ' το νυφικό να μιλήσουμε. Από βρώμες θα πείτε πολλές... Πραγματικότητες... Πραγματικότητες ισχύει καμία;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ρε τι φατσαρες παιζει να κρυβονται πισω απο οσους παιρνουνε τηλεφωνο....το 1/3 συνταξιουχοι το 1/3 πρεζονια και το υπολοιπο σουρωμενοι απο το τσιπουρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom