Επισκέπτης
παρτουζα μονο με την φωτεινουλα & την παλερμο..η περσονα αμα γουσταρει μπορει να μας περνει ματι..οχι γουσταρω παρτουζες,μονο που δεν ξερω πως θα σας προλαβω λυσαρες
παρτουζα μονο με την φωτεινουλα & την παλερμο..η περσονα αμα γουσταρει μπορει να μας περνει ματι..οχι γουσταρω παρτουζες,μονο που δεν ξερω πως θα σας προλαβω λυσαρες
παρτουζα μονο με την φωτεινουλα & την παλερμο..η περσονα αμα γουσταρει μπορει να μας περνει ματι..
παρτουζα μονο με την φωτεινουλα & την παλερμο..η περσονα αμα γουσταρει μπορει να μας περνει ματι..
θα κρατάς τον τρίποδα.......εγώ θα γλείψω κανα κοκκαλάκι?
τα'πες ολα
Δηλώ.....Καλά δεν παρακολουθείς;
Λέμε ήταν γαύρος μικρός και εχτές ήταν μόλις που του έλεγε ο βοθρος (νομίζω) once γαύρος, always γαύρος
Πάντως μεταξύ μας μην έχεις πολλές ελπίδες
ισως..αμα μαθεις να ποσταρεις φωτο ολο & κατι μπορει να γινει..εγώ θα γλείψω κανα κοκκαλάκι?
εχουν βγει και καινουριες,εχεις χασει πολλαπαρτουζα μονο με την φωτεινουλα & την παλερμο..η περσονα αμα γουσταρει μπορει να μας περνει ματι..
οχι αυτα τα χασαΚαλά δεν παρακολουθείς;
Λέμε ήταν γαύρος μικρός και εχτές ήταν μόλις που του έλεγε ο βοθρος (νομίζω) once γαύρος, always γαύρος
Πάντως μεταξύ μας μην έχεις πολλές ελπίδες
οχι αυτα τα χασα
παντως εναν που ηξερα και αλλαζε ομαδες ετσι,ανα βδομαδα πηρε τρελοχαρτο απο στρατο
λημνο ησουν περσονα?
Ασε ρε να μεινει κατι και για εμας, μην τα λες ολα.εχουν βγει και καινουριες,εχεις χασει πολλα
γεια σου βραγιδα μονοφαγα..Ασε ρε να μεινει κατι και για εμας, μην τα λες ολα.
Γεια σου πλεζουρα. ;)
καλα ειπα Ιοταςόχι.
ΓΕΕΘΑ..
καλα ειπα Ιοτας
Ε οχι και μονοφαγας τα καλυτερα σου αφησαμε.γεια σου βραγιδα μονοφαγα..
Ε οχι και μονοφαγας τα καλυτερα σου αφησαμε.
τωρα διαβασα την υπογραφη σου..Ε οχι και μονοφαγας τα καλυτερα σου αφησαμε.