OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μην λες τετοια γιατι εχω πλερωκει 20 γιουργια για να παω στο φεστιβαλ....γκρρρρρρ
Είσαι σίγουρη ότι θα γίνει;
Γιατί εγώ άκουγα εχτές κάτι φήμες ότι θα ακυρωθεί κτλ.
μην λες τετοια γιατι εχω πλερωκει 20 γιουργια για να παω στο φεστιβαλ....γκρρρρρρ
Είσαι σίγουρη ότι θα γίνει;
Γιατί εγώ άκουγα εχτές κάτι φήμες ότι θα ακυρωθεί κτλ.
Τζάμπα και τα 20 γιούργια...σοβαρα μιλας?
προσπαθω να τους παρω τηλεφωνο εδω και κανα μισαωρο και δεν το σηκωνει κανεις....
πλακα θα χει.........γκρρρρρρρρρ
σοβαρα μιλας?
προσπαθω να τους παρω τηλεφωνο εδω και κανα μισαωρο και δεν το σηκωνει κανεις....
πλακα θα χει.........γκρρρρρρρρρ
καλυτερα κρυο.οταν κρυωνεις θα ντυθεις και θα ζεσταθεις.οταν ζεσταινεσαι και ολα να τα βγαλεις παλι θα ζεσταινεσαι.εκτος αν εισαι στη θαλασσα συνεχεια πραγμα δυσκολο ειδικα εδω στην αθηνα.Όχι ο καύσωνας είναι χειρότερος (τουλάχιστον σ' αυτή τη χώρα που ζούμε προτιμώ χιόνι παρά καύσωνα)
καλυτερα κρυο.οταν κρυωνεις θα ντυθεις και θα ζεσταθεις.οταν ζεσταινεσαι και ολα να τα βγαλεις παλι θα ζεσταινεσαι.εκτος αν εισαι στη θαλασσα συνεχεια πραγμα δυσκολο ειδικα εδω στην αθηνα.
vasos που τα βρισκεις αυτα τα αβαταρ ρε μπαγασα.
Ήταν μία φήμη. Δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Μη σε στενοχωρήσω και χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ισχύει!
Ποια εταιρεία έχει αναλάβει την εκδήλωση; Μήπως να ψάχναμε στο site της... λέω τώρα εγώ... γιατί στην Ελλάδα ζούμε...
Θα ηθελα μέσω του σαιτ να απευθύνω επισημη πρόσκληση στη Σαμάνθα τη Φόξ
Σαμάνθα έλα παιδί μου σπίτι να αποκλειστούμε μαζι.
ωραιος.ειμαι γραφιστας μπρε τσυ σε μια εταιρεια στο χαλανδρι και τα φτιαχνω...ειναι γαμω τα χομπυ ετσι?
δε στελνεις και σε μας που ειμαστε πιο κεντρικα λιγο?τρελλο χιονι αυτη τη στιγμη στο χαλανδρι παιδες.........
Και εσύ ακόμα κάθεσαι ???Το φεστιβαλ εχει ηδη ξεκινησει.....φιου.........
Θα ηθελα μέσω του σαιτ να απευθύνω επισημη πρόσκληση στη Σαμάνθα τη Φόξ
Σαμάνθα έλα παιδί μου σπίτι να αποκλειστούμε μαζι.
Και εσύ ακόμα κάθεσαι ???
Aντε να το στρωσει να μην παμε και στις δουλειες μας την Δευτερα / ετσι DIKY ????
αμαν ρε diky.δηλαδη εσυ αμα δεν τους τα σκασεις θα σκασεις?ομως στα κωλομπαρα θα παμε και με αλυσιδες.....