Νέα

Η επέλαση του χιονιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΤΟ πιο κουλό απ όλα είναι που πολλοί Αθηναίοι - το τονίζω αυτό - έτρεξαν να προμηθευτούν τρόφιμα, κονσέρβες και νερά...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ωρε πάρε και κανένα βαλιτσάκι με καναδυο αλλαξιές σωβρακοφάνελωνε....

δεν χρειαζεται εχω βιτσιο να βγω στο χιονι γυμνος και να παιξω χιονοπολεμο... :cool2:
για οποιον κρυωνει λιγο :bottom: ή  :grouphug:και θα ζεσταθει!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΤΟ πιο κουλό απ όλα είναι που πολλοί Αθηναίοι - το τονίζω αυτό - έτρεξαν να προμηθευτούν τρόφιμα, κονσέρβες και νερά...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ναι ναι οι Αθηναίοι είναι βλάκες και όλοι οι άλλοι Έλληνες είναι έξυπνοι! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ναι ναι οι Αθηναίοι είναι βλάκες και όλοι οι άλλοι Έλληνες είναι έξυπνοι! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Gatto μην κολλάς. ;)
Δεν ξέρω τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν στην επαρχία γι αυτό το έκανα πιο συγκεκριμένο και αναφέρθηκα στους Αθηναίους.
Τουλάχιστον στην Αθήνα ξέρω τις συνθήκες διαβίωσης υπό διάφορες καιρικές συνθήκες  :grin:
Αυτό δε σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι έλληνες πάνε καλά... :uglystupid:

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αχαχαχα εδω εμεις εχουμε ηλιο κ αυτοι συνεχιζουν με την επελαση τους...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ που ζω στην Αθήνα δεν είδα κανέναν να βγαίνει να ψωνίσει κονσέρβες και εφόδια...εκτός αν το είπες για πλάκα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Gatto μην κολλάς. ;)
Δεν ξέρω τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν στην επαρχία γι αυτό το έκανα πιο συγκεκριμένο και αναφέρθηκα στους Αθηναίους.
Τουλάχιστον στην Αθήνα ξέρω τις συνθήκες διαβίωσης υπό διάφορες καιρικές συνθήκες  :grin:
Αυτό δε σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι έλληνες πάνε καλά... :uglystupid:
Μην πεις στον Ελληνα για την πόλη του και την πατρίδα του θα πέσει να σε φάει.........
Και μετά βγαίνει στην τηλεόραση και βρίζει που με λίγη βροχούλα πλημμυρίζει, που με χιόνι αποκλείεται 20 χλμ έξω απ το κέντρο της πόλης, που με καύσωνα δεν έχει ρεύμα για να δροσιστεί....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Παρακαλώ τους μοντεράτορες να ενημερώσουν τα εικονίδια να βαράει ο κιτρινόφατσας μαλακία με τις δύο χούφτες....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ που ζω στην Αθήνα δεν είδα κανέναν να βγαίνει να ψωνίσει κονσέρβες και εφόδια...εκτός αν το είπες για πλάκα!
Μάλλον μένεις με τη μάνα σου και στα χει όλα έτοιμα...... :headbang: :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην πεις στον Ελληνα για την πόλη του και την πατρίδα του θα πέσει να σε φάει.........
Και μετά βγαίνει στην τηλεόραση και βρίζει που με λίγη βροχούλα πλημμυρίζει, που με χιόνι αποκλείεται 20 χλμ έξω απ το κέντρο της πόλης, που με καύσωνα δεν έχει ρεύμα για να δροσιστεί....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Παρακαλώ τους μοντεράτορες να ενημερώσουν τα εικονίδια να βαράει ο κιτρινόφατσας μαλακία με τις δύο χούφτες....
Δεν έπεσα να φάω κανέναν ρε φίλε!Αν νομίζεις ότι αυτό που έγραψε η οχιά ισχύει πες το μας να πάμε να ψωνίσουμε κι εμείς για να μην μείνουμε νηστικοί!Μωρέ και τρίτη χούφτα χρειάζεται για μερικούς...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
λοιπον εγω ειμαι αθηναιος αλλα γαμω και την αθηνα μου και τα χωρια ολα...δεν με πειραζει να λενε οτι θελουν,αρκει να μη μου βρισετε τις χωρες του τ.ανατολικου μπλοκ και τις μουναρες σας πηρε και σας σηκωσε!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Λίγα με το γάτο γιατί θα έχουμε άλλα... :knuppel: :grin: :grin: :grin: δεν ξέρω τι λέτε εσείς..πάντως στα Γιάννενα ρίχνει παπάδες :rockon: :rockon: :rockon:το έχει στρώσει για τα καλά...ά και τα μόνα εφόδια που προμηθευτήκαμε είναι αρκετά ξύλα για το τζάκι,να μη βγαίνουμε βραδιάτικα έξω στο ψοφόκρυο... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λίγα με το γάτο γιατί θα έχουμε άλλα... :knuppel: :grin: :grin: :grin: δεν ξέρω τι λέτε εσείς..πάντως στα Γιάννενα ρίχνει παπάδες :rockon: :rockon: :rockon:το έχει στρώσει για τα καλά...ά και τα μόνα εφόδια που προμηθευτήκαμε είναι αρκετά ξύλα για το τζάκι,να μη βγαίνουμε βραδιάτικα έξω στο ψοφόκρυο... ;)
Εδώ τίποτα...σκέτο ψοφόκρυο προς το παρόν!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
υπουργε ερχεσαι να παιξουμε λιγο χιονοπολεμο απο μαλακιες στο θρεντ?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λες να λέω μαλακία;
Τα παράπονα στις ειδήσεις και στους δημοσιογράφους που πάντα λένε αυτά που θέλουν και όχι αυτά που ισχύουν.
Πάντως από πείρα και μόνο μπορώ να κρίνω ότι σε ένα ποσοστό τουλάχιστον αυτό είναι αληθές :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom