You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η επέλαση του χιονιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ωρε πάρε και κανένα βαλιτσάκι με καναδυο αλλαξιές σωβρακοφάνελωνε....
δεν χρειαζεται εχω βιτσιο να βγω στο χιονι γυμνος και να παιξω χιονοπολεμο...
για οποιον κρυωνει λιγο ή και θα ζεσταθει!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι ναι οι Αθηναίοι είναι βλάκες και όλοι οι άλλοι Έλληνες είναι έξυπνοι!ΤΟ πιο κουλό απ όλα είναι που πολλοί Αθηναίοι - το τονίζω αυτό - έτρεξαν να προμηθευτούν τρόφιμα, κονσέρβες και νερά...
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναι ναι οι Αθηναίοι είναι βλάκες και όλοι οι άλλοι Έλληνες είναι έξυπνοι!
Gatto μην κολλάς. ;)
Δεν ξέρω τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν στην επαρχία γι αυτό το έκανα πιο συγκεκριμένο και αναφέρθηκα στους Αθηναίους.
Τουλάχιστον στην Αθήνα ξέρω τις συνθήκες διαβίωσης υπό διάφορες καιρικές συνθήκες
Αυτό δε σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι έλληνες πάνε καλά...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μην πεις στον Ελληνα για την πόλη του και την πατρίδα του θα πέσει να σε φάει.........Gatto μην κολλάς. ;)
Δεν ξέρω τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν στην επαρχία γι αυτό το έκανα πιο συγκεκριμένο και αναφέρθηκα στους Αθηναίους.
Τουλάχιστον στην Αθήνα ξέρω τις συνθήκες διαβίωσης υπό διάφορες καιρικές συνθήκες
Αυτό δε σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι έλληνες πάνε καλά...
Και μετά βγαίνει στην τηλεόραση και βρίζει που με λίγη βροχούλα πλημμυρίζει, που με χιόνι αποκλείεται 20 χλμ έξω απ το κέντρο της πόλης, που με καύσωνα δεν έχει ρεύμα για να δροσιστεί.......
Παρακαλώ τους μοντεράτορες να ενημερώσουν τα εικονίδια να βαράει ο κιτρινόφατσας μαλακία με τις δύο χούφτες....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μάλλον μένεις με τη μάνα σου και στα χει όλα έτοιμα......Εγώ που ζω στην Αθήνα δεν είδα κανέναν να βγαίνει να ψωνίσει κονσέρβες και εφόδια...εκτός αν το είπες για πλάκα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν έπεσα να φάω κανέναν ρε φίλε!Αν νομίζεις ότι αυτό που έγραψε η οχιά ισχύει πες το μας να πάμε να ψωνίσουμε κι εμείς για να μην μείνουμε νηστικοί!Μωρέ και τρίτη χούφτα χρειάζεται για μερικούς...Μην πεις στον Ελληνα για την πόλη του και την πατρίδα του θα πέσει να σε φάει.........
Και μετά βγαίνει στην τηλεόραση και βρίζει που με λίγη βροχούλα πλημμυρίζει, που με χιόνι αποκλείεται 20 χλμ έξω απ το κέντρο της πόλης, που με καύσωνα δεν έχει ρεύμα για να δροσιστεί.......
Παρακαλώ τους μοντεράτορες να ενημερώσουν τα εικονίδια να βαράει ο κιτρινόφατσας μαλακία με τις δύο χούφτες....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι άνοιξε και γεώτρηση το πρωί για να μην ξεμείνουμε από νερό!Μάλλον μένεις με τη μάνα σου και στα χει όλα έτοιμα......
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Λίγα με το γάτο γιατί θα έχουμε άλλα... δεν ξέρω τι λέτε εσείς..πάντως στα Γιάννενα ρίχνει παπάδες το έχει στρώσει για τα καλά...ά και τα μόνα εφόδια που προμηθευτήκαμε είναι αρκετά ξύλα για το τζάκι,να μη βγαίνουμε βραδιάτικα έξω στο ψοφόκρυο... ;)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εδώ τίποτα...σκέτο ψοφόκρυο προς το παρόν!!!Λίγα με το γάτο γιατί θα έχουμε άλλα... δεν ξέρω τι λέτε εσείς..πάντως στα Γιάννενα ρίχνει παπάδες το έχει στρώσει για τα καλά...ά και τα μόνα εφόδια που προμηθευτήκαμε είναι αρκετά ξύλα για το τζάκι,να μη βγαίνουμε βραδιάτικα έξω στο ψοφόκρυο... ;)
Επισκέπτης
galb που στον βορρά είσαι?Μπορεί εδώ στον βορρά να είμαστε πιο συνηθισμένοι... ;) ;)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τζάκι έχεις...???Εδώ τίποτα...σκέτο ψοφόκρυο προς το παρόν!!!
Ντροπή σου προδότη...λοιπον εγω ειμαι αθηναιος αλλα γαμω και την αθηνα μου και τα χωρια ολα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι ναι...τζάκι έχεις...???
Τζάκι ,ουισκάκι , ξηροκάρπια και Μιλανάρα στις 7...
Ποια είναι η μεγαλύτερη πόλη δυτικά της θεσσαλονίκης ???galb που στον βορρά είσαι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K