αμαν ρε diky.δηλαδη εσυ αμα δεν τους τα σκασεις θα σκασεις?
με γεια το εργαλειο σκρουτζ και καλα φορτωματα
αμαν ρε diky.δηλαδη εσυ αμα δεν τους τα σκασεις θα σκασεις?
ευχαριστω φιλεμε γεια το εργαλειο σκρουτζ και καλα φορτωματα
για Αθήνα????κάτσε στ'αυγά σου,δεν σε βλέπω να φτάνεις μακριάγαμω την πουτανα μου...τι θα γινει?θα ρθει ο γαμωχιονιας?εχω να κανω και ταξιδι στην εθνικη..να ξεκινησω η οχι?
κάτσε να γίνουν τα κάρβουνα και να βάλω τα κοψίδια στη φωτιά...και μην τον είδατε τον Παναή... και bourdela.com
χεχεχε... ;)
ομως στα κωλομπαρα θα παμε και με αλυσιδες.....
Κρύο είδαμε χιόνι όχι ...
Άστα αδερφέ,εγώ μένω Π.Φάληρο..ναύαρχε...βγάλε τα σκί...και τα σνόουμπορντ...
ομως στα κωλομπαρα θα παμε και με αλυσιδες.....
Γεια σου lj φιλε.Δύο πραγματάκια:
1. Πάλι το Σαββατοκύριακο αποκλεισμένοι, και από Δευτέρα ο καιρός στρώνει. Είναι εξώφθαλμο πλέον: Ο Θεός είναι με το κεφάλαιο! >
2. Μια-δυο μέρες καλό χιόνι το χειμώνα ΔΕΝ είναι η καταστροφή του κόσμου, ψυχραιμία! Για να σας δω Βερολίνο το Φλεβάρη.. ;)
gamatoooooooooooέκτακτο δελτίο είδήσεων και καιρικών φαινομένων!
Μετά την τρομακτική χιονόπτωση των τελευτάιων ημερών οι άνδρες των ΕΜΑΚ κατάφεραν να προσεγγίσουν το γνωστο night-strip-club "ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ" και να απεγκλωβίσουν τις εργαζόμενς , οι οποίες ήταν εκει αποκλεισμένες για 3 ημέρες...
Ευτυχώς όλες είναι καλά στην υγέια τους αλλά δυστυχώς υπάρχει ένα θυμα ανάμεσα τους.
Ειναι ένας άντρας ηλικίας περίπου 35 ετών, ο μοναδικός πελατης του μαγαζιου εκεινο το βράδυ.
Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστα, αλλά επάνω του βρέθηκε μια ταυτότητα που έλεγε "ΜΑΣΤΕΡ ΦΡΑΠΑΤΑΡ".
ΑΙτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι η υπερβολική κατανάλωση καφείνης - και ειδικότερα "φραπέ", σε συνδιάσμο με άφυδάτωση (!).
Ο άτυχός άνδρας βρέθηκε σε ένα καναπέ με ένα ποτήρι φραπέ στο χέρι, ε΄νω το τραπέζι μπροστά του ειχε άλλους 138 φραπέδες, στους οποόιους είχε μέινει μόνο το καλάμακι και ο αφρός...
Οι έρευνες συνεχίζονται ...