Νέα

Η επέλαση του χιονιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Μολις γυρισα απο Κηφισσια. Παιδια αλλο πραγμα εκει ηταν τελεια. Μονο η επιστροφη ηταν λιγο οδυσσεια.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το φαινομενο του ελληνα ειναι πιο ακραιο και απο τον καιρο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:μετα θα βγουν στα καναλια και θα κλαιγοντε για την ανοργανωσια των δημων :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλά αυτό είναι σίγουρο. Έχουμε απίστευτο ταλέντο, ως λαός, στην κλαψομουνίαση.
Άσε γιατί τώρα έχουν βγει οι δημοσιογράφοι και ωρύονται.
Πάει παιδιά. Χάνεται η Ελλάδα. Με το που θα χιονίσει κλείνουν όλα, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, οι εταιρείες δε δουλεύουν, τα αυτοκίνητα δεν κινούνται (κινούνται μόνο για βόλτες στο χιόνι)... τα τρόφιμα στα ράφια των S/M εξαντλούνται... τι να πω ρε παιδιά...
Έρχεται καύσωνας δεν έχουμε ρεύμα. Έρχεται χιονιάς πάλι δεν έχουμε ρεύμα. Τι στο διάολο πληρώνουμε τότε;

Επισκέπτης
Πριν λιγο βγηκα να κανω αναληψη απο ΑΤΜ(δυστυχως οχι για ''σπιτακι'',αν και με τετοια μερα μια βολτα προς Φυλης εστω με χιονοπεδιλα ή σανιδα του snowboard αξιζει),πολυ ησυχια εξω και τα μουνακια παιζουνε χιονοπολεμο με πιτσιρικαδες,ταριφες εξαφανιζολ και αστυνομια παντου,Αθηνα ειμαι μεσα
τσαρκα με τετοιο καιρο φανταζει μυθιστορημα...  ''και η μελαχροινη καλλονη ζεστανε τα παγωμενα χερια μου''κτλ...κατι σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα σε πορνο εκδοση...

Επισκέπτης
Καλά αυτό είναι σίγουρο. Έχουμε απίστευτο ταλέντο, ως λαός, στην κλαψομουνίαση.
Άσε γιατί τώρα έχουν βγει οι δημοσιογράφοι και ωρύονται.
Πάει παιδιά. Χάνεται η Ελλάδα. Με το που θα χιονίσει κλείνουν όλα, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, οι εταιρείες δε δουλεύουν, τα αυτοκίνητα δεν κινούνται (κινούνται μόνο για βόλτες στο χιόνι)... τα τρόφιμα στα ράφια των S/M εξαντλούνται... τι να πω ρε παιδιά...
Έρχεται καύσωνας δεν έχουμε ρεύμα. Έρχεται χιονιάς πάλι δεν έχουμε ρεύμα. Τι στο διάολο πληρώνουμε τότε;
πως θα κανει διακοπες η νατασσα??...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μολις γυρισα απο Κηφισσια. Παιδια αλλο πραγμα εκει ηταν τελεια. Μονο η επιστροφη ηταν λιγο οδυσσεια.

ετσι ειναι .....οταν λειπει ο Pitsi....τραβας βολτες μακρυα απο τα σημεια ανευρεσης ατακτων πορνιδιων.....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω παντως το ευχαριστηθηκα αρκετα στο γυρισμο για το σπιτι μου(θρακομακεδονες).εκανα καμποσα χειροφρενα με το σαξακι.πλακα ειχε  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :dancing: :dancing: :dancing:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Γουδι

Συνημμένα

• 17022008.jpg
    17022008.jpg
    235,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 17022008(001).jpg
    17022008(001).jpg
    229 KB · Εμφανίσεις: 37

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
ετσι ειναι .....οταν λειπει ο Pitsi....τραβας βολτες μακρυα απο τα σημεια ανευρεσης ατακτων πορνιδιων.....
Ε αφου λειπει ο πιτσι και ο καιρος μαζι παει που να πας τωρα για τσαρκα. Εσυ τι εγινε με αυτον τον καιρο παλι παγωμενο φραπε πηρες?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εθεάθη η γνωστή ολλανδέζα με το σκυλάκι, στο γνωστό σημείο στην Κηφισιά (G από google) .

Είναι δυνατόν να κάνει πεζοδρόμιο με αυτό τον καιρό?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σύντροφοι. Ενημερώνω. Μόλις γύρισα από έξω (η ανάγκη για μπύρα νίκησε τον χιονιά). Μην τολμήσει κανείς να σηκωθεί και να πάει πουθενά αύριο. Ακόμη και η Συγγρού είναι παγωμένη. Επίσης οποιαδήποτε ανηφόρα - κατηφόρα πάνω από 5 μοίρες είναι απαγορευμένη για αυτοκίνητο. Οι τετρακίνητοι μην χαμογελάσουν...τα πράμματα είναι δύσκολα και για αυτούς. Την καληνύχτα μου και προσοχή.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες πολυ καλημερα,

ξυπνησα πρωινο δευτερας για να παω στη δουλεια. καλα το τοπιο εξω καθαρα τοπια που σε ανατρεχει σε περτουλι μερια. παντου κατασπρα, δρομος εδω μπροστα ακομη δεν εχει περασει αυτικινητο και ειναι πουδρα. μενω ν. ερυθραια και τα στενα ειναι φουλ στη πουδρα.
να δω πως θα παω στη δουλεια, αφου πρεπει πρωτα να ψιλοξεθαψω το αμαξι.
καλα παπιδες τοπιο μαγευτικο και καιρος ολο υγεια. αντε να σκοτωσουμε και κανα μικροβιο γιατι καναν παρτι διχως πραγματικο χειμωνα. ετσι οπως εχουμε καταντηση το καιρο.
αντε ελπιζω και του χρονου τετοια εικονα.

παιδες σασ καλημεριζω και προσοχη στις μετακινησης.......!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[size=80pt]ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΑΘΗΝΑ[/size]

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
[size=80pt]ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΑΘΗΝΑ[/size]

Συμφωνώ και επαυξάνω....

Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί το site  του αεροδρομίου δεν λειτουργεί? Χιονίζει και στο διαδίκτυο και είναι αποκλεισμένο και αυτό?
Τα νεύρα μου...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συμφωνώ και επαυξάνω....

Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί το site  του αεροδρομίου δεν λειτουργεί? Χιονίζει και στο διαδίκτυο και είναι αποκλεισμένο και αυτό?
Τα νεύρα μου...

Μα γιατι γλυκια μου ψηφιζετε Ν.Δ ή ΠΑΣΟΚ / ψηφιστε καμια αποχη ή Λεβεντη / ο Καραμανλης τωρα χουχουλιαζει κατω απο τα παπλωματα και στο τελος του μηνα τσιμπει και κανενα τριχιλαρο ( μπορει να ειπα και μαλακια - μπορει να τσιμαπει κανενα δεκαχιλιαρο )

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλήμερα απο το χιονισμένο κέντρο των Αθηνών.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Μα γιατι γλυκια μου ψηφιζετε Ν.Δ ή ΠΑΣΟΚ / ψηφιστε καμια αποχη ή Λεβεντη / ο Καραμανλης τωρα χουχουλιαζει κατω απο τα παπλωματα και στο τελος του μηνα τσιμπει και κανενα τριχιλαρο ( μπορει να ειπα και μαλακια - μπορει να τσιμαπει κανενα δεκαχιλιαρο )

εισαι απαλευτος...ο καραμανλης 3χιλιαρο? βαλε 15000€ να εισαι μεσα χωρια τα λοιπα και καλα εξοδα εκτελεσης των κυβερητικων του καθηκοντων.. :headbang:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.598
Πόντοι
12.056
Καλημερα....
Νo work for today  :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• srt 002.jpg
    srt 002.jpg
    220,8 KB · Εμφανίσεις: 34

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ και επαυξάνω....

Τα νεύρα μου...

Ρε κοπελιά.....τα θές τώρα και τα λές αυτά ;
Μόνο ο χιονιάς μπορεί να κόψει ένα σάιτ ;;;;
Εδώ πέφτουν με καλοκαιρία.......πιθανώς κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση του server φαντάσου... ή κάποιο πρόβλημα στις γραμμές του  ΟΤΕ.....που μάλλον ΟΤΕ θα έχουν.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους. Ρε παιδιά λεωφορεία έχει?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom