bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Μολις γυρισα απο Κηφισσια. Παιδια αλλο πραγμα εκει ηταν τελεια. Μονο η επιστροφη ηταν λιγο οδυσσεια.
το φαινομενο του ελληνα ειναι πιο ακραιο και απο τον καιρο μετα θα βγουν στα καναλια και θα κλαιγοντε για την ανοργανωσια των δημων
τσαρκα με τετοιο καιρο φανταζει μυθιστορημα... ''και η μελαχροινη καλλονη ζεστανε τα παγωμενα χερια μου''κτλ...κατι σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα σε πορνο εκδοση...Πριν λιγο βγηκα να κανω αναληψη απο ΑΤΜ(δυστυχως οχι για ''σπιτακι'',αν και με τετοια μερα μια βολτα προς Φυλης εστω με χιονοπεδιλα ή σανιδα του snowboard αξιζει),πολυ ησυχια εξω και τα μουνακια παιζουνε χιονοπολεμο με πιτσιρικαδες,ταριφες εξαφανιζολ και αστυνομια παντου,Αθηνα ειμαι μεσα
πως θα κανει διακοπες η νατασσα??...Καλά αυτό είναι σίγουρο. Έχουμε απίστευτο ταλέντο, ως λαός, στην κλαψομουνίαση.
Άσε γιατί τώρα έχουν βγει οι δημοσιογράφοι και ωρύονται.
Πάει παιδιά. Χάνεται η Ελλάδα. Με το που θα χιονίσει κλείνουν όλα, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, οι εταιρείες δε δουλεύουν, τα αυτοκίνητα δεν κινούνται (κινούνται μόνο για βόλτες στο χιόνι)... τα τρόφιμα στα ράφια των S/M εξαντλούνται... τι να πω ρε παιδιά...
Έρχεται καύσωνας δεν έχουμε ρεύμα. Έρχεται χιονιάς πάλι δεν έχουμε ρεύμα. Τι στο διάολο πληρώνουμε τότε;
Μολις γυρισα απο Κηφισσια. Παιδια αλλο πραγμα εκει ηταν τελεια. Μονο η επιστροφη ηταν λιγο οδυσσεια.
Ε αφου λειπει ο πιτσι και ο καιρος μαζι παει που να πας τωρα για τσαρκα. Εσυ τι εγινε με αυτον τον καιρο παλι παγωμενο φραπε πηρες?ετσι ειναι .....οταν λειπει ο Pitsi....τραβας βολτες μακρυα απο τα σημεια ανευρεσης ατακτων πορνιδιων.....
Ε αφου λειπει ο πιτσι και ο καιρος μαζι παει που να πας τωρα για τσαρκα. Εσυ τι εγινε με αυτον τον καιρο παλι παγωμενο φραπε πηρες?
[size=80pt]ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΑΘΗΝΑ[/size]
Συμφωνώ και επαυξάνω....
Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί το site του αεροδρομίου δεν λειτουργεί? Χιονίζει και στο διαδίκτυο και είναι αποκλεισμένο και αυτό?
Τα νεύρα μου...
Μα γιατι γλυκια μου ψηφιζετε Ν.Δ ή ΠΑΣΟΚ / ψηφιστε καμια αποχη ή Λεβεντη / ο Καραμανλης τωρα χουχουλιαζει κατω απο τα παπλωματα και στο τελος του μηνα τσιμπει και κανενα τριχιλαρο ( μπορει να ειπα και μαλακια - μπορει να τσιμαπει κανενα δεκαχιλιαρο )
Συμφωνώ και επαυξάνω....
Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί το site του αεροδρομίου δεν λειτουργεί? Χιονίζει και στο διαδίκτυο και είναι αποκλεισμένο και αυτό?
Τα νεύρα μου...