You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η επέλαση του χιονιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πω πω ρε μάγκες βγήκα για λίγο έξω και δάγκωσα το ... [size=10pt][size=10pt]αυτί[/size][/size] μου.
τι είσαι ρε? σκύλος μπασέτ?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Παλαιό Φάληρο τώρα,10 πόντους στ' αυτοκίνητα....
Επισκέπτης
πατιναζ θα κανουμε ρε,να νιωσουμε λιγο καταστασεις βασιλιτσας και λοιπαΚι εγώ το ίδιο
Εχω εκνευριστεί πολύ άσχημα.
Να δεις που μετά το χιόνι θα γίνει πάγος και θα κρατήσει μέχρι Τετάρτη (τα πρωινά τουλάχιστον)
Θα περπατάμε σα χεσμένοι έξω.
Επισκέπτης
να δεις στο νεο τι γινεται!Παλαιό Φάληρο τώρα,10 πόντους στ' αυτοκίνητα....
Τι ήθελες να πω ψέματα ότι δάγκωσα το καυλί μου; Που να σηκωθεί στους -3°C. Οπότε έγραψα κάτι ομόηχο.τι είσαι ρε? σκύλος μπασέτ?
Επισκέπτης
σε τετοιες καιρικες συνθηκες το τριπτυχο ειναι 1, τζακι,κοπελα,και αφθονη μπυραΠω πω ρε μάγκες βγήκα για λίγο έξω και δάγκωσα το ... αυτί μου.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Γουρουνόπουλο, γέμιση κουκουνάρια, ντομάτα στο στόμα (του γουρουνόπουλου), πατάτες φούρνου, merlot, επιδόρπιο Scwarzwald και μετά πούρο και cognac!
Και βέβαια καλή παρέα, αυστηρά χωρίς γκόμενες. Μπακούρια να λέμε ιστορίες από παλιά.
Οι γκόμενες είναι για το καλοκαίρι, το χειμώνα έχουν ολες κρύα πόδια και θέλουν αγκαλίτσες και μαλακίες, στο διάλο πια!
Και βέβαια καλή παρέα, αυστηρά χωρίς γκόμενες. Μπακούρια να λέμε ιστορίες από παλιά.
Οι γκόμενες είναι για το καλοκαίρι, το χειμώνα έχουν ολες κρύα πόδια και θέλουν αγκαλίτσες και μαλακίες, στο διάλο πια!
Επισκέπτης
εγω ειμαι συναισθηματικος τυπος,με φτιαχνουν οι αγκαλιτσες.και το γουρουνοπουλοΓουρουνόπουλο, γέμιση κουκουνάρια, ντομάτα στο στόμα (του γουρουνόπουλου), πατάτες φούρνου, merlot, επιδόρπιο Scwarzwald και μετά πούρο και cognac!
Επισκέπτης
θα το στρωσει μην ανησυχεις.πως θα ασχοληθουμε με κατι αλλο εκτος απο τον κουγια...αν χιονιζε στην αθηνα οπως τωρα χθες το βραδυ θα το ειχε στρωσει περισσοτερο.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
podolagneeeeeee....έχω τζάκι,γουρουνόπουλο,merlot λαζαρίδη και....έλα να με πάρεις αγκαλίτσα να κάνουμε ζουζουνιές....
Ρεεεεε...τα αρχίδια έχουν φτάσει στον αφαλό απο το κρύο..... ...τράβα ρε γήπεδο...Ατρόμητος-Βαζέλας....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
μαυροιοιοιοιοιοιοιοιοι..Δυστυχώς τα νέα απο την Βόρειο Αφρική είναι άσχημα..........
Χιονίζει στο Ηράκλειο.....έρχεται το τέλος του κόσμου αδέρφια
Επισκέπτης
τετοιος που ειναι...Δυστυχώς τα νέα απο την Βόρειο Αφρική είναι άσχημα..........
Χιονίζει στο Ηράκλειο.....έρχεται το τέλος του κόσμου αδέρφια
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάλι θέλω να καταθέσω μία ωραία εικόνα - και συνάμα άκρως ελληνική - που είδαν τα μάτια μου σήμερα...
Αφού πέρασε κακήν κακώς για μία φορά ο δήμος και έριξε αλάτι στο δρόμο, μετά από κανα 10λεπτο, εμφανίστηκαν περίοικοι με φτυάρια που ήρθαν και μάζεψαν όσο αλάτι μπορούσαν και το μετέφεραν στην αυλή τους... για να μην πιάσει χιόνι...
Το χιόνι στο μυαλό πώς αποτρέπεται;;;
Αφού πέρασε κακήν κακώς για μία φορά ο δήμος και έριξε αλάτι στο δρόμο, μετά από κανα 10λεπτο, εμφανίστηκαν περίοικοι με φτυάρια που ήρθαν και μάζεψαν όσο αλάτι μπορούσαν και το μετέφεραν στην αυλή τους... για να μην πιάσει χιόνι...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το φαινομενο του ελληνα ειναι πιο ακραιο και απο τον καιρο μετα θα βγουν στα καναλια και θα κλαιγοντε για την ανοργανωσια των δημωνΕγώ πάλι θέλω να καταθέσω μία ωραία εικόνα - και συνάμα άκρως ελληνική - που είδαν τα μάτια μου σήμερα...
Επισκέπτης
με πυροβολισμο και μετατροπη σε χιονανθρωποΕγώ πάλι θέλω να καταθέσω μία ωραία εικόνα - και συνάμα άκρως ελληνική - που είδαν τα μάτια μου σήμερα...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Πριν λιγο βγηκα να κανω αναληψη απο ΑΤΜ(δυστυχως οχι για ''σπιτακι'',αν και με τετοια μερα μια βολτα προς Φυλης εστω με χιονοπεδιλα ή σανιδα του snowboard αξιζει),πολυ ησυχια εξω και τα μουνακια παιζουνε χιονοπολεμο με πιτσιρικαδες,ταριφες εξαφανιζολ και αστυνομια παντου,Αθηνα ειμαι μεσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K