Νέα

Η επέλαση του χιονιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Πω πω ρε μάγκες βγήκα για λίγο έξω και δάγκωσα το ... αυτί μου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Παλαιό Φάληρο τώρα,10 πόντους στ' αυτοκίνητα....

Επισκέπτης
Κι εγώ το ίδιο :tickedoff:
Εχω εκνευριστεί πολύ άσχημα.
Να δεις που μετά το χιόνι θα γίνει πάγος και θα κρατήσει μέχρι Τετάρτη (τα πρωινά τουλάχιστον)
Θα περπατάμε σα χεσμένοι έξω.
πατιναζ θα κανουμε ρε,να νιωσουμε λιγο καταστασεις βασιλιτσας και λοιπα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γουρουνόπουλο, γέμιση κουκουνάρια, ντομάτα στο στόμα (του γουρουνόπουλου), πατάτες φούρνου, merlot, επιδόρπιο Scwarzwald και μετά πούρο και cognac!

Και βέβαια καλή παρέα, αυστηρά χωρίς γκόμενες. Μπακούρια να λέμε ιστορίες από παλιά.

Οι γκόμενες είναι για το καλοκαίρι, το χειμώνα έχουν ολες κρύα πόδια και θέλουν αγκαλίτσες και μαλακίες, στο διάλο πια!

Επισκέπτης
Γουρουνόπουλο, γέμιση κουκουνάρια, ντομάτα στο στόμα (του γουρουνόπουλου), πατάτες φούρνου, merlot, επιδόρπιο Scwarzwald και μετά πούρο και cognac!

Και βέβαια καλή παρέα, αυστηρά χωρίς γκόμενες. Μπακούρια να λέμε ιστορίες από παλιά.

Οι γκόμενες είναι για το καλοκαίρι, το χειμώνα έχουν ολες κρύα πόδια και θέλουν αγκαλίτσες και μαλακίες, στο διάλο πια!
εγω ειμαι συναισθηματικος τυπος,με φτιαχνουν οι αγκαλιτσες.και το γουρουνοπουλο

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αν χιονιζε στην αθηνα οπως τωρα χθες το βραδυ θα το ειχε στρωσει περισσοτερο.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
podolagneeeeeee....έχω τζάκι,γουρουνόπουλο,merlot λαζαρίδη και....έλα να με πάρεις αγκαλίτσα να κάνουμε ζουζουνιές.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δυστυχώς τα νέα απο την Βόρειο Αφρική είναι άσχημα..........
Χιονίζει στο Ηράκλειο.....έρχεται το τέλος του κόσμου αδέρφια  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
podolagneeeeeee....έχω τζάκι,γουρουνόπουλο,merlot λαζαρίδη και....έλα να με πάρεις αγκαλίτσα να κάνουμε ζουζουνιές.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρεεεεε...τα αρχίδια έχουν φτάσει στον αφαλό απο το κρύο.....:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...τράβα ρε γήπεδο...Ατρόμητος-Βαζέλας....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πάλι θέλω να καταθέσω μία ωραία εικόνα - και συνάμα άκρως ελληνική - που είδαν τα μάτια μου σήμερα...
Αφού πέρασε κακήν κακώς για μία φορά ο δήμος και έριξε αλάτι στο δρόμο, μετά από κανα 10λεπτο, εμφανίστηκαν περίοικοι με φτυάρια που ήρθαν και μάζεψαν όσο αλάτι μπορούσαν και το μετέφεραν στην αυλή τους... για να μην πιάσει χιόνι... :jerking: :jerking: :jerking:

Το χιόνι στο μυαλό πώς αποτρέπεται;;;  :huh: :huh: :huh:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ πάλι θέλω να καταθέσω μία ωραία εικόνα - και συνάμα άκρως ελληνική - που είδαν τα μάτια μου σήμερα...
Αφού πέρασε κακήν κακώς για μία φορά ο δήμος και έριξε αλάτι στο δρόμο, μετά από κανα 10λεπτο, εμφανίστηκαν περίοικοι με φτυάρια που ήρθαν και μάζεψαν όσο αλάτι μπορούσαν και το μετέφεραν στην αυλή τους... για να μην πιάσει χιόνι... :jerking: :jerking: :jerking:

το φαινομενο του ελληνα ειναι πιο ακραιο και απο τον καιρο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:μετα θα βγουν στα καναλια και θα κλαιγοντε για την ανοργανωσια των δημων :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

με πυροβολισμο και μετατροπη σε χιονανθρωπο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πριν λιγο βγηκα να κανω αναληψη απο ΑΤΜ(δυστυχως οχι για ''σπιτακι'',αν και με τετοια μερα μια βολτα προς Φυλης εστω με χιονοπεδιλα ή σανιδα του snowboard αξιζει),πολυ ησυχια εξω και τα μουνακια παιζουνε χιονοπολεμο με πιτσιρικαδες,ταριφες εξαφανιζολ και αστυνομια παντου,Αθηνα ειμαι μεσα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom