Νέα

Η επέλαση του χιονιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
και εδώ στην Πλατεία Βικτωρίας -4 έχει

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παιδες ειναι κανεις απο λαμια να πει τι παιζει?θελω να παω αυριο εκει για δουλεια.αν καταφερω κα περασω τη μαλακασα.ειναι ανοιχτοι οι δρομοι?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ειπε πριν λιγο -20 στα καλαβρυτα.

greeksnoopy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
43
Πόντοι
0
Λιμανάκια Βουλιαγμένης σήμερα το πρωί

Συνημμένα

• DSC04095 (Medium).JPG
    DSC04095 (Medium).JPG
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC04096 (Medium).JPG
    DSC04096 (Medium).JPG
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC04097 (Medium).JPG
    DSC04097 (Medium).JPG
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC04098 (Medium).JPG
    DSC04098 (Medium).JPG
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 32

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
παιδες ειναι κανεις απο λαμια να πει τι παιζει?θελω να παω αυριο εκει για δουλεια.αν καταφερω κα περασω τη μαλακασα.ειναι ανοιχτοι οι δρομοι?

Η ενημερωση που εχω ειναι οτι στην πολη και στην ευρυτερη περιοχη δεν εχει χιονισει καθολου απο το Σαββατο, καθολου χιονι πια. Χιονι απο το υψος της Παυλιανης και πανω, περιμετρικα, αλλα και παλι οι δρομοι ακομα και οι επαρχιακοι καθαριζονται.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια εβαλα λιγο πριν το αμαξι μπροστα να δουλεψει λιγο και το θερμομετρο ηταν κολλημενο στους -4.και ειμαι πατησια ετσι.δηλαδη κηφισια,ερυθραια,μενιδι ποσο θα εχει? :think:
Eγω παντως το δικο μου το ...εχασα  μεσα στο χιονι!!!!Ειπα να το παρκαρ εξω απο το γκαραζ για να μπορεσω να το κινησω πιο ευκολα αλλα ..την πατησα ....ΚΑΣΤΡΙ....

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Η ενημερωση που εχω ειναι οτι στην πολη και στην ευρυτερη περιοχη δεν εχει χιονισει καθολου απο το Σαββατο, καθολου χιονι πια. Χιονι απο το υψος της Παυλιανης και πανω, περιμετρικα, αλλα και παλι οι δρομοι ακομα και οι επαρχιακοι καθαριζονται.
ευχαριστω φιλε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Eγω παντως το δικο μου το ...εχασα  μεσα στο χιονι!!!!Ειπα να το παρκαρ εξω απο το γκαραζ για να μπορεσω να το κινησω πιο ευκολα αλλα ..την πατησα ....ΚΑΣΤΡΙ....

Εάν το γκαράζ σου είναι υπόγειο, καλά έκανες. Καλύτερα έξω παρά σε υπόγειο γκαράζ. Στα χιόνια του 2002, κάποιοι έσκαβαν με φτυάρια 4 ώρες για να ανοίξουν την ράμπα ανόδου από το γκαράζ. Βάλτο μπροστά, καθάρισέ το (καλά, μην φτύνεις χιόνια πίσω σου όταν επιταχύνεις) και είσαι μία χαρά. Δεν είμαστε από ζάχαρη, δεν θα λιώσεις εάν μαζέψει λίγο χιόνι ο αυχένας σου καθαρίζοντας το αμάξι!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Πάντως εχει και τα καλα του το χιονι.

Οπως το να μη πας για δουλεια..  :)  ;) 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενημέρωση απο πιτσούνι....πολύ χιόνι..πριν λίγο περασε εκχιονιστικό μπροστά απο το σπίτι μου...τρέλα...μέσα μαζικης μεταφοράς τίποτα...καφεδάκι και άραγμα σπίτι....νέα ενημέρωση όταν τελειώσει ο καφές στην καφετιέρα....ο μετεωρολόγος της γειτονιάς σας..... :headbang: :headbang: :headbang:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
να δικαιολογισουμε κιολας την αγορα των τζιπ ..αυτο το πραμα που ειδα σημερα το πρωι ....ουτε ενα τζιπ σχεδον...χιλιαδες στα γκαραζ...μονο για βολτα το καλοκαιρι τα εχουν παρει οι περισσοτεροι κολωνακι και γλυφαδα....ελεοςσσσσσσσσσσσσ
Εγω παντως δεν το εβγαλα απο το γκαραζ για 2 λογους.
1. Δεν παω πουθενα και
2. Το επλυνα τη Παρασκευη ο ΜΑΛΑΚΑΣ. :jerking:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μετά από μια μακριά βόλτα στον Υμηττό, με το σκύλο μου να κάνει σαν παλαβός με το χιόνι, τρεις παρατηρήσεις.

1. Όλο αυτό το χιόνι που έπεσε στην Αττική, όταν λιώσει, θα καταλήξει - στο μεγαλύτερο μέρος του - στη θάλασσα. Μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές δεν υπάρχουν αρκετά δάση για να γεμίσει ο υδροφόρος ορίζοντας. Γυρίζοντας προς το σπίτι, είδα απίστευτη σπατάλη νερού: Ελληναράδες να πλένουν τα αυτοκίνητα, 'νοικοκυρές' να στρώνουν πάγο στα πεζοδρόμια πετώντας κουβάδες νερό βρύσης, και άλλα παρόμοια. Επειδή το καλοκαίρι είναι κοντά, και χωρίς τα δάση που κάηκαν πέρσι τα 40άρια θα είναι σε ημερήσια διάταξη, αν δείτε κάποιον στο δρόμο να έχει βγει με τους κουβάδες και τα λάστιχα στα χέρια εξηγήστε του - προσπαθήστε τουλάχιστον -  ότι δεν είναι καιρός για σπατάλες.

2. Κάποιοι παππούδες ή γιαγιάδες στην πολυκατοικία δε μπορούν να βγουν έξω. Πριν πάτε στο φούρνο της γειτονιάς, χτυπήστε το κουδούνι μήπως τα γεροντάκια έχουν ξεμείνει από ψωμί. Δυο λεπτά υπόθεση είναι.

3. Βγάλτε δύο μπωλ στο πεζοδρόμιο, ένα με λίγο νερό και ένα με κάποια κοψίδια από αυτά που περίσσεψαν από το χτεσινοβραδυνό cocooning. Υπάρχουν δεκάδες αδέσποτα έξω τα οποία, λόγω του χιονιά, έχουν παγώσει και δε μπορούν να βρουν εύκολα κάτι να φάνε.

Καλά να περνάτε, φίλτατοι. Πάω να απολαύσω το διπλό ελληνικό μου, με δύο φέτες ψωμί ξέχειλες με merenta ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μετά από μια μακριά βόλτα στον Υμηττό, με το σκύλο μου να κάνει σαν παλαβός με το χιόνι, τρεις παρατηρήσεις.

1. Όλο αυτό το χιόνι που έπεσε στην Αττική, όταν λιώσει, θα καταλήξει - στο μεγαλύτερο μέρος του - στη θάλασσα. Μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές δεν υπάρχουν αρκετά δάση για να γεμίσει ο υδροφόρος ορίζοντας. Γυρίζοντας προς το σπίτι, είδα απίστευτη σπατάλη νερού: Ελληναράδες να πλένουν τα αυτοκίνητα, 'νοικοκυρές' να στρώνουν πάγο στα πεζοδρόμια πετώντας κουβάδες νερό βρύσης, και άλλα παρόμοια. Επειδή το καλοκαίρι είναι κοντά, και χωρίς τα δάση που κάηκαν πέρσι τα 40άρια θα είναι σε ημερήσια διάταξη, αν δείτε κάποιον στο δρόμο να έχει βγει με τους κουβάδες και τα λάστιχα στα χέρια εξηγήστε του - προσπαθήστε τουλάχιστον -  ότι δεν είναι καιρός για σπατάλες.

2. Κάποιοι παππούδες ή γιαγιάδες στην πολυκατοικία δε μπορούν να βγουν έξω. Πριν πάτε στο φούρνο της γειτονιάς, χτυπήστε το κουδούνι μήπως τα γεροντάκια έχουν ξεμείνει από ψωμί. Δυο λεπτά υπόθεση είναι.

3. Βγάλτε δύο μπωλ στο πεζοδρόμιο, ένα με λίγο νερό και ένα με κάποια κοψίδια από αυτά που περίσσεψαν από το χτεσινοβραδυνό cocooning. Υπάρχουν δεκάδες αδέσποτα έξω τα οποία, λόγω του χιονιά, έχουν παγώσει και δε μπορούν να βρουν εύκολα κάτι να φάνε.

Καλά να περνάτε, φίλτατοι. Πάω να απολαύσω το διπλό ελληνικό μου, με δύο φέτες ψωμί ξέχειλες με merenta ;)
μπράβο ρε μάγκα..σωστός,άπαιχτος..έγραψες....τα σέβη μου..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.598
Πόντοι
12.056
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Θελω εκχιονιστικο αλατιερα και μια πιπεριερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• srt 003.jpg
    srt 003.jpg
    214,9 KB · Εμφανίσεις: 73

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αγαπητό αφεντικό,

Με λύπη σε ενημερώνω ότι δεν θα καταφέρω να παραβρεθώ στο πρωινό
Meeting. Έξω από την πόρτα μου έχει 20 εκατοστά χιόνι!!!
Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτω φωτογραφία.

Με τιμή,

Ο τίμιος υπάλληλός σου

snow1ga6.jpg

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Νεο Ηράκλειο και ουτε ιχνος χιονιου!!κατι νιφαδες που και που !!αλλη μια χρονια χςρισ να δουμε λιγο χιονι να πεφτει,ενω ολη η Ελλαδα ειναι ασπρη! >:(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νεο Ηράκλειο και ουτε ιχνος χιονιου!!κατι νιφαδες που και που !!αλλη μια χρονια χςρισ να δουμε λιγο χιονι να πεφτει,ενω ολη η Ελλαδα ειναι ασπρη! >:(
ο κόσμος πεινάει κρυώνει δεν εχει πετρέλαιο και του αλλου η μίρλα είναι να δει χιόνι.
τράβα σε καμμιά φλώρινα ρε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom