pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
και εδώ στην Πλατεία Βικτωρίας -4 έχει
παιδες ειναι κανεις απο λαμια να πει τι παιζει?θελω να παω αυριο εκει για δουλεια.αν καταφερω κα περασω τη μαλακασα.ειναι ανοιχτοι οι δρομοι?
Eγω παντως το δικο μου το ...εχασα μεσα στο χιονι!!!!Ειπα να το παρκαρ εξω απο το γκαραζ για να μπορεσω να το κινησω πιο ευκολα αλλα ..την πατησα ....ΚΑΣΤΡΙ....ρε παιδια εβαλα λιγο πριν το αμαξι μπροστα να δουλεψει λιγο και το θερμομετρο ηταν κολλημενο στους -4.και ειμαι πατησια ετσι.δηλαδη κηφισια,ερυθραια,μενιδι ποσο θα εχει?
ευχαριστω φιλεΗ ενημερωση που εχω ειναι οτι στην πολη και στην ευρυτερη περιοχη δεν εχει χιονισει καθολου απο το Σαββατο, καθολου χιονι πια. Χιονι απο το υψος της Παυλιανης και πανω, περιμετρικα, αλλα και παλι οι δρομοι ακομα και οι επαρχιακοι καθαριζονται.
Eγω παντως το δικο μου το ...εχασα μεσα στο χιονι!!!!Ειπα να το παρκαρ εξω απο το γκαραζ για να μπορεσω να το κινησω πιο ευκολα αλλα ..την πατησα ....ΚΑΣΤΡΙ....
όχι πως είσαι ανώμαλος αλλά λέμε τώρα...σημερα δουλεια δεν εχει!οποτε βουρ στο τζιπ και βολτιτσα στο βουνο για χιονοπολεμο με το σκυλο και λοιπους φιλους....
Υπάρχουν και μερικοί αμετανόητοι...Πάντως εχει και τα καλα του το χιονι.
Οπως το να μη πας για δουλεια.. ;)
Εγω παντως δεν το εβγαλα απο το γκαραζ για 2 λογους.να δικαιολογισουμε κιολας την αγορα των τζιπ ..αυτο το πραμα που ειδα σημερα το πρωι ....ουτε ενα τζιπ σχεδον...χιλιαδες στα γκαραζ...μονο για βολτα το καλοκαιρι τα εχουν παρει οι περισσοτεροι κολωνακι και γλυφαδα....ελεοςσσσσσσσσσσσσ
μπράβο ρε μάγκα..σωστός,άπαιχτος..έγραψες....τα σέβη μου..Μετά από μια μακριά βόλτα στον Υμηττό, με το σκύλο μου να κάνει σαν παλαβός με το χιόνι, τρεις παρατηρήσεις.
1. Όλο αυτό το χιόνι που έπεσε στην Αττική, όταν λιώσει, θα καταλήξει - στο μεγαλύτερο μέρος του - στη θάλασσα. Μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές δεν υπάρχουν αρκετά δάση για να γεμίσει ο υδροφόρος ορίζοντας. Γυρίζοντας προς το σπίτι, είδα απίστευτη σπατάλη νερού: Ελληναράδες να πλένουν τα αυτοκίνητα, 'νοικοκυρές' να στρώνουν πάγο στα πεζοδρόμια πετώντας κουβάδες νερό βρύσης, και άλλα παρόμοια. Επειδή το καλοκαίρι είναι κοντά, και χωρίς τα δάση που κάηκαν πέρσι τα 40άρια θα είναι σε ημερήσια διάταξη, αν δείτε κάποιον στο δρόμο να έχει βγει με τους κουβάδες και τα λάστιχα στα χέρια εξηγήστε του - προσπαθήστε τουλάχιστον - ότι δεν είναι καιρός για σπατάλες.
2. Κάποιοι παππούδες ή γιαγιάδες στην πολυκατοικία δε μπορούν να βγουν έξω. Πριν πάτε στο φούρνο της γειτονιάς, χτυπήστε το κουδούνι μήπως τα γεροντάκια έχουν ξεμείνει από ψωμί. Δυο λεπτά υπόθεση είναι.
3. Βγάλτε δύο μπωλ στο πεζοδρόμιο, ένα με λίγο νερό και ένα με κάποια κοψίδια από αυτά που περίσσεψαν από το χτεσινοβραδυνό cocooning. Υπάρχουν δεκάδες αδέσποτα έξω τα οποία, λόγω του χιονιά, έχουν παγώσει και δε μπορούν να βρουν εύκολα κάτι να φάνε.
Καλά να περνάτε, φίλτατοι. Πάω να απολαύσω το διπλό ελληνικό μου, με δύο φέτες ψωμί ξέχειλες με merenta ;)
ο κόσμος πεινάει κρυώνει δεν εχει πετρέλαιο και του αλλου η μίρλα είναι να δει χιόνι.Νεο Ηράκλειο και ουτε ιχνος χιονιου!!κατι νιφαδες που και που !!αλλη μια χρονια χςρισ να δουμε λιγο χιονι να πεφτει,ενω ολη η Ελλαδα ειναι ασπρη! >