memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Σεβεσαι δηλαδη την πλειοψηφια. Χαιρομαι ειναι ενα πρωτο βημα προς την δημοκρατια.
ελα, σοβαρεψου υπαλληλε
Σεβεσαι δηλαδη την πλειοψηφια. Χαιρομαι ειναι ενα πρωτο βημα προς την δημοκρατια.
Σεβεσαι δηλαδη την πλειοψηφια. Χαιρομαι ειναι ενα πρωτο βημα προς την δημοκρατια. Τοτε γιατι στηριζεις δικτατορικα καθεστωτα ?
Δεν ηταν για σενα το μιλησε κανεις. Ηταν για τον υβριστη του πληκτρολογιου.Ψιτ, ε. Ποιός σου είπε οτι στηρίζω δικτορικά καθεστώταΣτηρίζω αυτό που θέλει ο Ελληνικός λαός, πολυ μεγάλη πλειοψηφία του και δε το αφήνει το πολιτικό σύστημα να εκδηλωθεί.
Εσυ μήπως στηρίζεις δικτατορικά καθεστώτα? Γιατι δε σέβεσαι τη θέληση των πολλών και σου αρέσει η ιδέα να καταργηθεί το άγιο φως, γιατι θες να επιβάλεις το φασισμό σου στους πολλούς? Εισαι φασ΄σιτας και δε το κατάλαβες καν.
Δεν απάντησες για τις δηλώσεις των αριστερών οτι δεν ειναι ΈΛληνες, ουτε γιατι δε στράφηκαν άθεοι, αριστεροί κάθε ειδους εστω μια φορά εναντίον των μουσουλμάνω και στρέφονται εναντίον της ορθοδοξίας.
θες να δεις ποιά ειναι η πλειοψηφική άποψη?
Ας κάνει το συριζα, μιας και ειναι αριστεροκομμουνιστικό, ενα δημοψήφισμα για το λαθρομεταναστευτικό, για πολλά ζητήματα να δει τι θα πει ο κόσμος. Ας τολμήσει.
Για πες? Μίλησε κανείς?
ρε τι γραφει το ατομο νυχτιατικα!!!Για να το καταλάβεις κι εσυ και ολοι οι άλλοι: θέματα πίστης δε τα αγγίζουμε. Προσβάλουν και εξαγριώνουν τον άλλο. Μάθετε οι αριστεροί να σέβεστε τους διαφορετικούς και αντίθετους απο εσας, οπως λέτε οτι δεν κάνουν οι διαφορετικοί και αντίθετοι απο εσας. Εσεις το κάνετε τελικά. Οι μεγαλύτεροι φασισταράδες είστε.
Ο άλλος απο πάνω έβρισε τα ιερά και τα όσια μου, το ζώων, απο απόσταση. Τέτοιοι είστε. Οτι σας κάτσει και οτι σας φανεί.
Κανένα δίκιο δεν εχετε και καμία αντικειμενικότητα. Ειναι αστείο και να το συζητάμε το θέμα. Κουμάντο, απόψεις και προτάσεις στα στέκια σας. Εδω ειναι ΕΛλάς. Αν δε νοιώθετε ετσι φύγετε.
Κι εγω δηλώνω πρόεδρος της αντιαριστερής ένωσης Ελλάδας και προτείνω το εξής: μιας και ειναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση το κράτος, να σταματήσει αμέσως η χρηματοδότηση των αριστερών κομμάτων. Αφου εμεις δεν ειμαστε αριστεροί, γιατι να πληρώνουμε τα αριστερά κόμματα? Οχι, να μη παίρνουν ουτε ενα ευρω. Θα σας άρεσε αυτο?
ρε τι γραφει το ατομο νυχτιατικα!!!
αν και δεν ηθελα να μπω στο κοπο να σου απαντησω γιατι ειναι νομιζω ματαια, και αυτο οχι επειδη την εχω δει "καποιος", αλλα γιατι πολυ απλα ειναι θεμα λογικης....
αυτα που εγραψα πιο πριν γενικα απαντουν σ αυτα τα ασυνδετα και ανιστοριτα που γραφεις....
καταρχήν μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις διαβασει ποτε την ιστορια της θρησκειας σου.....γιατι αν την ειχες διαβασει θα ειχες διαφορετικη αποψη σε πολλα απ αυτα που γραφεις
προφανώς, η πιστη σου, είναι σε τετοιο βαθμό που εξαρτάται και ΚΛΟΝΊΖΕΤΑΙ απ τον αν θα στρωσουν κόκκινο χαλί για να περάσει το φως ή όχι. Για τόσο ισχυρή πίστη λέμε!!!! Αστειότητες και υποκρισίες, υπερβολές και φανατισμένες αντιδράσεις, που προσβάλουν και δείχνουν ασέβεια στην ίδια την θρησκεία και κυρίως στο πνεύμα που υποτιθεται οτι διακυρρήσει ο Χριστιανισμος.
και κοψε αυτη την καραμελα να βαφτιζεις φασιστικο καθε αντιθετη αποψη ή αμφισβητηση!!!
και ατυχες το παραδειγμα της χρηματοδοτησης της αριστερας....γιατι καταρχήν υποβιβαζεις την υποτιθεται για σενα ιερη θρησκεια στον γηινο και πεζο κομματισμό...και κατα δευτερο ναι να κοπουν σε ολα τα κομματα αφου το θετεις ετσι, αν θες να εισαι δικαιος και ισονομος....
αλλα εμ παση περιπτωση ειναι λαθος να τα βλεπεις ολα δεξια και αριστερα στη ζωη σου....και ειδικα στο θεμα της πιστης......μονο και μονο που υπαρχουν αρκετοι αριστερης πολιτικης ιδεολογιας που ειναι και θρησκοι αλλα και πολλοι αθεοι και αθρησκοι που δεν ειναι ντε και καλα αριστεροι, ολοι η γελοια επιχειρματολογια σου καταρεει σαν τραπουλοχαρτο
νυχτα και καλο πασχα Χρισταναρά μου εσυ
ετσι!Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πνευμα σημαινει ΚΡΙΝΩ, ΚΟΙΤΑΖΩ ΨΗΛΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ.
πας καλα ρε αρχιδα νυχτιατικα???? και δε το λες απ την αρχη καθομαι και γραφω σα μαλακας....Δε διάβασα ούτε αυτό το ποστ σου, ουτε τα προηγούμενα. Θέλω να μην με πειράζουν, να μη πειράζουν την πίστη μου. Εξαγριώνομαι.
Κάθε αλλη κουβέντα ειναι περιτή. Εγω δε προσέβαλα τις πεποιθήσεις κανενός. Δεν ανέχομαι ενας άθεος να μου πει το οτιδήποτε για τη θρησκεά μου.
όχι. τύπε. δεν ενδιαφερόμαστε τι κάνεις εσύ με το σταυρό στο σπίτι σου ή στο δρόμο.Αφου ειναι άθεοι δεν εχουν κανένα δικαίωμα να προτείνουν οτιδήποτε για καμία θρησκεία. Το πολυ που μπορούν να κάνουν ειναι να μαζεύονται σε σπίτια, να φτιάχνουν καφε και να λένε επιχειρήματα γιατι δεν υπάρχει θεος, να γουστάρουν ψυχοεγκεφαλικά και μετα να πάνε για μπύρες στα εξάρχεια. Μεχρι εκει. Ειναι αστείο, εκτός απο αχρείο να προτείνουνάθεοι το οτιδήποτε για εμας τους Χριστιανούς. Και πολυ προσωλητικό και εξοργιστικό επίσης. Πρέπει να εχει ορια ο καθένας και αυτοί καθώς φαίνεται δεν εχουν. Τα θέλουν ολα δικά τους. Θα πάρουν ενα αρχίδι τελικά.
Τύπε αναλ, ο Χριστος και η Παναγια δεν εχουν ταφο, αναληφθηκαν στους ουρανούς.
Σαλτα γαμησου ρε βλακα, που οταν ηρθαν οι σκατοεβραιοχριστιανοι στην ελλαδα δεν αφησαν τιποτα ορθιο. Απο μνημεια μεχρι και ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις.
Στην πυρα ολοι οι πιστοι ολου του κοσμου. Ανεξαρτητως θρησκειας. Να πατε να γαμηθειτε. Ειστε ο καρκινος της ανθρωποτητας εσεις και οι θρησκειες σας.
Να κανετε ο,τι γουσταρετε με τα λεφτα απο την ΔΙΚΗ ΣΑΣ τσεπη οχι απο των αλλων. Μια ζωη γαματε με αρχιδια αλλων γαμημενα πουτανοσπερματα.
Σας γαμω τον σταυρο και χεζω στα μνηματα σας.
δεν ειναι τυχαιο που τα εχουν μονο με τους χ.ο σε αυτη τι χωρα η υποτιθεται "αθεοι" ας τα βαλουν με το μωαμεθ δημοσια να δουμε ποσες μερρες θα παρει για να κοιτανε τα ραδικια αναποδα.
Γιατι?Τυπε σβησε το μνμ εκτος και αν δεν φορας παντελονια.
Νταξει Βαρεθηκαν οι αθεοι να παιζουν το πουλι τους και ειπαν να βγαλουν μια ανακοινωση :S και εσεις το εχετε κανει εθνικο ζητημα χωρις λογο βεβαια. Εγω δεν πιστευω αλλα την σεβομαι την εκκλησια & γενικα την θρησκεια γιατι το εργο της εχει καλο σκοπο. Ασχετα αν μερικοι την χρησημοποιουν για προσωπικα οφελει. Οποτε γραψτε τους αθεους στα @@ σας αυτοι ψαχνουν την αναγνωρισιμοτητα και ο καλυτερος τροπος για να το κανουν ειναι να προσβαλουν την θρησκεια αυτες της μερες, δεν ειναι τυχαιο που τα εχουν μονο με τους χ.ο σε αυτη τι χωρα η υποτιθεται "αθεοι" ας τα βαλουν με το μωαμεθ δημοσια να δουμε ποσες μερρες θα παρει για να κοιτανε τα ραδικια αναποδα. τεσπα, κανονικα πρεπει να διαγραφει το θεμα γιατι ειναι μια μλκ και μιση.