Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ξέμεινες απο εξυπνάδες;
Στην πραγματική ζωή με τι ασχολείσαι; Σουβλατζής;
μαντρα πρεπει να εχει με οικοδομικα υλικα και κυριως μαρμαρα
Ξέμεινες απο εξυπνάδες;
Στην πραγματική ζωή με τι ασχολείσαι; Σουβλατζής;
ινε πανεπιστιμιακοσμαντρα πρεπει να εχει με οικοδομικα υλικα και κυριως μαρμαρα
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!
μαντρα πρεπει να εχει με οικοδομικα υλικα και κυριως μαρμαρα
Έχω μαντρα με όρχεις τους οποίους πωλώ σε μέλη του σάϊτ.
Το μόνο παρήγορο είναι πως εσύ δεν είσαι Έλληνας.
Κλασσικό σφάλμα - κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν πειράζει, αν ειχες πάει σχολείο θα ήξερες να αποφύγεις κάποιες παγίδες. Αλλά δε χρειάζεται να πας σχολείο, εισαι εξυπνότερος λόγω θρησκείας. Στην πραγματική ζωή με τι ασχολείσαι; Σουβλατζής;
πιανουν τιποτα, εχει δουλεια? εγω εχω μαγαζι με ειδη υγειηνης, αλλα εχουν πεσει οι δουλειες
Ρε βλήμα μπορείς να με κατηγορήσεις για ότι θέλεις.
Αλλά ότι δεν είμαι Έλληνας....
είμαι Έλληνας όπως λέει και ο Γεώργιος Γεμιστός - Πλήθων (15ος αι.
): "Έλληνες γαρ το γένος εσμέν, ως η ημετέρα γλώσσα και παιδεία μαρτυρεί."
Στην πραγματική ζωή εσύ με τι ασχολείσαι; Πυρηνικός φυσικός;
Ρε μάγκες, τα ίδια θα λέμε σήμερα????
Είμαστε όλοι Έλληνες
Μην το λές, κάποιοι εδώ μέσα διαφωνούν.
Πες τα. Ειδικά μετα το θρεντ που άνοιξες οτι ειναι απάτη το συνθημα
Λογιστης τελικα εισαι που παει στη μαντρα υλικών του με χλαμύδα;
Πες τα. Ειδικά μετα το θρεντ που άνοιξες οτι ειναι απάτη το συνθημα
ότι το σύνθημα είναι απάτη αυτό είναι το μόνο σίγουρο, επικοινωνιακή μαλακία όπως και οι αγανακτισμένει, απλά η "αγανάκτηση" δεν είναι πλέον "in" αλλά το "greeks" και τους συγκεκριμένους λαούς τους έχει μαραθεί από την πολλή τη μαλακία και το στομάχι αρχίζει να αδειάζει και κλασσικά "δείχνουν" την "αγανάχτησή" τους.Πες τα. Ειδικά μετα το θρεντ που άνοιξες οτι ειναι απάτη το συνθημα
ότι το σύνθημα είναι απάτη αυτό είναι το μόνο σίγουρο, επικοινωνιακή μαλακία όπως και οι αγανακτισμένει, απλά η "αγανάκτηση" δεν είναι πλέον "in" αλλά το "greeks" και τους συγκεκριμένους λαούς τους έχει μαραθεί από την πολλή τη μαλακία και το στομάχι αρχίζει να αδειάζει και κλασσικά "δείχνουν" την "αγανάχτησή" τους.
Κοιταχτε τι λεει αυτη η γυναικα στο 0:43 Ολοι δηλαδη οι Χριστιανοι Μουσουλμανοι και Ιουδαιοι ειναι απογονοι του Αβρααμ εμεις ομως ημαστε Ελληνες!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟΥς! [youtube=425,350]OqVCqT5QrNU[/youtube]
Και εθνίκι ο Δημητράκης....τώρα κατάλαβα γιατί έγινες έτσι....αυτά να τα βλέπει ο theodo...όπου σε λίγο θ'αρχίσει κι αυτός να κάνει βίντεο όπου χέζει