Νέα

Η Ελληνική θρησκεία σε βοηθά να γίνεις πιο έξυπνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτον τον θεο πρεπει να τον λατρευει ο λιλας :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καθηγητες σε γυμνασια και λυκεια οι δικηγοροι?
Και τι μαθημα ακριβως θα κανουν?
Πηγή για την υπεροχη αυτη πληροφορια υπαρχει?
Πολυ θα ηθελα να παω καθηγητης σε λυκειο να κοζαρω τα πιπινακια.

Στο παρελθόν υπηρξε η σκέψη να διδάσκουν αγωγή του πολίτη κα στοιχεία δημοκρατικού πολιτεύματος οι δικηγόροι αλλά είχε απορριφθεί λόγω πολιτικοποίησης - σιγά μην έμενε ο δικηγόρος στο αναλυτικό πρόγραμμα, θα έλεγε ό,τι γούσταρε και θα έριχνε και καμια χριστοπαναγία στο λυκειάρχη, το πολύ- πολύ να τον έδιωχναν και σε παλιότερες εποχές, μόνο οι εντελώς αποτυχημένοι θα περίμεναν να ζήσουν από 3-4 ώρες διδασκαλία...

Φυσικά, σε αντίθεση με αυτά που λέει ο χλαμυδάτος, δεν θα γίνονταν δ/υ οι δικηγόροι- ως εξωτερικοί συνεργάτες θα πήγαιναν, όπως πάνε και σήμερα σε αρκετές σχολές (από ιεκ έως αστυνομικές ακαδημίες και στρατιωτικές σχολές) να διδάξουν...

Το ερώτημα είναι άλλο: Έστω ότι προχωρούσε το ζήτημα και κάποιοι δικηγόροι πήγαιναν στα σχολεία να διδάξουν αγωγή του κοπρίτη...
Πότε θα πληρώνονταν;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟ-ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ:

[move]ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ![/move]

Ρε τυπε εγω ειμαι αθεος και να σου πω, αν ηταν να πιστευω σε θεους προτειμω τους δικους σου, απο τον εβραιο που μας επεβαλαν. Πιο ωραια παραμυθια εχει η θρησκεια σου απο την εβραιοχριστιανικη, ασε που μου αρεσουν οι χλαμυδες, περνουν αερα τ΄αρχιδια. Αλλα τετοιο κολημα που εχεις ρε φιλε κατανταει κουραστικο.

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στο παρελθόν υπηρξε η σκέψη να διδάσκουν αγωγή του πολίτη κα στοιχεία δημοκρατικού πολιτεύματος οι δικηγόροι αλλά είχε απορριφθεί λόγω πολιτικοποίησης - σιγά μην έμενε ο δικηγόρος στο αναλυτικό πρόγραμμα, θα έλεγε ό,τι γούσταρε και θα έριχνε και καμια χριστοπαναγία στο λυκειάρχη, το πολύ- πολύ να τον έδιωχναν και σε παλιότερες εποχές, μόνο οι εντελώς αποτυχημένοι θα περίμεναν να ζήσουν από 3-4 ώρες διδασκαλία...

Φυσικά, σε αντίθεση με αυτά που λέει ο χλαμυδάτος, δεν θα γίνονταν δ/υ οι δικηγόροι- ως εξωτερικοί συνεργάτες θα πήγαιναν, όπως πάνε και σήμερα σε αρκετές σχολές (από ιεκ έως αστυνομικές ακαδημίες και στρατιωτικές σχολές) να διδάξουν...

Το ερώτημα είναι άλλο: Έστω ότι προχωρούσε το ζήτημα και κάποιοι δικηγόροι πήγαιναν στα σχολεία να διδάξουν αγωγή του κοπρίτη...

ΖΟΡΊΣΤΗΚΕΣ ΔΡΟΣΕΡΌ ΑΓΌΡΙ;

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τυπε εγω ειμαι αθεος και να σου πω, αν ηταν να πιστευω σε θεους προτειμω τους δικους σου, απο τον εβραιο που μας επεβαλαν. Πιο ωραια παραμυθια εχει η θρησκεια σου απο την εβραιοχριστιανικη, ασε που μου αρεσουν οι χλαμυδες, περνουν αερα τ΄αρχιδια. Αλλα τετοιο κολημα που εχεις ρε φιλε κατανταει κουραστικο.

Άν σε κουράζει τότε

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

Επισκέπτης
Άν σε κουράζει τότε

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

Μα και να μη θελει ν΄ασχοληθει καποιος μαζι σου δεν μπορει, τη στιγμη που ανοιγεις καθε μερα κι ενα θεμα για το Δια, την Ηρα τον Πριαπο και τα σχετικα. Νομιζω οτι δικαιουσε τον τιτλο του γραφικοτερου των γραφικων του site.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Tι να την κανεις την πληρωμη βρε Ισιε?
Και μονο οτι θα σε κοιτανε τα γκομενακια με το στομα ανοικτο και θα κρεμονται απο τα χειλη σου...
Φτανει!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Tι να την κανεις την πληρωμη βρε Ισιε?
Και μονο οτι θα σε κοιτανε τα γκομενακια με το στομα ανοικτο και θα κρεμονται απο τα χειλη σου...
Φτανει!

Τώρα αν σου πω ότι θα με ενδιάφεραν πιο πολύ οι μαμάδες τους από τις ίδιες;
Εκτός του ότι είμαι και λίγο μιλφάκιας, άσε μην μπλέξουμε με τίποτα barely legal καταστάσεις!
Φαντάσου λοιπόν καμια ανασφαλή 35-40αρα περιποιημένη, εν διαστάσει ή διαζευγμένη να θέλει να ρωτήσει για την προόδο του παιδιού της...

Αυτό μάλιστα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τώρα αν σου πω ότι θα με ενδιάφεραν πιο πολύ οι μαμάδες τους από τις ίδιες;
Εκτός του ότι είμαι και λίγο μιλφάκιας, άσε μην μπλέξουμε με τίποτα barely legal καταστάσεις!
Φαντάσου λοιπόν καμια ανασφαλή 35-40αρα περιποιημένη, εν διαστάσει ή διαζευγμένη να θέλει να ρωτήσει για την προόδο του παιδιού της...

Αυτό μάλιστα!
Τι barely legal λες μωρε?
Αφου η ηλικια συναινεσης ειναι τα 16!!!!

Οχι οτι με χαλανε οι 35χρονες μαμαδες!
Οι οποιες για να εχουν κορη 16 ετων, σημαινει οτι παντρευτηκαν στα 18!
Αρα ειναι στερημενες!
Δικιο εχεις, παμε για μαμαδες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τι barely legal λες μωρε?
Αφου η ηλικια συναινεσης ειναι τα 16!!!!

Οχι οτι με χαλανε οι 35χρονες μαμαδες!
Οι οποιες για να εχουν κορη 16 ετων, σημαινει οτι παντρευτηκαν στα 18!
Αρα ειναι στερημενες!
Δικιο εχεις, παμε για μαμαδες.

15 κλεισμένα για την ακρίβεια αλλά εκτός του ότι για μένα είναι άμαχος πληθυσμός (θέλω 21 και πάνω- προσωπικό κόλλημα- κώλυμα, τί να κάνουμε...) δες και το αρ. 342 ΠΚ...
Για αυτό μαμάδες και πάλι μαμάδες- και καλύτερα γαμήσια θα κάνουν και δεν θα φοβάσαι μην μπουκάρει και κανάς εισαγγελέας ή κανάς οργίλος μπαμπάς στον πρίαμο!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
15 κλεισμένα για την ακρίβεια αλλά εκτός του ότι για μένα είναι άμαχος πληθυσμός (θέλω 21 και πάνω- προσωπικό κόλλημα- κώλυμα, τί να κάνουμε...) δες και το αρ. 342 ΠΚ...
Για αυτό μαμάδες και πάλι μαμάδες- και καλύτερα γαμήσια θα κάνουν και δεν θα φοβάσαι μην μπουκάρει και κανάς εισαγγελέας ή κανάς οργίλος μπαμπάς στον πρίαμο!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πριαμο δεν ξαναπαω τυπε, βλαστημαω να παρκαρω καθε φορα.
Και με το πουλι μεχρι το τιμονι δεν εχω και τοση υπομονη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom