kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
MIA σε αντίθεση με όλες τις άλλες! Η οποία παρεμπιπτόντως είχε συλλάβει και "αμώμως"! :o :o
Διότι η συνουσία είναι "βρώμικη" πράξη! ;) Δηλαδή ΟΛΟΙ εμείς προερχόμαστε από βρώμικες πράξεις των γονέων μας (και τα παιδιά μας αντίστοιχα!) και μόνο ο συγκεκριμένος "Κύριος" ήταν γεννημένος "αγνά"!
Μετά μου λέτε πως δεν εκύρηττε την "αποχή" ο Χριστιανισμός! Ο ακρογωνιαίος του λίθος ήταν!
Συγγνώμην, αλλά "δεν θα πάρω!"
Κατά τα λοιπά στον Αμερικάνικο (Χριστιανικό) Νότο δουλεία υπήρχε μέχρι τον 19ο αιώνα και εθεωρείτο και απολύτως λογική.
μετά από τόσα χρόνια όμως, εξακολουθούμε και θεωρούμε "αγνή" μια γυναίκα που είναι παρθένα (αντικειμενικά τουλάχιστον...κάποιοι θα την πουν μυξοπαρθένα )
αν το χριστιανικό δόγμα την ήθελε άσπιλη και αμόλυντη από το ο,τιδήποτε, τότε δεν βλέπω πού το κακό, απλώς φανερώνει την δύναμη του θεού να υπερβαίνει τους φυσικούς νόμους
οι αναγωγές περί του μολυσματικού τρόπου που γεννιόμαστε οι υπόλοιποι δε νομίζω ότι έχουν κάποιο νόημα να γίνονται, ούτε μου φαίνεται περίεργο που σε ένα θρησκευτικό δόγμα ο θεός του ήρθε στην γη με τρόπο διαφορετικό από τους υπόλοιπους θνητούς