Νέα

Η Ελληνική θρησκεία σε βοηθά να γίνεις πιο έξυπνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τα κεφαλαία τα χρησιμοποιεί γιατί είναι Έλλην και οι Έλληνες δεν είχαν ποτέ γραφή με γιρλάντες και σαλιγκαροχεσιές, γωνίες ήταν όλα τα γράμματα, 90 μοίρες, για κάποιο σκοπό πάντα.

Τώρα για τον τίτλο του θέματος και το θέμα το ίδιο δεν έχει άδικο ο Θεοδο μόνο που όσοι γνωρίζουν τη <<Σημαντική>> των Ελληνικών Θεών είναι ελάχιστοι, δεν τη διαλαλούν και φυσικά την προστατεύουν.
Ας γράφει στην αρχαία Ελληνική τότε τύπε ή ας μη στολίζει με σαλιγκαροχεσιές τα καφαλαία γράμματα.
Και σχολίασα ως ηλίθια και αυθαίρετα τα συμπεράσματα με τα οποία υποστηρίζει το θέμα του.
Εσύ τύπε που  γράφεις με γιρλάντες,δεν είσαι Έλλην;

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τα κεφαλαία τα χρησιμοποιεί γιατί είναι Έλλην και οι Έλληνες δεν είχαν ποτέ γραφή με γιρλάντες και σαλιγκαροχεσιές, γωνίες ήταν όλα τα γράμματα, 90 μοίρες, για κάποιο σκοπό πάντα.

Σώπα και ανατριχιάσαμε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Βάζοντας τόνους όταν γράφεις με κεφαλαία,δίνεις περισσότερη έμφαση στα  γραφόμενά σου τύπε; :2funny:
Γινεται πομπωδης και μεγαλειωδης οταν γραφει ετσι,
και αυτο με κανει να χυνω δυνατα με την παρτη του...
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Γινεται πομπωδης και μεγαλειωδης οταν γραφει ετσι,
και αυτο με κανει να χυνω δυνατα με την παρτη του...
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Φίλε βάλε και στόχο όταν χύνεις Δυνατά αυτό θα κάνω και 'γω!!!
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Στο ερώτημα που έχει τεθεί στο θρεντ γνωρίζουμε τι θέση έχει πάρει ο μέγας αρχιδιδάσκαλος Λάσκος ?

erotodikeio2newchannelvjc1.jpg

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Στο ερώτημα που έχει τεθεί στο θρεντ γνωρίζουμε τι θέση έχει πάρει ο μέγας αρχιδιδάσκαλος Λάσκος ?

erotodikeio2newchannelvjc1.jpg

Να'ναι καλα εκει που ειναι η μορφη.
Τυπε, λες ο theodo να'ναι ο ασπονδος φιλος του Λασκου, ο Τουλατος;
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=jhlU_rd3cos[/video] [/video]

Επισκέπτης
Γιατί είναι αρνητικές οι έννοιες αυτές;

Και τι είναι οι ΚΟΒΕΣ;

Δεν ξέρεις τι είναι οι ΚΟΒΕΣ ;;;;;;
Και να μην ξέρεις
αν κάνεις ερώτηση σε θεματάκια που συχνάζουν κουμμούνια,
θα πάρεις την απάντηση σου.

Αλήθεια
έχεις γαμήσει ποτέ τσάμπα ;;
ή όταν σε έβλεπαν οι πουτάνες διπλασίαζαν την ταρίφα ;;;

Μήπως και στο μετάξι
οι πουτάνες των 10€
σου ζητάνε 50ρικο ;;;;;;

Επισκέπτης
Ποιο από τα παρακάτω πίστευεις ότι είναι χειρότερο:

α)άθεος

β)χριστιανός

γ)πιστός άλλης θρησκεία

δ)κομμουνιστής

;;;;;;; :grin: :grin: :grin:

"KKE-AΛΛΑΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ"!!!!!  :2funny:

Θυμάσαι χαζούλη τό παραπάνω "επαναστατικό" σύνθημα τού "Κ"ΚΕ, στίς εκλογές τού 1981
ή δέν είχες γεννηθεί;

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
....ρε καβλιαριδες τι εγινε ;  βγαλαμε πορισμα για το θεμελειοδες ερωτημα;

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
66
Like
2.506
Πόντοι
10.225
Για να δούμε επι του θέματος.Που μπορεί να σε οδηγήσει η θρησκεία,στην ΑΡΕΤΗ?ΝΑΙ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΥΣ  ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΩΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ?ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΟΙΩΘΕΙ.Π.Χ,ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΙΤΣΕ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΠΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ

• Οι Έλληνες Θεοί είναι Θεοί του Φωτός και της Χαράς. Αυτό σε βοηθά να γίνεις πιο αισιόδοξος, άρα και πιο ευφυής.

• Οι Έλληνες Θεοί είναι Θεοί πολεμικοί. Κατέβαλαν μετά από αγώνες τους αντιπάλους τους (Γίγαντες, Πύθων). Όταν τους έχεις για πρότυπά σου, γίνεσαι πιο αγωνιστικός, άρα και πιο ευφυής.

• Τόσο οι Έλληνες Θεοί όσο και οι Ήρωες πρόγονοί μας χρησιμοποιούσαν πολύπλοκες μεθόδους για να επιτύχουν τους στόχους τους. Ο πολυμήχανος είναι και πιο ευφυής. • Όταν απαγγέλλεις τους ύμνους στους Έλληνες Θεούς ακούς την αυθεντική Ελληνική Γλώσσα, εμβαθύνεις στην ετυμολογία της κι έτσι γίνεσαι πιο ευφυής.

• Οι Έλληνες Θεοί είναι αυτόχθονες και όχι ξένοι. Σε κάνουν υπερήφανο για την φυλή σου, άρα και πιο ευφυή.

• Η Ελληνική Μυθολογία, που είναι μαζί Ιστορία και Θεολογία, περιλαμβάνει δεκάδες ιστορίες και επεισόδια. Αυτό διευρύνει την σκέψη σου, μακριά από τα στερεότυπα που στενεύουν το μυαλό, και σε κάνει πιο ευφυή.

• Οι Έλληνες Θεοί δεν επεμβαίνουν με την «αμαρτία» σε χώρους ιδιωτικούς, όπως το τραπέζι σου (νηστεία) και το κρεβάτι σου (προγαμιαίες σχέσεις). Λιγότερες ενοχές σημαίνουν περισσότερη ευφυΐα.

• Οι Έλληνες Θεοί είναι Θεοί επήκοοι. Τους έχεις βοηθούς στις δυσκολίες και στην ευγνωμοσύνη σου. Δεν είσαι άθεος και μόνος, άρα γίνεσαι πιο ευφυής.

• Οι Έλληνες Θεοί είναι Αιώνιοι και Μάκαρες, δηλαδή ευτυχισμένοι, και χαρίζουν ευτυχία και πλούτο σε μας που τους λατρεύουμε. Ο ευτυχισμένος άνθρωπος είναι και πιο ευφυής.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

"ElviS Has Left The Building" (Οπως λενε οι Αγγλοι)

Ωωω Γιεαα! (Οπως λεει ενας φιλος)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Απολογητούλη βλέπω το παίζεις αποστασιοποιημένος και προοδευτικός ώστε τελικά να με βρίσεις.

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΓΑΠΆΤΕ ΑΛΛΉΛΟΥΣ"

ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΙΛΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
δεν το παιζω αποστασιοποιημενος ουτε προοδευτικος!
κανεις τεραστιο λαθος!!
Καθολου σατανικο το κολπο μου!!
δεν εχω κανενα κολπο!!
οσο για το αγαπατε αλληλους δεν νομιζω οτι ο Χριστος το ειπε μονον για τους Χριστιανους!!
το να αγαπας και να βοηθας εναν συνανθρωπο σου, δεν νομιζω να ισχυει μονο στην περιπτωση που ναι Χριστιανος!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Έλα απολογητάκο μίλησέ μας για το νόημα του ευαγγελίου!
δεν ξερω αν εισαι καποιος κλωνος ή οχι!
δεν ξερω αν εχεις ορεξη για χαβα ή οχι!

απολογητακος???

χαχα ας γελασω....

ποιος ειμαι εγω που θα κατσω να μιλησω για ευαγγελια??

δεν θεωρω τον ευατο μου ξερολα.....ουτε εχω (πιστευω) την καταληλη (θρησκευτικη) μορφωση για να σου το αναλυσω..

Επισκέπτης
δεν ξερω αν εισαι καποιος κλωνος ή οχι!
δεν ξερω αν εχεις ορεξη για χαβα ή οχι!

απολογητακος???

χαχα ας γελασω....

ποιος ειμαι εγω που θα κατσω να μιλησω για ευαγγελια??

δεν θεωρω τον ευατο μου ξερολα.....ουτε εχω (πιστευω) την καταληλη (θρησκευτικη) μορφωση για να σου το αναλυσω..

Είσαι πάντως αρκετά μπερδεμένος.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
για εξηγα μπας και ξεμπερδευτω......

Επισκέπτης
Δεν ζήτησα από κανένα να γίνει Δωδεκαθεϊστής.

Άλλωστε γνώριζα όταν έμπαινα σ'  αυτήν την αγορά πως θα έχω απέναντί μου κυρίως

ΑΘΕΟΥΣ και ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Γιατί μπήκα;

Για να παίξω μαζί σας.
Να εύχεσαι πάντα να βρίσκεις απέναντί σου άθεους, γιατί αυτοί είναι πάντα σκεπτόμενα άτομα.
Όχι ότι από αυτούς που πιστεύουν κάπου δεν υπάρχουν σκεπτόμενοι, αλοίμονο! Υπάρχουν και με το παραπάνω!
Απλά οι άθεοι, αναγκαστικά, έχουν πάντα αυτήν την ιδιότητα.

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
θα το αναλυσουμε σε καποια αλλη φαση!
παω για καφε!
εχει και παρτακι1!!
;) :cheesy: :grin:

πριν μερικά χρόνια σε συνέδριο των ΕβραιοΧριστιανών με θέμα τους Νεο"Ειδωλολάτρες" έγινε δήλωση από τον “καθηγητή της θεολογικής σχολής του ΑΠΘ” Αρχιμανδρίτη Ζήση, ότι “η άλωση της πόλης δεν άρχισε το 1453, αλλά το 1821″

Κατά τα άλλα έσωσαν το γένος των Ελλήνων του οποίου οι ίδιοι έχοντας την εξουσία προκάλεσαν την γενοκτονία του και άρπαξαν τις περιουσίες του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom