bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
Το χασες το κορμι παει.
τώρα αν έχασα το κορμί ή αν γλίτωσα τα 200 (σύνολο) αυτό είναι μεγάλη κουβέντα...
Το χασες το κορμι παει.
απο οτι ειδα στα λινκ του αντισθενη επαιρνε 170 φαντασου μετα ποσα θα παιρνει σαν πορνοσταρ και καλα.Τι σταματησε>?
Ετσί είναι, καναπεδάκι σιγουριά!τώρα αν έχασα το κορμί ή αν γλίτωσα τα 200 (σύνολο) αυτό είναι μεγάλη κουβέντα...
απο οτι ειδα στα λινκ του αντισθενη επαιρνε 170 φαντασου μετα ποσα θα παιρνει σαν πορνοσταρ και καλα.
Μετα απο αυτες τις φωτο και ειδικα αν στην τσοντα ειναι καλη,θα υπαρξουν αμετρητοι πελατες.τωρα ειναι που θα σας σκισει τα ραμματα υποψηφιοι...οι μισοι αναμονη στην Μαρινα60 και οι αλλοι εδω..και καποιοι αλλοι αλλου.. με τετοιο δωρακι τα @@μου πακετο θα παρει
Από το μέλλον τύπε...Θα μου πι κανένας στα κρυφά από πού μπορούμε να την κατεβάσουμε
την ζωη του Πι θες;Θα μου πι κανένας στα κρυφά από πού μπορούμε να την κατεβάσουμε
τα απαντα του πι νομιζω οτι θελειτην ζωη του Πι θες;
τα βυζια θελουν στρωσιμο
απο τα καγγελαΡε παιδιά ξέρει κανείς από μπορούμε να την κατεβάσουμε;
ρε παιχτη χρυσαυγιτης εισαι;πως θα την κατεβασεις αφου δεν εχει βγει;Ρε παιδιά ξέρει κανείς από μπορούμε να την κατεβάσουμε;
Όταν βγει, πήγαινε στο pirate, γράψε sirina και θα τη βρεις εκεί..Ρε παιδιά ξέρει κανείς από μπορούμε να την κατεβάσουμε;