[quote author=mpozanis link=topic=169940.msg4417632#msg4417632 date=1363230709]
κριμα το κοριτσι
[/quote]
Ενώ είχε μπροστά της καριέρα στην επιστήμη της, ή στην υποκριτική, το τραγούδι ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού;
Βιζιτάκι είναι η κοπέλα, προφανώς αλλοδαπής καταγωγής, η μάνα της θα δουλεύει λαντζέρισα σε χασαποταβέρνα κι αυτή είναι όμορφη (πολύ θα παραδεχθώ, μάλλον η πιο όμορφη από όσες άγνωστες έχουν περάσει από το Sirina) και το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι βίζιτα ή πορνοστάρ.
Αν κάποια δεν έχει "αναστολές" λόγω οικογενειακού περιβάλοντος, προφανώς το πορνοστάρ καλύτερο είναι διότι εμπεριέχει και την έννοια της "Σταρ".
Εγώ δεν την ξέρω, δεν επεδίωξα να την γνωρίσω διότι την θεωρώ πολύ μικρή για μένα από κάθε άποψη, όμως γνωστός μου (από το σάιτ) που την ξέρει πολύ καλά μου είχε μιλήσει για το επικείμενο βίντεο και για το όνειρο της ζωής της, που ήταν να γίνει πορνοστάρ.
Και φυσικά τώρα θα αυξήσει την ταρίφα της για τη βίζιτα και πάλι θα έχει πελατεία, σίγουροι να είσαστε.
Αν καταφέρει να "διαχειριστεί" σωστά την δημοσιότητα που θα αποκτήσει (έστω με την βοήθεια κάποιου τρίτου), ενδέχεται να της μείνει και κάτι στην άκρη για τα επόμενα χρόνια.
Αλλά θα μου πει κανείς, εδώ ολόκληρη Τζούλια και κατάφερε στα 27 της να βρίσκεται 10 σκαλοπάτια από εκεί που ήταν στα 17...