Νέα

Η Ελληνίδα Top Model Λυδία Κυριακού σε σκληρό πορνό!! Στη νέα ταινία της Sirina.

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
απο μαυρο απο παρασκευη η σαββατο πρωι με 3 ευρω το πολυ !!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ναι και μετά βγάζει ένα παράθυρο πάτησα οκ και μετά τίποτα.
Δεν εχω και υπολογιστη μπροστα μου να κοιταξω, αλλα νομιζω οτι θες "προγραμμα οδηγησης" δηλαδη μτορρεντ. Αμα εχεις μτορρεντ το ειχες ανοιξει;
Κανε αλλη μια προσπαθεια με μτορρεντ.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Δεν εχω και υπολογιστη μπροστα μου να κοιταξω, αλλα νομιζω οτι θες "προγραμμα οδηγησης" δηλαδη μτορρεντ. Αμα εχεις μτορρεντ το ειχες ανοιξει;
Κανε αλλη μια προσπαθεια με μτορρεντ.
Ευχαριστώ

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ΣΙΡΙΝΑΚΗ, Ασε τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ και γυρνα καμια σωστη τσοντα!
Αντε, γιατι μας τα εχεις πριξει με τα αγεννητα.

58xrones.jpg
Ρε speedako κατουρήθηκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Από περιέργεια πάτησα το όνομα της στο google και δεν την είδα πουθενά παρά μόνο στην σιρινα.
Πρέπει να είναι πολύ γνωστό μοντέλο που κάνει περήφανο τον μπαμπά.  :sunglasses:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο

Μάγκες τα 170 ευρώ για τέτοιο παιδί είναι φυσιολογική τιμή.Κρίμα που δεν το ήξερα να την είχα πάρει πιο πριν...Τώρα μάλλον δύσκολα θα τη βρω μετα την ταινία...

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο

Μάγκες τα 170 ευρώ για τέτοιο παιδί είναι φυσιολογική τιμή.Κρίμα που δεν το ήξερα να την είχα πάρει πιο πριν...Τώρα μάλλον δύσκολα θα τη βρω μετα την ταινία...
μην εγκαταλειπεις ;) ;) ;)

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
πανεμορφη κοπελα , αλλα το πλαστικο βυζι βγαζει ματι , σιγουρα τα δικα της θα ηταν καλυτερα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
[quote author=mpozanis  link=topic=169940.msg4417632#msg4417632 date=1363230709]
κριμα το κοριτσι
[/quote]

Ενώ είχε μπροστά της καριέρα στην επιστήμη της, ή στην υποκριτική, το τραγούδι ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού;
Βιζιτάκι είναι η κοπέλα, προφανώς αλλοδαπής καταγωγής, η μάνα της θα δουλεύει λαντζέρισα σε χασαποταβέρνα κι αυτή είναι όμορφη (πολύ θα παραδεχθώ, μάλλον η πιο όμορφη από όσες άγνωστες έχουν περάσει από το Sirina) και το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι βίζιτα ή πορνοστάρ.
Αν κάποια δεν έχει "αναστολές" λόγω οικογενειακού περιβάλοντος, προφανώς το πορνοστάρ καλύτερο είναι διότι εμπεριέχει και την έννοια της "Σταρ".

Εγώ δεν την ξέρω, δεν επεδίωξα να την γνωρίσω διότι την θεωρώ πολύ μικρή για μένα από κάθε άποψη, όμως γνωστός μου (από το σάιτ) που την ξέρει πολύ καλά μου είχε μιλήσει για το επικείμενο βίντεο και για το όνειρο της ζωής της, που ήταν να γίνει πορνοστάρ.
Και φυσικά τώρα θα αυξήσει την ταρίφα της για τη βίζιτα και πάλι θα έχει πελατεία, σίγουροι να είσαστε.

Αν καταφέρει να "διαχειριστεί" σωστά την δημοσιότητα που θα αποκτήσει (έστω με την βοήθεια κάποιου τρίτου), ενδέχεται να της μείνει και κάτι στην άκρη για τα επόμενα χρόνια.

Αλλά θα μου πει κανείς, εδώ ολόκληρη Τζούλια και κατάφερε στα 27 της να βρίσκεται 10 σκαλοπάτια από εκεί που ήταν στα 17...

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
απο οτι ειδα στα λινκ του αντισθενη επαιρνε 170 φαντασου μετα ποσα θα παιρνει σαν πορνοσταρ και καλα.

'Εχω κάνει σεξ με μερικές πορνοσταρ. Τζίφος. Είναι πολύ σνομπ στο Tête-à-tête. Πάντως φοράει χαριτωμένο βραχιόλι.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
μουνάρα..δε λέω, αλλά τοπ μόντελ ??? απο πού? παρ όλα αυτά αν έχετε κανα τηλ. θα την τιμήσω.. ;)

Επισκέπτης
μηπως να αλλαξει ο τιτλος;;;
ελληνιδα κολ γκιρλ σε σκληρο πορνο;;;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
πανεμορφη κοπελα , αλλα το πλαστικο βυζι βγαζει ματι , σιγουρα τα δικα της θα ηταν καλυτερα

Συμφωνώ απόλυτα!
Τι πάνε και τα χαλάνε δεν μπορώ να καταλάβω. Και να πεις ότι τα κάνουν καλύτερα έστω, αλλά το 80%-90% αυτών που τα 'φτιάχνουν' τα γαμάνε.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο

Ναι ενω πριν την ταινια την εβρισκες χαλαρα. Την εβρισκες....μονος σου στο δωματιο, παιζοντας το πουλι σου με καμια τσοντα αφου δεν ερχοταν ποτε στο ραντεβου. Αυτα ξερω για αυτην απο τα 1-2 ατομα που μιλησα και εμπιστευομαι απολυτα και για αυτο ποτε δεν δοκιμασα κιολας. Ορεξη εχουμε να μας στηνουν κιολας για να τις πληρωσουμε  :2funny:
Τωρα θα χρεωνει 300 για να μην ερχεται  :2funny:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αφού δε ζητάει τα λεφτά προκαταβολικά μέσω εμβάσματος/paypal κλπ,τι μας νοιάζει;Αυτή χάνει το μεροκάματο!!!
Πάντα έχω εναλλακτικές επιλογές όταν κλείνω κάποια κοπέλα,για να μη μείνω με το πουλί στο χέρι.Πέρσι μου την έκαναν από γραφείο,ενώ ήμουν σε ξενοδοχείο-όχι γαμηστρόνα,κανονικό 4αρων *  με ειδοποιούν ότι δεν μπορεί να έρθει η κοπέλα.Εκνευρίστηκα.Κατεβαίνω κάτω,πάω απέναντι σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ σκάω από τα 120€ που είχα για την γκόμενα,τα 50 στο ΚΙΝΟ,μου κάθεται ένα 6αρι με ποντάρισμα 5€,σύνολο 3500€ περίπου.Ποιος έχασε;Την επόμενη ημέρα με πήραν τηλ/νο να μου που ότι η κοπέλα μπορεί,αλλά δεν μπορούσα εγώ.Έκλεισα ένα C.T για 4 ώρες και πέρασα καλύτερα.Σιγά μην πεθάνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom