- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Είναι πολύ καλύτερη από Τζούλια πάντως στην ταινία.
ελληνιδα ειναι και η μαμα της δεν ειναι λανζερισσα-μοιαζουν και εμφανισιακα οταν εχει τα μαλλια της ξανθα!Ενώ είχε μπροστά της καριέρα στην επιστήμη της, ή στην υποκριτική, το τραγούδι ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού;
Βιζιτάκι είναι η κοπέλα, προφανώς αλλοδαπής καταγωγής, η μάνα της θα δουλεύει λαντζέρισα σε χασαποταβέρνα κι αυτή είναι όμορφη (πολύ θα παραδεχθώ, μάλλον η πιο όμορφη από όσες άγνωστες έχουν περάσει από το Sirina) και το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι βίζιτα ή πορνοστάρ.
Αν κάποια δεν έχει "αναστολές" λόγω οικογενειακού περιβάλοντος, προφανώς το πορνοστάρ καλύτερο είναι διότι εμπεριέχει και την έννοια της "Σταρ".
Εγώ δεν την ξέρω, δεν επεδίωξα να την γνωρίσω διότι την θεωρώ πολύ μικρή για μένα από κάθε άποψη, όμως γνωστός μου (από το σάιτ) που την ξέρει πολύ καλά μου είχε μιλήσει για το επικείμενο βίντεο και για το όνειρο της ζωής της, που ήταν να γίνει πορνοστάρ.
Και φυσικά τώρα θα αυξήσει την ταρίφα της για τη βίζιτα και πάλι θα έχει πελατεία, σίγουροι να είσαστε.
Αν καταφέρει να "διαχειριστεί" σωστά την δημοσιότητα που θα αποκτήσει (έστω με την βοήθεια κάποιου τρίτου), ενδέχεται να της μείνει και κάτι στην άκρη για τα επόμενα χρόνια.
Αλλά θα μου πει κανείς, εδώ ολόκληρη Τζούλια και κατάφερε στα 27 της να βρίσκεται 10 σκαλοπάτια από εκεί που ήταν στα 17...
μουνάρα..δε λέω, αλλά τοπ μόντελ ??? απο πού? παρ όλα αυτά αν έχετε κανα τηλ. θα την τιμήσω.. ;)
Χμμμ !!!ελληνιδα ειναι και η μαμα της δεν ειναι λανζερισσα-μοιαζουν και εμφανισιακα οταν εχει τα μαλλια της ξανθα!
Aντε παλι με τους γνωστους.Ενώ είχε μπροστά της καριέρα στην επιστήμη της, ή στην υποκριτική, το τραγούδι ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού;
Βιζιτάκι είναι η κοπέλα, προφανώς αλλοδαπής καταγωγής, η μάνα της θα δουλεύει λαντζέρισα σε χασαποταβέρνα κι αυτή είναι όμορφη (πολύ θα παραδεχθώ, μάλλον η πιο όμορφη από όσες άγνωστες έχουν περάσει από το Sirina) και το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι βίζιτα ή πορνοστάρ.
Αν κάποια δεν έχει "αναστολές" λόγω οικογενειακού περιβάλοντος, προφανώς το πορνοστάρ καλύτερο είναι διότι εμπεριέχει και την έννοια της "Σταρ".
Εγώ δεν την ξέρω, δεν επεδίωξα να την γνωρίσω διότι την θεωρώ πολύ μικρή για μένα από κάθε άποψη, όμως γνωστός μου (από το σάιτ) που την ξέρει πολύ καλά μου είχε μιλήσει για το επικείμενο βίντεο και για το όνειρο της ζωής της, που ήταν να γίνει πορνοστάρ.
Και φυσικά τώρα θα αυξήσει την ταρίφα της για τη βίζιτα και πάλι θα έχει πελατεία, σίγουροι να είσαστε.
Αν καταφέρει να "διαχειριστεί" σωστά την δημοσιότητα που θα αποκτήσει (έστω με την βοήθεια κάποιου τρίτου), ενδέχεται να της μείνει και κάτι στην άκρη για τα επόμενα χρόνια.
Αλλά θα μου πει κανείς, εδώ ολόκληρη Τζούλια και κατάφερε στα 27 της να βρίσκεται 10 σκαλοπάτια από εκεί που ήταν στα 17...
Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι, χωρίς κουκούλα...Aντε παλι με τους γνωστους.
Aντε παλι με τους γνωστους.
ελληνιδα ειναι και η μαμα της δεν ειναι λανζερισσα-μοιαζουν και εμφανισιακα οταν εχει τα μαλλια της ξανθα!
!!!!!!!!!Να το θέσω αλλιώς! Η μικρή έχει λάβει μέρος σε κάποια καλλιστεία με διάκριση; ;)
Όχι πρώτη θέση, πλασέ;
Εξ ού και το "μοντέλο" ίσως.
μηπως η γιαγια της ειναι η ζωζω σαπουντζακη?
αν ναι την ξερω
Να το θέσω αλλιώς! Η μικρή έχει λάβει μέρος σε κάποια καλλιστεία με διάκριση; ;)
Όχι πρώτη θέση, πλασέ.
Εξ ού και το "μοντέλο" ίσως.
Τυπε δεν ειπα οτι εδωσα εγω η καποιος γνωστος μου αυτα τα λεφτα,σε εφημεριδες γραφτηκαν.Αν ειναι ψεμα η οχι δεν γνωριζω και δεν με πολυενδιαφερει.Αυτο που ηθελα να τονισω ηταν απο την στιγμη που ειχε αυτη την δυνατοτητα για εξτραδακια τετοια,γιατι να πηγαινει με τον καθε τυχαρπαστο,απο την στιγμη που ειχε και πολυ πλουσιους γκομενους.Εσύ να μην ντρέπεσαι, ότι απορίες έχεις ρώτα με και θα σου απαντάω!
Αλλά που να έχεις εσύ απορίες;
Εξ άλλου εσύ (ή κάποιος δικός σου γνωστός) δίνατε 20.000 στη Τζούλια για μια γκεστ εμφάνιση στο μαγαζί σας!
Αφού δε ζητάει τα λεφτά προκαταβολικά μέσω εμβάσματος/paypal κλπ,τι μας νοιάζει;Αυτή χάνει το μεροκάματο!!!
Πάντα έχω εναλλακτικές επιλογές όταν κλείνω κάποια κοπέλα,για να μη μείνω με το πουλί στο χέρι.Πέρσι μου την έκαναν από γραφείο,ενώ ήμουν σε ξενοδοχείο-όχι γαμηστρόνα,κανονικό 4αρων * με ειδοποιούν ότι δεν μπορεί να έρθει η κοπέλα.Εκνευρίστηκα.Κατεβαίνω κάτω,πάω απέναντι σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ σκάω από τα 120€ που είχα για την γκόμενα,τα 50 στο ΚΙΝΟ,μου κάθεται ένα 6αρι με ποντάρισμα 5€,σύνολο 3500€ περίπου.Ποιος έχασε;Την επόμενη ημέρα με πήραν τηλ/νο να μου που ότι η κοπέλα μπορεί,αλλά δεν μπορούσα εγώ.Έκλεισα ένα C.T για 4 ώρες και πέρασα καλύτερα.Σιγά μην πεθάνω...