Νέα

Η Ελλαδίτσα πέθανε...θα αναστηθεί ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johndee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε λεβέντη οι Σουηδοί και οι Γερμανοί που δεν πολυβγαίνουν είναι υποανάπτυκτοι κατά τη γνώμη σου?     :think:
είναι κατά τη λογική του Γεωργάτου.....

Γιατί Γρηγόρη γύρισες στην Ελλάδα και άφησες την Ιντερ;

Μου έλειπαν οι καφέδες με τους φίλους μου στο Πασαλιμάνι.

Υ.Γ.
και μετά απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα δεν βλέπει προκοπή.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για την σημερινή μας κατάντια. Δυστυχώς καταντήσαμε τόπος διακοπών.        :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για την σημερινή μας κατάντια. Δυστυχώς καταντήσαμε τόπος διακοπών.         :tickedoff:

περί τον Γενάρη μου φαίνεται είχε ένα ρεπορτάζ ο Τριανταφυλλόπουλος για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και μιλούσαν κάποιοι Ελληνες μετανάστες στη Σουηδία....
Αρκετά επιμορφωτικό για το μέσο μαλάκα ελληνα.......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Η Ελλαδα ειναι μια μοναδικη χωρα περικυκλωμενη απο εχθρους. :headbang: :headbang:
Ειμαστε ενας λαος ομοιογενης με μοναδικες ικανοτητες  :jerking: :jerking: :jerking: :helpplea:
Όλοι μας απευθειας απογονοι του Περικλη................ :helpplea: :helpplea:
Δωσαμε το φως του πολιτισμου στην Δυση.  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Για οτιδηποτε κακως κειμενο φταινε οι Τουρκοι οι Μεγαλες Δυναμεις ή καποια αλλη Βαλκανικη χωρα.............................. :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τελικα υπαρχει μελλον στη χωρα μας ή να τα μαζευουμε και να φευγουμε?
Δεν υπάρχει λόγος - περιμένεις λίγο να την κάνεις μια κι έξω. Το ταξίδι της ζωής δε διαρκεί πολύ άλλωστε. :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Ελλαδα ειναι μια μοναδικη χωρα περικυκλωμενη απο εχθρους. :headbang: :headbang:
Ειμαστε ενας λαος ομοιογενης με μοναδικες ικανοτητες  :jerking: :jerking: :jerking: :helpplea:
Για οτιδηποτε κακως κειμενο φταινε οι Τουρκοι οι Μεγαλες Δυναμεις ή καποια αλλη Βαλκανικη χωρα.............................. :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
εσύ είσαι ή oykou, ή τρελλή.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
που θά βρώ avatar νά κυνηγαω μια κοτούλα;;;;;;;;;;;
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ένα-ένα καλή μου, γιατί βλέπω ότι κάνεις μία κριτική ανέξοδη και εύκολη
Δηλαδή Αλβανία,Τουρκία,Σκόπια είναι....φιλικές χώρες?    :think:
Αυτοί το ξέρουν ότι είμαστε φίλοι? Και ο Μάτσας έλεγε: "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"     :2funny:
Η Τουρκία διατηρεί ακόμα το casus belli. Κατέχει ακόμα τη μισή Κύπρο με κάβλες να πάρει και την υπόλοιπη.
Τα Σκόπια ούτε καν το συζητάνε για όνομα. Μήπως να ονομαστούν και. .Α.θηναίοι?      :think:
Εσύ Amjik πρόβλημα στα Βαλκάνια βλέπεις ή όχι τελικά? Δηλαδή κατά τη γνώμη σου είμαστε μια όμορφη παρέα?
Το γεγονός ότι η Αμερική (μεγάλη δύναμη) είναι ανοικτά υπέρ της Τουρκίας στα εθνικα θέματα σου λέει κάτι?
Πώς τα βλέπεις και συ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
leopard ακου .... δεν καταλαβες το ποστ καλα...
Το ποστ αυτο συνοψίζει τη διαστρέβλωση και ιστορική καπηλεία που κάνουν ορισμένοι
[size=17pt]«Έλληνες»[/size]
νομίζοντας ότι εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα............... :jerking: :jerking:
μην μέ κουράζης αλλο πάω γιά ψάρεμα τώρα....................

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Πιο τραγικό είναι κάποιοι καθηγητές μεγάλων ξένων πανεπιστημίων που επιστρέφουν για τον ίδιο λόγο - και όχι ο καράφλας ο Γεωργάτος. ;)
εγραψεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
2 σχολια απο το youtube...........που λενε πολλα

σχεδιο Β της νεας ταξης πραγματων. Αν δεν μπορουσαν να εκφυλισουν το dna μας πρεπει να μας εξολοθρευσουν εναν εναν . Ειμαστε η μονη χωρα της ΕΟΚ που εχουμε τετοια παραπαιδια με τα φροντιστηρια και τα παντα ειναι πανακριβα.

Βεβαια αφου δεν μπρεσαν να εκφυλισουν το dna μας κοιτανε να μας εξαθλιωσουν οικονομικα και να μα εξαφανισουν εναν - εναν.

Ε, όχι ότι δε μπόρεσαν να εκφυλίσουν και το DNA μας...

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
  To 38 διπλα στο username ειναι ηλικια ????

Γιατι τοτε ειμαστε συνομηλικοι!! Εγω για πατσα πηγα τελευταια φορα το 1994 , στα μπουζουκια τα τελευταια 10 χρονια εχω παει ΔΥΟ φορες !

Σε κλαμπ πήγα πριν 7 χρονια τελευταια φορα με την γυναικα μου και μονος πηγα πριν 3-4 χρονια και ηταν γεματο πιτσιρικια !!

Σε κανα εστιατόριο πηγαινα που και που ΑΛΛΑ οι τιμες ειναι εξωφρενικες και η σχεση τιμης/ποιοητας τεινει στο  +απειρο!!!

Ωραια η Ελλαδα αν ζεις σε μεγαλουπολη το χειμωνα και παραθεριζεις  σε κανα μερος με ζωη το καλοκαιρι αλλα και οαλι μεχρι τα 28!!!

Αν στα 30 παντρευτεις και κανεις και κανα παιδι σιχτιριζεις την ωρα και την στιγμη που  :jerking: εδω!!!!

Συμφωνώ απολύτως!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ένα-ένα καλή μου, γιατί βλέπω ότι κάνεις μία κριτική ανέξοδη και εύκολη
Δηλαδή Αλβανία,Τουρκία,Σκόπια είναι....φιλικές χώρες?    :think:
Αυτοί το ξέρουν ότι είμαστε φίλοι? Και ο Μάτσας έλεγε: "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"     :2funny:
Η Τουρκία διατηρεί ακόμα το casus belli. Κατέχει ακόμα τη μισή Κύπρο με κάβλες να πάρει και την υπόλοιπη.
Τα Σκόπια ούτε καν το συζητάνε για όνομα. Μήπως να ονομαστούν και. .Α.θηναίοι?      :think:
Εσύ Amjik πρόβλημα στα Βαλκάνια βλέπεις ή όχι τελικά? Δηλαδή κατά τη γνώμη σου είμαστε μια όμορφη παρέα?
Το γεγονός ότι η Αμερική (μεγάλη δύναμη) είναι ανοικτά υπέρ της Τουρκίας στα εθνικα θέματα σου λέει κάτι?
Πώς τα βλέπεις και συ?

λαμπρή ανάλυση εύγε νέε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom