Νέα

Η Ελλαδίτσα πέθανε...θα αναστηθεί ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johndee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Σιγουρα ειμαστε περηφανοι για τον αρχαιο Ελληνα. Ομως τι λαθη κανει ο νεο-Ελληνας και τη τελευταια στιγμη χανουμε το παιχνιδι? Καποτε πρεπει να σταματησουμε συλλογικα να επαναπαυομαστε στις ενδοξες δαφνες του παρελθοντος. Ετσι δεν ειναι?

Σαφώς.Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το παρελθόν.Αυτό όμως θα μας δώσει την δύναμη για το παρόν και το μέλλον.Γιατί αυτό θα μας θυμήζει ποιοί πραγματικά είμαστε και γιατί διαφέρουμε από πολλούς άλλους.
ΕΛΛΑΣ ΙΜΑΚ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σαφώς.Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το παρελθόν.Αυτό όμως θα μας δώσει την δύναμη για το παρόν και το μέλλον.Γιατί αυτό θα μας θυμήζει ποιοί πραγματικά είμαστε και γιατί διαφέρουμε από πολλούς άλλους.
ΕΛΛΑΣ ΙΜΑΚ
μου αρέσει η υπογρσφή σου...
αν και θα προτιμούσα κάτι σε τουρκόπουστες.......

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
H Τουρκια κανει εμμεσο πολεμο στελνοντας οσους μεταναστες μπορει,και ολοι αναρωτιουνται γιατι δεν κανει τιποτα το Ελληνικο κρατος.

Μα δε θελει να κανει,ειναι συμφωνημενα ολα,αλλοι διευθυνουν.

Φαντασου να διπλασιαστουν οι μεταναστες.....................δε θα βγαινουν στην πραγματικοτητα οι Ελληνες εξω απο το σπιτι τους.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σιγουρα εχουμε πολλες αρετες. Αλλιως δεν θα ανοιγα το thread (φανταζομαι να το καταλαβες αυτο). Ενας λαος που ζει χιλιαδες χρονια σιγουρα εχει αρετες. Αλλιως δεν θα υπηρχε. "Τις πταιει" ομως που παιρνουμε τελευταια πολλες αρνητικες πρωτιες, οπως πρωτιες στη διαφθορα σε επιπεδο Ευρ.Ενωσης, αδυναμη οικονομια, φρικτη γραφειοκρατια κτλπ. Ασε τις ηττες στα εθνικα θεματα. Μιας και γυρνας πολυ εξω δεν βλεπεις καποια διαφορα?
Δεν ειπα φυσικα να γινουμε Σουηδια, κατι τετοιο δεν θα γινει ποτε λογω των ιδιαιτερων συνθηκων της γεωπολιτικης θεσης της Ελλαδας και λογω της νοοτροπιας μας. Και συμφωνω και γω με το πνευμα σου γενικα, αλλα γιατι λεμε ομως οτι "η Ελλαδα ειναι μονο τοπος διακοπων?".
Δηλαδη θα πηγαινες να ζησεις στη Σουηδια? Εγω παντως ουτε πεθαμενος. και δεν αναφερομαι μονο στο κλιμα. Ενα θα σου πω: Απο τις 08:00 το βραδυ= ΑΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Εγω τουλαχιστον δεν θα μπορουσα να στερηθω ουτε το βραδυνο μου ουζακι, ουτε την νυκτερινη μου διασκεδαση, ουτε τον πρωινο μου πατσα, ουτε να δουλευω (και οταν λεμε δουλεια εννουμε δουλεια) 11 μηνες το χρονο για να μπορεσω να παω 15 μερες το καλοκαιρι στην Ελλαδα η στη Ισπανια.
Μια χωρα που θα μου αρεσε να ζησω ηταν ο Καναδας. Καποια στιγμη ημου στο Βανκουβερ και αποφασισαμε (Σαββατο βραδυ) να παμε με ενα Ελληνα του Προξενειου στη ντισκο (αυτος ητανε καινουριος στη περιοχη). Πηγαμε λοιπον 11 ωρα το βραδυ, και .....ειχε κλεισει. Οποτε πεθαναν και τα οποια μεταναστευτικα μου ονειρα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
2 σχολια απο το youtube...........που λενε πολλα

σχεδιο Β της νεας ταξης πραγματων. Αν δεν μπορουσαν να εκφυλισουν το dna μας πρεπει να μας εξολοθρευσουν εναν εναν . Ειμαστε η μονη χωρα της ΕΟΚ που εχουμε τετοια παραπαιδια με τα φροντιστηρια και τα παντα ειναι πανακριβα.

Βεβαια αφου δεν μπρεσαν να εκφυλισουν το dna μας κοιτανε να μας εξαθλιωσουν οικονομικα και να μα εξαφανισουν εναν - εναν.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
2 σχολια απο το youtube...........που λενε πολλα

σχεδιο Β της νεας ταξης πραγματων. Αν δεν μπορουσαν να εκφυλισουν το dna μας πρεπει να μας εξολοθρευσουν εναν εναν . Ειμαστε η μονη χωρα της ΕΟΚ που εχουμε τετοια παραπαιδια με τα φροντιστηρια και τα παντα ειναι πανακριβα.

Βεβαια αφου δεν μπρεσαν να εκφυλισουν το dna μας κοιτανε να μας εξαθλιωσουν οικονομικα και να μα εξαφανισουν εναν - εναν.
Ασε τα σαπια και βγες με το πραγματικο σου ονομα.
Λεγε Κεραμυδας η Λιακοπουλος?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ας μαθουν ολοι οτι η Ελλαδιτσα πεθανε. (Ο Φρ. Νιτσε ειχε διακυρηξει το θανατο του Θεου). Λιγο οι μίζες, λίγο η siemens, ολο το πολιτικο συστημα καταρρεει, απο τη μια προκυρηξεις και απο την αλλη διακυρηξεις...Τελικα υπαρχει μελλον στη χωρα μας ή να τα μαζευουμε και να φευγουμε?
Tα ιονια νησια ειχαν μια ξεχωριστη μοιρα απο την ελλαδα για περισσοτερα απο 600χρονια.
Ενωθηκαν με την ελλαδα τα τελευταια 150χρονια και απο τοτε εχασαν την ταυτοτητα τους,την κουλτουρα τους την γλωσσα τους,την οικονομικη τους ευμαρια,και ενα μεγαλο μερος του πλυθησμου τους.
Συμπερασμα,δεν υπαρχει μελλον ουτε ποτε υπηρχε με την χωρα που λεγεται ελλαδα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
βαμος αλλα ΚΟΥΒΑ κομπανιερος

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ας μαθουν ολοι οτι η Ελλαδιτσα πεθανε. (Ο Φρ. Νιτσε ειχε διακυρηξει το θανατο του Θεου). Λιγο οι μίζες, λίγο η siemens, ολο το πολιτικο συστημα καταρρεει, απο τη μια προκυρηξεις και απο την αλλη διακυρηξεις...Τελικα υπαρχει μελλον στη χωρα μας ή να τα μαζευουμε και να φευγουμε?

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ . ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!

OP
OP
J

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Tα ιονια νησια ειχαν μια ξεχωριστη μοιρα απο την ελλαδα για περισσοτερα απο 600χρονια.
Ενωθηκαν με την ελλαδα τα τελευταια 150χρονια και απο τοτε εχασαν την ταυτοτητα τους,την κουλτουρα τους την γλωσσα τους,την οικονομικη τους ευμαρια,και ενα μεγαλο μερος του πλυθησμου τους.
Συμπερασμα,δεν υπαρχει μελλον ουτε ποτε υπηρχε με την χωρα που λεγεται ελλαδα
Δηλαδη θες να πεις οτι οι Επτανησιοι καναν λαθος που ενωθηκαν με την Ελλαδα? Ποια γλωσσα τους ρε φιλαρακι?!! Ελληνικα δε μιλαγαν? Ελληνικος πληθυσμος δεν ηταν? Το ζητησαν , δεν τους το επεβαλε κανενας. Εισαι Κερκυραιος με αποσχιστικες τασεις δηλαδη?    :2funny:

OP
OP
J

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη θα πηγαινες να ζησεις στη Σουηδια? Εγω παντως ουτε πεθαμενος. και δεν αναφερομαι μονο στο κλιμα. Ενα θα σου πω: Απο τις 08:00 το βραδυ= ΑΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Εγω τουλαχιστον δεν θα μπορουσα να στερηθω ουτε το βραδυνο μου ουζακι, ουτε την νυκτερινη μου διασκεδαση, ουτε τον πρωινο μου πατσα, ουτε να δουλευω (και οταν λεμε δουλεια εννουμε δουλεια) 11 μηνες το χρονο για να μπορεσω να παω 15 μερες το καλοκαιρι στην Ελλαδα η στη Ισπανια.
Μια χωρα που θα μου αρεσε να ζησω ηταν ο Καναδας. Καποια στιγμη ημου στο Βανκουβερ και αποφασισαμε (Σαββατο βραδυ) να παμε με ενα Ελληνα του Προξενειου στη ντισκο (αυτος ητανε καινουριος στη περιοχη). Πηγαμε λοιπον 11 ωρα το βραδυ, και .....ειχε κλεισει. Οποτε πεθαναν και τα οποια μεταναστευτικα μου ονειρα.
Ας μην εξαντλουμε τις αρετες μας στα ουζακια ή τη διασκεδαση. Απο αυτα πολλα εχουμε και μαγκια μας (και συμφωνω μαζι σου εδω).
Πού διαφωνω? Δεν ζηλευεις ομως λιγο το αποτελεσματικο τους Κρατος? Εστω λιγο ρε φιλαρακι...Δεν βαρεθηκες το φακελάκι και τα ραντσα στα νοσοκομεια? Γιατι αυτα ειναι τα θεματα που γαμανε την Ελλαδα...Για να μην πουμε για την κακη εκπαιδευση στα σχολεια και τα φροντιστηρια. Και απο τα πανεπιστημια εισαι ευχαριστημενος? Για διαφθορα στη δικαιοσυνη ουτε λογος φυσικα!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Τελικα υπαρχει μελλον στη χωρα μας ή να τα μαζευουμε και να φευγουμε?
Η Ελλάδα είναι υπέροχη για διακοπές αλλά τώρα τελευταία έχουν γίνει πολύ ακριβές. Εγώ προσωπικά αναχωρώ μόνιμα για το εξωτερικό αρχές Αυγούστου. Αποφάσισα να κάνω κάτι και όχι να λέω μόνο.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

To 38 διπλα στο username ειναι ηλικια ????

Γιατι τοτε ειμαστε συνομηλικοι!! Εγω για πατσα πηγα τελευταια φορα το 1994 , στα μπουζουκια τα τελευταια 10 χρονια εχω παει ΔΥΟ φορες !

Σε κλαμπ πήγα πριν 7 χρονια τελευταια φορα με την γυναικα μου και μονος πηγα πριν 3-4 χρονια και ηταν γεματο πιτσιρικια !!

Σε κανα εστιατόριο πηγαινα που και που ΑΛΛΑ οι τιμες ειναι εξωφρενικες και η σχεση τιμης/ποιοητας τεινει στο  +απειρο!!!

Ωραια η Ελλαδα αν ζεις σε μεγαλουπολη το χειμωνα και παραθεριζεις  σε κανα μερος με ζωη το καλοκαιρι αλλα και οαλι μεχρι τα 28!!!

Αν στα 30 παντρευτεις και κανεις και κανα παιδι σιχτιριζεις την ωρα και την στιγμη που  :jerking: εδω!!!!

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
  To 38 διπλα στο username ειναι ηλικια ????

Γιατι τοτε ειμαστε συνομηλικοι!! Εγω για πατσα πηγα τελευταια φορα το 1994 , στα μπουζουκια τα τελευταια 10 χρονια εχω παει ΔΥΟ φορες !

Σε κλαμπ πήγα πριν 7 χρονια τελευταια φορα με την γυναικα μου και μονος πηγα πριν 3-4 χρονια και ηταν γεματο πιτσιρικια !!

Σε κανα εστιατόριο πηγαινα που και που ΑΛΛΑ οι τιμες ειναι εξωφρενικες και η σχεση τιμης/ποιοητας τεινει στο  +απειρο!!!

Ωραια η Ελλαδα αν ζεις σε μεγαλουπολη το χειμωνα και παραθεριζεις  σε κανα μερος με ζωη το καλοκαιρι αλλα και οαλι μεχρι τα 28!!!

Αν στα 30 παντρευτεις και κανεις και κανα παιδι σιχτιριζεις την ωρα και την στιγμη που  :jerking: εδω!!!!
Σωστός φίλος. Ας μην τα βλέπουμε μόνο από την πλευρά του ότι έχει κόσμο μέχρι αργά έξω και του πόσα clubs έχουμε. Και τι να λέει αυτό δηλαδή? Δηλαδή οι Σουηδοί και οι Γερμανοί είναι υποανάπτυκτοι που δεν βγαίνουν συνέχεια? Η κατάσταση εδώ είναι ανυπόφορη πια ρε. Προσωπικά δεν βλέπω ν'αλλάζει κάτι

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε λεβέντη οι Σουηδοί και οι Γερμανοί που δεν πολυβγαίνουν είναι υποανάπτυκτοι κατά τη γνώμη σου?    :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom