Επισκέπτης
Από πού αποδεικνύεται αυτό,από αυτήν την ανώνυμη πηγή που πόσταρες;;;είπε κανείς σ αυτό το θρεντ ότι είναι η πλειοψηφία?
αυτοί που ίδρυσαν το κόμμα αυτό έχουν όμως αυτές τις ιδέες!
συγκεντρώσου.......
Από πού αποδεικνύεται αυτό,από αυτήν την ανώνυμη πηγή που πόσταρες;;;είπε κανείς σ αυτό το θρεντ ότι είναι η πλειοψηφία?
αυτοί που ίδρυσαν το κόμμα αυτό έχουν όμως αυτές τις ιδέες!
συγκεντρώσου.......
ρε φιλε σε αυτο το θρεντ σχολιαζουμε αυτο το ανονυμο αρθρο για ενα κομμα που μπορει να γινει μπορει και οχι.Από πού αποδεικνύεται αυτό,από αυτήν την ανώνυμη πηγή που πόσταρες;;;
ο παπαζόλης πάντως αμφιβάλει ότι υπάρχουν αλβανοί με τέτοιες ιδέες και τα νομίζει όλα ακροδεξιές συνομωσίες!ρε φιλε σε αυτο το θρεντ σχολιαζουμε αυτο το ανονυμο αρθρο για ενα κομμα που μπορει να γινει μπορει και οχι.
ελπιζω οχι.
εγω να πω την αληθεια μου.ο παπαζόλης πάντως αμφιβάλει ότι υπάρχουν αλβανοί με τέτοιες ιδέες και τα νομίζει όλα ακροδεξιές συνομωσίες!
Τι να μάθει το παιδί με όλους τους γκασμάδες που μαζεύτηκαν σ αυτό το φόρουμ και σε όλα τα ποστ τους βλέπεις την αφέλεια μικρού παιδιού (μην πω πιδιού σε ίδρυμα....)
παπαζολάκο, έχεις μιλήσει ποτέ σου με αλβανό?
(πολύ αμφιβάλω)
Τα ανώνυμα πολλές φορές είναι αερολογίες που εξυπηρετούνε συμφέροντα ειδικά πάντως.ρε φιλε σε αυτο το θρεντ σχολιαζουμε αυτο το ανωνυμο αρθρο για ενα κομμα που μπορει να γινει μπορει και οχι.
ελπιζω οχι.
Τούρκο μόνο κ είμαστε φίλοι κιόλας.ο παπαζόλης πάντως αμφιβάλει ότι υπάρχουν αλβανοί με τέτοιες ιδέες και τα νομίζει όλα ακροδεξιές συνομωσίες!
Τι να μάθει το παιδί με όλους τους γκασμάδες που μαζεύτηκαν σ αυτό το φόρουμ και σε όλα τα ποστ τους βλέπεις την αφέλεια μικρού παιδιού (μην πω πιδιού σε ίδρυμα....)
παπαζολάκο, έχεις μιλήσει ποτέ σου με αλβανό?
(πολύ αμφιβάλω)
συμφωνω απολυτα. αλλα φιλε μου απο τη στιγμη που υπαρχει αυτο το θρεντ σχολιαζουμε αυτη την αερολογια για το πως και το γιατιΤα ανώνυμα πολλές φορές είναι αερολογίες που εξυπηρετούνε συμφέροντα ειδικά πάντως.
Εντάξει αν θέλετε να αερολογείτε με βάση αερολογίες ελεύθερα!!!συμφωνω απολυτα. αλλα φιλε μου απο τη στιγμη που υπαρχει αυτο το θρεντ σχολιαζουμε αυτη την αερολογια για το πως και το γιατι
σαφως και μπορει να ειναι λογια του αερα
Τούρκο μόνο κ είμαστε φίλοι κιόλας.
αερολογία μπορεί να είναι το συγκεκριμένο δημοσίευμα σ αυτό το μπλογκ.Εντάξει αν θέλετε να αερολογείτε με βάση αερολογίες ελεύθερα!!!
αερολογία μπορεί να είναι το συγκεκριμένο δημοσίευμα σ αυτό το μπλογκ.
μην νομίζεις όμως ότι δεν είναι στα σχέδια.....
θυμάσαι τον Οδυσσέα Τσενάι?
μεγάλωσε πλέον και σπουδάζει στο Αμέρικα!
αμέτρητα μπλογκς στο νετ τον θέλουν αρχηγό του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα.
το είχα ακούσει και στις ειδήσεις!
πάρε ένα ακραίο δημοσίευμα και δες και τα μη ακραία εσύ!
....."Η οικογένεια Τσενάι είναι γνωστή ως οικογένεια Τσάμηδων (Τούρκων) από το Φίερε." http://[URL unfurl="true"]www.omada-epsilon.com/images/epsiloney/Politiki/tsenai2.png[/img[/URL]]
....."«Νιώθω Αλβανός, είμαι περήφανος γι' αυτό και δεν θέλω να είμαι σημαιοφόρος»"
....."Η CIA τον ετοιμάζει και τον στέλνει Ελλάδα, για να ιδρύσει το κόμμα γκέι αλβανοφώνων. Ο γκέι Αλβανός σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη."
[/quote]
Kαλά εντάξει,άλλο ένα site που βλέπει συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουνε!!!
ένα???????????????????????????Kαλά εντάξει,άλλο ένα site που βλέπει συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουνε!!!
Δες πόσο λογικά τα λένε εδώ:ένα???????????????????????????
πάτα Τσενάι στο γούγλη από περιέργεια!
δες τι βγάζει:
μέχρι και στο.....ακροδεξιό facebook έχει θέμα!
στον πλανήτη σου ζεις μου φαίνεται! σ έχουν επηρεάσει και οι αμοιβάδες του σάιτ και δεν διαχωρίζεις πλέον την πραγματικότητα απ την φαντασία.
αυτό που μου δείχνεις είναι η ιστορία του Τσενάι πριν 10 χρόνια σε σχλείο της Μηχανιώνας!Δες πόσο λογικά τα λένε εδώ:
Μου μοστράρεις κάθε ακροδεξιόπαπαρο site ως σίγουρη πηγή!!!
O τρόπος γραφής φανερώνει ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα κ ο μόνος σκοπός είναι η αναταραχή κ λάσπη.αυτό που μου δείχνεις είναι η ιστορία του Τσενάι πριν 10 χρόνια σε σχλείο της Μηχανιώνας!
σου είπα και πριν, ο Οδυσσέας μεγάλωσε,σπουδάζει στο Αμέρικα και.....κάποιοι τον θέλουν αρχηγό του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα!
αυτή είναι η πραγματικότητα, άσχετα με τι τρόπο γράφεται!
όπως επίσης και πραγματικότητα είναι αυτά που (μου λέγανε προσωπικά ότι) πιστεύουν!
ο Ανδρούτσος,η Μπουμπουλίνα,ο Κανάρης αλλά και οι Αριστοτέλης, Μ.Αλέξανδρος...κοκ όπως και η φέτα είναι αλβανικά προϊόντα, και δεν υπάρχουν σε μπλογκς!
Αυτά τα μυαλά-σε μπλέντερ-δημιουργεί ο κκομμουνισμός!
O τρόπος γραφής φανερώνει ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα κ ο μόνος σκοπός είναι η αναταραχή κ λάσπη.
ο Ανδρούτσος,η Μπουμπουλίνα,ο Κανάρης αλλά και οι Αριστοτέλης, Μ.Αλέξανδρος...κοκ
Βγάζουνε κ οι Αλβανοί κάτι τυριά πάντως!!!
Την πρόθεση των Αλβανών να δημιουργήσουνε κόμμα-απειλή αμφισβητώ.τι ανφισβητείς δηλ ακριβώς, για να καταλάβω?
την πρόθεση των αλβανών να δημιουργήσουν κόμμα?
πάρε κι ένα πιο...πολιτισμένο δημοσίευμα:
το τι έγινε στο Κόσσοβο το γνωρίζεις ή το αμφισβητείς κι αυτό?Την πρόθεση των Αλβανών να δημιουργήσουνε κόμμα-απειλή αμφισβητώ.
Ξέρω,για να μην υπάρξει κάτι τέτοιο λοιπόν η ελληνική κοινωνία πρέπει να δεχτεί κ αφομιώσει τους μετανάστες.το τι έγινε στο Κόσσοβο το γνωρίζεις ή το αμφισβητείς κι αυτό?
καμιά ομοιότητα ξέρεις?
ο Ανδρούτσος,η Μπουμπουλίνα,ο Κανάρης αλλά και οι Αριστοτέλης, Μ.Αλέξανδρος...κοκ