Ευχαρίστως να σου απαντήσω εφόσον με ρωτάς !!
Πράγματι η Ελλάδα δεν αγαπά τα παιδιά της ενώ ατομικά ο κάθε Ελληνας υπεραγαπά και κακομαθαίνει τα παιδιά του !! Αν θες την άποψή μου αυτό αντανακλά το εθνικό μας ελάττωμα, δηλαδή την αδυναμία να δούμε τη προσωπική μας πρόοοδο μέσα απο τη συλλογική και τελικά εθνική πρόοδο. ( Οι Εβραίοι αντίθετα που κινούνται στον αντίποδα του παραπάνω ελαττώματος εφηύραν μέσα απο την εγενή κουλτούρα συνεργατικότητας μεταξύ τους αυτο που κουλτουριάρικα λέγεται Lobbying και κατέkτησαν τον κόσμο.)
Ετσι λοιπον στη παραπάνω λογική ο καθένας μας σε μια τέτοια κρίση θα κοινούνταν στη κατεύθυνση του κάποιοι ΑΛΛΟΙ ( όπως αρχικά επεσήμανα ) να στείλουν τα παιδιά τους να σκοτωθούν.
Οχι φίλε κανείς δεν θέλει να δει το παιδί του σε πτωματοσακούλα. Αν είχε όμως να διαλέξει ανάμεσα στη πτωματοσακούλα και στο να γίνει το παιδί του γιουσουφάκι εσύ τι λές θα διάλεγε ?? Ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Δεν ρωτάω ρητορικά, αλλά κυριολεκτικά.
Οσον αφορά εμένα η απάντηση είναι μάλλον προφανής.
Δεν είμαι πολεμόλαγνος. Τη Ειρήνη και την συνεργασία επιζητώ. Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ το να μας προσβάλουν παντιοτρόπως σε εθνικό επίπεδο και εμείς να σφυρίζουμε αδιάφορα. Λαικά το να γινόμαστε Κότες.
Πολύ περισσότερο όταν μια τέτοια πρακτική αποθρασύνει ακόμη περισσότερο αυτούς που καθημερινά μας προκαλούν και τελικά οδηγεί περισσότερο προς τον πόλεμο παρά προς την Ειρήνη.
Τις πτωματοσακούλες η τα γιουσουφάκια σαν κατάληξη τα απομακρύνει πολύ περισσότερο μια θαρραλέα στάση στη βάση του ''Ως εδώ και μή παρέκει, αλλιώς ακόμη και αν με νικήσεις θα σου έχω βγάλει τα μάτια '' παρά η ψευτοσυνετή ψυχραιμία που αποθρασσύνει τους απέναντι στο να βρούν νέους Γκιαούρηδες.
Ελπίζω η απάντηση να σε ικανοποίησε !!