τι δεν μπορεις να καταλαβεις????δεν μπορεις να καταλαβεις οτι υπαρχει ενα συγκεκριμενο συστημα που σε αναλαμβανει απο πολυ μικρη ηλικια οπου δεν εχεις συνειδηση σε βουταει σε ενα ζωμο σαν τον οβελιξ και μετα αντε να ξεμπερδεψεις!!!!!!τι σημαινει ρε φιλε βουληση????θεληση,ετσι δεν ειναι????πως γινεται νε εχει καποιος ελευθερη βουληση οταν ''ακολουθει''αυτα που του ''υπαγορευουν??????πως γινεται στην ελλαδα να ειναι χριστιανοι,στην τουρκια μουσουλμανοι,στη ρωσια επισης χριστιανοι,στη ινδια ινδουιστες κοκ....Αυτή τη λογική ρε Hris ποτέ δεν την κατάλαβα. Η απολύτη σιγουριά για το τι είναι και δεν είναι ο αλλος. Στην προκειμενη περίπτωση οτι η Εκκλησία είναι 10000000000000000000000% σίγουρο οτι αναφέρετε σε μαλάκες. Και το λέτε με τόση σιγουριά σαν να τους έχετε γνωρίσει όλους έναν προς έναν. Όπως λές και συ ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελέυθερος να πιστεύει ή να μην πιστεύει όπου θέλει αλλά από την άλλη οι πιστοί που πάνε στην Εκκλησία είναι μαλάκες, άβουλοι και φοβισμένοι. Μου κάνει λίγο σαν αντίφαση αυτό.
το θεωρεις τυχαιο το γεγονος????πιστευεις οτι μοιραστηκαν ετσι οι θρησκειες επειτα απο ''ελευθερη βουληση'' των πιστων?????δεν καταλαβαινεις οτι αναλογως που γεννιεσαι ''προκαθοριζεται ''το τι θα πιστεψεις?????
Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις σαν τπυ λογου μου που απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα????
δηλαδη ασχετα αν διαφωνεις με αυτα που εγω πιστευω ,τι λες ποιος ειναι πιο αβουλος????ενας που δεχτηκε οτι του ειπαν επειδη ετυχε να γεννηθει καπου η εγω που ενω μου ειπαν το ποιημα εγω το πεταξα στα σκουπιδια γιατι δεν μου εκανε????
Ασχετως σου ξαναλεω με το γεγονος οτι μπορει να μην ειναι ετσι τα πραγματα οπως πιστευω εγω...
ηρεμησε και προσπαθησε να καταλαβεις το νοημα αυτων που θελω να πω....δεν ξερω αν σου δινω να καταλαβεις τι εννοω αλλα προσπαθω....μιλαμε για βουληση.Μονο για αυτο!!!!!