Επισκέπτης
ρε ριξτους κανα καντηλι να δεις πως καταλαβαινουν..λες & τους εχεις πιασει απο τον λαιμο να πιστεψουν με το ζορι αυτα που πρεσβευεις..Εδω μέσα θα το βρείς αυτό που λές ?
Εγώ έχω συμβιβαστεί πλέον ! Δε ζώ με αυταπάτες !
ρε ριξτους κανα καντηλι να δεις πως καταλαβαινουν..λες & τους εχεις πιασει απο τον λαιμο να πιστεψουν με το ζορι αυτα που πρεσβευεις..Εδω μέσα θα το βρείς αυτό που λές ?
Δημητριε εσυ εισαι ανοιχτο μυαλο και φυσικα δεχεσαι τους αντιθετους με σενα ....Εδω μέσα θα το βρείς αυτό που λές ?
κοφτετο ρε μαλακες..
για ολα υπαρχουν ορια..
ΕΛΕΟΣ..
δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι γουσταρει..
μην χανουμε ομως το μετρο σε τοσο σοβαρα θεματα..
ρε πιστευε οτι σου καυλωνει..απλα κρατα το μετρο σε τοσο σοβαρα θεματα που απτονται της πιστης & της εσωτερικης αναγκης που εχουν γι' αυτην οσοι πιστευουν..ακριβως αυτο !!!!!!!
Εχω λοιπον το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πιστευω οτι βλεπω μια ΑΣΤΕΙΑ εικονα που απεικονιζει μια ΑΣΤΕΙΑ ιστορια....
Να σαι καλα που το αναγνωριζεις ;) ;) ;) ;)
Tα λέει όλα το έτος ψήφισης του Νόμου . Εγώ δεν έχω να πώ τίποτε περισσότερο !
Στην παρουσίαση της είδησης στάθηκα ... και όχι στην "ουσία" του νομοθετήματος (αν το κατάλαβες).
ναι απο αυτα τα παιδακια ειμαι..ασε..εχουν γνωση οι φυλακες..Περίμενε τώρα να κατακριθείς για λογοκρισία ... για να μάθεις κι εσύ να βγάζεις γλώσσα !
μεχρι να πεθανω θα φωναζω οτι χωρις παιδι δεν πιανεις....ρε πιστευε οτι σου καυλωνει..απλα κρατα το μετρο σε τοσο σοβαρα θεματα που απτονται της πιστης & της εσωτερικης αναγκης που εχουν γι' αυτην οσοι πιστευουν..
δεν θελεις να κρατησεις ουτε το μετρο???
& παλι στον πουτσο μου..
εσυ εκτιθεσαι..
ευτυχως που το ειπες γιατι αυτοι που πιστευουν δεν το ηξεραν & τωρα θα δουν το φως το αληθινο..Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε......
Δεν γινεται να πιασεις παιδι αν δεν ''μολυνθεις....''
Δεν γινεται αμολυντη και ασπιλη αλλα και μανα........
Ολα μαζι δεν γινονται.....
Λυπάμαι, αλλά θα σου ξαναβάλω χέρι, έτσι που τα λες:
ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που είναι 30 ετών νόμος. Πα να πει ότι από τότε, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει αφορμή, οι παπάδες σκεφτήκανε "Ας προωθήσουμε ένα νόμο που θα λέει ότι αν μας τσακώσουνε να απ'αυτό, θα τη βγάζουμε στα μαλακά". Γιατί μη μου πεις ότι ο νόμος, τότε, προωθήθηκε από μόνος του....
Η παρουσίαση έλεγε "εστάλη επιστολή που ζητάει τη δημιουργία χωριστής φυλακής..." και δεν έλεγε "εστάλη επιστολή που ζητάει την ενεργοποίηση ενός ανενεργού νόμου του 1977".
Ξαναρωτάω: Και λοιπόν? Αλλάζει την ουσία του πράματος αυτό? Η οποία είναι ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ?
τωρα μιλαω σοβαρα πιστεψε με ειδικα τον Δημητριο δεν τον κοροιδευω απλα ανταλασσουμε αποψεις και διαφωνουμε ,αλλα αυτο ειναι τελικα υγεια...ευτυχως που το ειπες γιατι αυτοι που πιστευουν δεν το ηξεραν & τωρα θα δουν το φως το αληθινο..
τραβα ρε να πλακωθεις με κανα βαζελο που ειναι ποιο light θεμα..
ετσι & αλλιως δεν προκειται να πεισεις κανεναν,ουτε & οι θρησκευομενοι εσενα..
ποιος ο λογος να τους κοροιδευεις???
τι κερδιζεις???
& θα τον πεισεις κοροιδευοντας το ιεροτερο προσωπο της χριστιανοσυνης???τωρα μιλαω σοβαρα πιστεψε με ειδικα τον Δημητριο δεν τον κοροιδευω απλα ανταλασσουμε αποψεις και διαφωνουμε ,αλλα αυτο ειναι τελικα υγεια...
δεν θελω να πεισω απολυτως κανενα να πιστεψει αυτα που πιστευω εγω,αλλα ΚΑΙΓΟΜΑΙ στο να προσπαθησω να πεισω οποιον μπορω να πιστευει αυτα που του υπαγορευει η ΔΙΚΗ του λογικη....
Και αν με ρωτησεις γιατι???θα σου απαντησω απλα ...Ετσι γιατι ετσι αισθανομαι....
Με βαζελους να πω τι????απο λογια δεν παιρνουνε απο τα αλλα αμα τους κανω θα ζητανε πιο πολυ, οποτε????
τωρα μιλαω σοβαρα πιστεψε με ειδικα τον Δημητριο δεν τον κοροιδευω απλα ανταλασσουμε αποψεις και διαφωνουμε ,αλλα αυτο ειναι τελικα υγεια...
δεν θελω να πεισω απολυτως κανενα να πιστεψει αυτα που πιστευω εγω,αλλα ΚΑΙΓΟΜΑΙ στο να προσπαθησω να πεισω οποιον μπορω να πιστευει αυτα που του υπαγορευει η ΔΙΚΗ του λογικη....
Και αν με ρωτησεις γιατι???θα σου απαντησω απλα ...Ετσι γιατι ετσι αισθανομαι....
Με βαζελους να πω τι????απο λογια δεν παιρνουνε απο τα αλλα αμα τους κανω θα ζητανε πιο πολυ, οποτε????
κοροιδευεις οταν πιστευεις κατι διαφορετικο απο αυτο που λες...& θα τον πεισεις κοροιδευοντας το ιερωτερο προσωπο της χριστιανοσυνης???
οκ..
οτι πεις..
συνεχιστε..
αφες αυτοις..ου γαρ οιδασι τι ποιουσι..Οποιος πιστευει καπου απο εσωτερικη αναγκη ειναι βλακας,ανυπαρκτος και με iq κατω απο 50..μαλιστα..μονο που η θρησκεια δεν ειναι ουτε μαθηματικα ουτε φυσικη..δε στηριζεται στη λογικη αλλα στο ψυχικο "γεμισμα"..
Ευχομαι ολοψυχα και μεσα απο την καρδια μου σε ολους τους ανθρωπους να μη χρειαστει ποτε να ζητησουν τη βοηθεια απο καποιον,ειτε αυτος ειναι ο Θεος ειτε ειναι ο Τζιο..
Προσφατα εγω δυστυχως χρειαστηκε να το κανω..και νιωθω και ειμαι πολυ καλα αυτη τη στιγμη..
ρε τραγουδα οσο θες..απλα δεν πειθεις κανενα..κοροιδευεις οταν πιστευεις κατι διαφορετικο απο αυτο που λες...
Εγω ειδα μια εικονα και αν προσεξεις απο την αγωνια του ο ποιητης να του προσδωσει ''θεικη υποσταση''εχει βαλει σε σωμα μωρου φυσιογνωμια ενηλικα για να δειξει την διαφορετικοτητα!!!!!
Δεν κοροιδευω (ενταξει λιγο το κανω ;) ;))Καταγραφω....
λες να μην το ξερω???????ρε τραγουδα οσο θες..απλα δεν πειθεις κανενα..
Υπεροχο,απο τοτε ειχατε προβλεψει τσ,τσ,τσ...Tα λέει όλα το έτος ψήφισης του Νόμου . Εγώ δεν έχω να πώ τίποτε περισσότερο !
Στην παρουσίαση της είδησης στάθηκα ... και όχι στην "ουσία" του νομοθετήματος (αν το κατάλαβες).
Το ηξερες οτι παρεμεινε παρθενος και ΜΕΤΑ τον τοκετο?η κυρια πρεπει να ειναι η γνωστη ιστορια με τον κρινο,η κανω λαθος????