Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εδω μέσα θα το βρείς αυτό που λές ?
Εγώ έχω συμβιβαστεί πλέον ! Δε ζώ με αυταπάτες !
ρε ριξτους κανα καντηλι να δεις πως καταλαβαινουν..λες & τους εχεις πιασει απο τον λαιμο να πιστεψουν με το ζορι αυτα που πρεσβευεις..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εδω μέσα θα το βρείς αυτό που λές ?
Εγώ έχω συμβιβαστεί πλέον ! Δε ζώ με αυταπάτες !
Δημητριε εσυ εισαι ανοιχτο μυαλο και φυσικα δεχεσαι τους αντιθετους με σενα ....
Γιατι τωρα μιλας υποτιμητικα????

Επισκέπτης
κοφτετο ρε μαλακες..
για ολα υπαρχουν ορια..
ΕΛΕΟΣ..
δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι γουσταρει..
μην χανουμε ομως το μετρο σε τοσο σοβαρα θεματα..

Περίμενε τώρα να κατακριθείς για λογοκρισία ... για να μάθεις κι εσύ να βγάζεις γλώσσα !

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε......
Δεν γινεται να πιασεις παιδι αν δεν ''μολυνθεις....''
Δεν γινεται αμολυντη και ασπιλη αλλα και μανα........
Ολα μαζι δεν γινονται.....

Επισκέπτης
ακριβως αυτο !!!!!!!
Εχω λοιπον το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πιστευω οτι βλεπω μια ΑΣΤΕΙΑ εικονα που απεικονιζει μια ΑΣΤΕΙΑ ιστορια....
Να σαι καλα που το αναγνωριζεις ;) ;) ;) ;)
ρε πιστευε οτι σου καυλωνει..απλα κρατα το μετρο σε τοσο σοβαρα θεματα που απτονται της πιστης & της εσωτερικης αναγκης που εχουν γι' αυτην οσοι πιστευουν..
δεν θελεις να κρατησεις ουτε το μετρο???
& παλι στον πουτσο μου..
εσυ εκτιθεσαι..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Tα λέει όλα το έτος ψήφισης του Νόμου . Εγώ δεν έχω να πώ τίποτε περισσότερο !

Στην παρουσίαση της είδησης στάθηκα ... και όχι στην "ουσία" του νομοθετήματος (αν το κατάλαβες).

Λυπάμαι, αλλά θα σου ξαναβάλω χέρι, έτσι που τα λες:

ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που είναι 30 ετών νόμος. Πα να πει ότι από τότε, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει αφορμή, οι παπάδες σκεφτήκανε "Ας προωθήσουμε ένα νόμο που θα λέει ότι αν μας τσακώσουνε να απ'αυτό, θα τη βγάζουμε στα μαλακά".  Γιατί μη μου πεις ότι ο νόμος, τότε, προωθήθηκε από μόνος του....

Η παρουσίαση έλεγε "εστάλη επιστολή που ζητάει τη δημιουργία χωριστής φυλακής..."  και δεν έλεγε "εστάλη επιστολή που ζητάει την ενεργοποίηση ενός ανενεργού νόμου του 1977".
Ξαναρωτάω: Και λοιπόν?  Αλλάζει την ουσία του πράματος αυτό?  Η οποία είναι ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε πιστευε οτι σου καυλωνει..απλα κρατα το μετρο σε τοσο σοβαρα θεματα που απτονται της πιστης & της εσωτερικης αναγκης που εχουν γι' αυτην οσοι πιστευουν..
δεν θελεις να κρατησεις ουτε το μετρο???
& παλι στον πουτσο μου..
εσυ εκτιθεσαι..
μεχρι να πεθανω θα φωναζω οτι χωρις :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: παιδι δεν πιανεις....
Αμα καποιοι πιστευουν το αντιθετο εχω καθε δικαιωμα να γελαω εγω με αυτους οπως μπορουν να κανουν το ιδιο και αυτοι με μενα ....
Κανενα προβλημα.....
Παντως με τον κρινο δεν πιανεις παιδι....Εγω φταιω??????

Επισκέπτης
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε......
Δεν γινεται να πιασεις παιδι αν δεν ''μολυνθεις....''
Δεν γινεται αμολυντη και ασπιλη αλλα και μανα........
Ολα μαζι δεν γινονται.....
ευτυχως που το ειπες γιατι αυτοι που πιστευουν δεν το ηξεραν & τωρα θα δουν το φως το αληθινο..
τραβα ρε να πλακωθεις με κανα βαζελο που ειναι ποιο light θεμα..
ετσι & αλλιως δεν προκειται να πεισεις κανεναν,ουτε & οι θρησκευομενοι εσενα..
ποιος ο λογος να τους κοροιδευεις???
τι κερδιζεις???

Επισκέπτης
Λυπάμαι, αλλά θα σου ξαναβάλω χέρι, έτσι που τα λες:

ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που είναι 30 ετών νόμος. Πα να πει ότι από τότε, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει αφορμή, οι παπάδες σκεφτήκανε "Ας προωθήσουμε ένα νόμο που θα λέει ότι αν μας τσακώσουνε να απ'αυτό, θα τη βγάζουμε στα μαλακά".  Γιατί μη μου πεις ότι ο νόμος, τότε, προωθήθηκε από μόνος του....

Η παρουσίαση έλεγε "εστάλη επιστολή που ζητάει τη δημιουργία χωριστής φυλακής..."  και δεν έλεγε "εστάλη επιστολή που ζητάει την ενεργοποίηση ενός ανενεργού νόμου του 1977".
Ξαναρωτάω: Και λοιπόν?  Αλλάζει την ουσία του πράματος αυτό?  Η οποία είναι ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ?

Λυπάμαι ... αλλά σήμερα δε συνεννοείσαι !
Με καταλαβαίνεις τι λέω ?
Δε στέκομαι στο αν είναι ή όχι καλό το νομοθέτημα του 1977 , ΑΛΛΑ στην επιχείριση παραλληλισμού της υπόθεσης με τα της καταδίκης του Πρώην Αττικής , απο μερίδα των ΜΜΕ.

Τρίτη φορά δεν θα το επαναλάβω. Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε !

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ευτυχως που το ειπες γιατι αυτοι που πιστευουν δεν το ηξεραν & τωρα θα δουν το φως το αληθινο..
τραβα ρε να πλακωθεις με κανα βαζελο που ειναι ποιο light θεμα..
ετσι & αλλιως δεν προκειται να πεισεις κανεναν,ουτε & οι θρησκευομενοι εσενα..
ποιος ο λογος να τους κοροιδευεις???
τι κερδιζεις???
τωρα μιλαω σοβαρα πιστεψε με ειδικα τον Δημητριο δεν τον κοροιδευω απλα ανταλασσουμε αποψεις και διαφωνουμε ,αλλα αυτο ειναι τελικα υγεια...
δεν θελω να πεισω απολυτως κανενα να πιστεψει αυτα που πιστευω εγω,αλλα  ΚΑΙΓΟΜΑΙ στο να προσπαθησω να πεισω οποιον μπορω να πιστευει αυτα που του υπαγορευει η ΔΙΚΗ του λογικη....
Και αν με ρωτησεις γιατι???θα σου απαντησω απλα ...Ετσι γιατι ετσι αισθανομαι....
Με βαζελους να πω τι????απο λογια δεν παιρνουνε απο τα αλλα αμα τους κανω θα ζητανε πιο πολυ, οποτε????

Επισκέπτης
τωρα μιλαω σοβαρα πιστεψε με ειδικα τον Δημητριο δεν τον κοροιδευω απλα ανταλασσουμε αποψεις και διαφωνουμε ,αλλα αυτο ειναι τελικα υγεια...
δεν θελω να πεισω απολυτως κανενα να πιστεψει αυτα που πιστευω εγω,αλλα  ΚΑΙΓΟΜΑΙ στο να προσπαθησω να πεισω οποιον μπορω να πιστευει αυτα που του υπαγορευει η ΔΙΚΗ του λογικη....
Και αν με ρωτησεις γιατι???θα σου απαντησω απλα ...Ετσι γιατι ετσι αισθανομαι....
Με βαζελους να πω τι????απο λογια δεν παιρνουνε απο τα αλλα αμα τους κανω θα ζητανε πιο πολυ, οποτε????
& θα τον πεισεις κοροιδευοντας το ιεροτερο προσωπο της χριστιανοσυνης???
οκ..
οτι πεις..
συνεχιστε..

Επισκέπτης

Ναι ...
Εσένα περιμέναμε να μας πείς πώς γίνεται η αναπαραγωγή ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οποιος πιστευει καπου απο εσωτερικη αναγκη ειναι βλακας,ανυπαρκτος και με iq κατω απο 50..μαλιστα..μονο που η θρησκεια δεν ειναι ουτε μαθηματικα ουτε φυσικη..δε στηριζεται στη λογικη αλλα στο ψυχικο "γεμισμα"..
Ευχομαι ολοψυχα και μεσα απο την καρδια μου σε ολους τους ανθρωπους να μη χρειαστει ποτε να ζητησουν τη βοηθεια απο καποιον,ειτε αυτος ειναι ο Θεος ειτε ειναι ο Τζιο..
Προσφατα εγω δυστυχως χρειαστηκε να το κανω..και νιωθω και ειμαι πολυ καλα αυτη τη στιγμη..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
& θα τον πεισεις κοροιδευοντας το ιερωτερο προσωπο της χριστιανοσυνης???
οκ..
οτι πεις..
συνεχιστε..
κοροιδευεις οταν πιστευεις κατι διαφορετικο απο αυτο  που λες...
Εγω ειδα μια εικονα και αν προσεξεις απο την αγωνια του ο ποιητης να του προσδωσει ''θεικη υποσταση''εχει βαλει σε σωμα μωρου φυσιογνωμια ενηλικα για να δειξει την διαφορετικοτητα!!!!!
Δεν κοροιδευω (ενταξει λιγο το κανω ;) ;))Καταγραφω....

Επισκέπτης
Οποιος πιστευει καπου απο εσωτερικη αναγκη ειναι βλακας,ανυπαρκτος και με iq κατω απο 50..μαλιστα..μονο που η θρησκεια δεν ειναι ουτε μαθηματικα ουτε φυσικη..δε στηριζεται στη λογικη αλλα στο ψυχικο "γεμισμα"..
Ευχομαι ολοψυχα και μεσα απο την καρδια μου σε ολους τους ανθρωπους να μη χρειαστει ποτε να ζητησουν τη βοηθεια απο καποιον,ειτε αυτος ειναι ο Θεος ειτε ειναι ο Τζιο..
Προσφατα εγω δυστυχως χρειαστηκε να το κανω..και νιωθω και ειμαι πολυ καλα αυτη τη στιγμη..
αφες αυτοις..ου γαρ οιδασι τι ποιουσι..

Επισκέπτης
κοροιδευεις οταν πιστευεις κατι διαφορετικο απο αυτο  που λες...
Εγω ειδα μια εικονα και αν προσεξεις απο την αγωνια του ο ποιητης να του προσδωσει ''θεικη υποσταση''εχει βαλει σε σωμα μωρου φυσιογνωμια ενηλικα για να δειξει την διαφορετικοτητα!!!!!
Δεν κοροιδευω (ενταξει λιγο το κανω ;) ;))Καταγραφω....
ρε τραγουδα οσο θες..απλα δεν πειθεις κανενα..

Επισκέπτης
Tα λέει όλα το έτος ψήφισης του Νόμου . Εγώ δεν έχω να πώ τίποτε περισσότερο !

Στην παρουσίαση της είδησης στάθηκα ... και όχι στην "ουσία" του νομοθετήματος (αν το κατάλαβες).
Υπεροχο,απο τοτε ειχατε προβλεψει τσ,τσ,τσ...

Βεβαια η Εκκλησια ειναι παλιοσειρα οχι σαν αυτα τα κοσμικα κρατη των τελευταιων 350 χρονων.

Επισκέπτης
η κυρια πρεπει να ειναι η γνωστη ιστορια με τον κρινο,η κανω λαθος????
Το ηξερες οτι παρεμεινε παρθενος και ΜΕΤΑ τον τοκετο?

Μητσο παρεθεσε το αποσπασμα απο περσι,αν μπορεις.

Τι θυμηθηκα ο πουστης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom