Σταυρε ,
Για τα αδερφίστικα ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ και ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ , διότι αποτελούν προϊόν υποκλοπής ... και άν λαμβάνονταν υπ όψιν το παραμικρό απο αυτά στο δικαστήριο , τότε θα ΑΚΥΡΩΝΟΤΑΝΕ η ποινική διαδικασία και ο Σεβασμιώτατος θα επέστρεφε "Κύριος" στη Μητρόπολή του ...
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά ...
Όσο για το άλλο που λές , δε νομίζω να μπορεί κάποιος να του τα πάρει πίσω χωρίς δίκη ...
Το δικαστήριο τον καταδίκασε για την υπαξαίρεση απο τη Μονή του Οσίου Εφραίμ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .
Δε με τσίμπησε μύγα όπως λές ...
Απλά έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια !
Έχεις δίκιο για την επανάληψη. Αλλά δε μπορώ να τα θυμάμαι όλα, όταν δε μ' ενδιαφέρουν, κι όλας...
Κοίτα όμως τώρα την αδικία:
6 εκ ευρώ στην άκρη, και καθαρίζει με 6 χρονάκια (άσε που θα βγει και νωρίτερα, κάτι τα 3/5, κάτι η "διαγωγή" του, κάτι η υγεία του...).
-Παραμένει κληρικός (του αρέσει, ίσως).
-Παραμένει αδερφή (του αρέσει, σίγουρα).
-Θα έχει "καλή" μεταχείρηση (δικό του δωμάτιο κλπ) στη χούμση. Ας όψονται οι "πιστοί" δεσμοφύλακες, που θα τον σέβονται...
-Θα έχει και κανένα "τυχηρό" στην απο πίσω τρύπα, διότι ως γνωστόν η φυλακή έχει απ' όλα τα καλά παιδιά...
Και όπως είπαμε, σε 2-3 χρονάκια (ίσως και νωρίτερα), πάλι έξω. Εδώ βγήκε ο Μάκαρος (με 12 χρόνια ποινή), ο σεβασμιώτατος θα κάτσει μέσα?
Σκέψου τώρα να είχα καταχραστεί εγώ, απ τη δουλειά μου (ιδιωτικός τομέας, όχι δημόσιο) 60.000 ευρώ, όχι 6 εκ.
Πόσο θα με έβαζαν μέσα?
Θα μου παίρνανε το σπίτι (αν είχα) ή όχι?
Γι' αυτό σου λέω Μήτσε, ΒΡΩΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ με το παπαδαριό...