Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Αχα....Πάντως κάτι μου λέει οτι δεν θα τους άρεσε ιδιαίτερα η "εκκλησία μας"....:P

ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν εκείνες τις εποχές που έκανε το μπαμ η θρησκεία των Εβραίων κάναν κουμάντο στην περιοχή οι Έλληνες και όχι οι βάρβαροι Ρωμαίοι  :dunno:

θα σε κανω Χριστιανο εγω πακι :grin:

και πατριώτη ?  :birdman:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.713
Πόντοι
3.715
και μη ερεύνα η και μη, ερεύνα  

Αυτό το και μη, δεν παίζει...όταν είσαι βαπτισμένος δούλος κάποιου θεού κλπ., δεν έχεις περιθώρια να το παραφράζεις με ελευθερία στις κινήσεις.Είναι ασύμβατο, επομένως δεν ισχύει, είναι αστειοτητα το ότι και καλά δεν είναι γιάννης είναι ο γιαννάκης.
Πιστεύουν για να μην ερευνούν ακολουθώντας το παχύ και το λεπτό βιβλίο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν εκείνες τις εποχές που έκανε το μπαμ η θρησκεία των Εβραίων κάναν κουμάντο στην περιοχή οι Έλληνες και όχι οι βάρβαροι Ρωμαίοι  :dunno:

και πατριώτη ?  :birdman:
εννοειται πακι μου :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Αυτό το και μη, δεν παίζει...όταν είσαι βαπτισμένος δούλος κάποιου θεού κλπ., δεν έχεις περιθώρια να το παραφράζεις με ελευθερία στις κινήσεις.Είναι ασύμβατο, επομένως δεν ισχύει, είναι αστειοτητα το ότι και καλά δεν είναι γιάννης είναι ο γιαννάκης.
Πιστεύουν για να μην ερευνούν ακολουθώντας το παχύ και το λεπτό βιβλίο.

έχεις δίκιο, απλά αστειεύτηκα ..
και να φανταστείς αυτό το κόμμα στο "και μη,ερεύνα" είναι μια από τις βασικές αιτίες "ομηρικών καυγάδων" μεταξύ ορθόδοξων και μαρτύρων του Ιεχωβά  :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.713
Πόντοι
3.715
ναι αμφότεροι είναι στα γνωστά μονοπάτια

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή η θρησκεία κατέληξε αηδία και ντροπή, πια. Ουδεμία σχέση έχει με το χριστιανισμό, όπως ξεκίνησε στις απαρχές του. Δια μέσου των αιώνων, έχουν αλλάξει τόσα πολλά, όσα και το νόημα ή η ίδια η ουσία της πίστης. Τα λόγια των ίδιων των "αποστόλων" και "ισαποστόλων", σκοπίμως παραποιήθηκαν, απορρίφθηκαν ή κρίθηκαν μή κανονικά από τους "ταπεινούς ανθρώπους", που υποτίθεται από τότε πίστευαν πως οι απόστολοι ήταν φωτισμένοι από το "Άγιο Πνεύμα" και το Θεό. Οι απειράριθμες αιρέσεις, οι διατεταγμένες από υψηλόβαθμους κληρικούς κιόλας δολοφονίες "βλάσφημων" με μεγάλη επιρροή όπως ο Άρειος, οι δολοπλκοκίες, η μετατροπή μιας θρησκείας που αποστρέφεται τον υλικό πλούτο σε καθαρή πλουτοκρατία και σκανδαλοκρατία... Όχι κύριοι, η μπάλα έχει χαθεί, και μάλιστα πριν από πολλούς αιώνες.

Ο τιμόθεος προειδοποιεί κατά των "ψευδών διδασκάλων": Δεν βρήκα ελληνική μετάφραση. Προσέξτε όμως ειδικά το 3, που αφορά την επιβεβλημένη νηστεία και αγαμία. Ή τις υποδείξεις πως οι επίσκοποι (bishops) πρέπει να είναι συνετοί και ΕΓΓΑΜΟΙ.
Εγώ δεν είμαι θρήσκος, αλλά μου τη δίνει όταν οι αυτοαποκαλούμενοι πιστοί, δεν έχουν ιδέα σε τί πιστεύουνε, τί αυτό ήταν κάποτε, τί ξεκίνησε να γίνει και τί κατήντησε να είναι σήμερα τελικά. Ή να νομίζουν πως τα καλογεράκια αγιάζουν και "ησυχάζουν". Όλα τα μοναστήρια στο όρος έχουν Η/Υ, ίντερνετ, φαξ/ημέηλ, φωτός, μέχρι και Ipad/Ipod πέτυχα σε απομακρυσμένη σκήτη τριών ανθρώπων και φωτοβολταϊκά, χώρια τα λούσα και τη διαμόρφωση του χώρου (βρέθηκα εκεί για τη φύση και το περπάτημα). Όπως έλεγε και στον Ισοβίτη, η θρησκεία είναι μια μεγάλη απάτη και όλοι θα το καταλάβουνε κάποτε, τελικά. Κι ο παππάς: "Καλά που έχω κι εκείνο το πτυχίο στα ηλεκτρονικά, δηλαδή!".

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
οπως εχει πει και ο Νιτσε
ο ανθρωπος ειναι ενας λαθος του θεου ή ο θεος ενα του ανθρωπου?

(δεν ανηκω σε καμια πολιτικη ιδεολογια κτλ απλα μου αρεσε)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ποια δικια μας?

Η ιουδαιο-εβραιο-χριστιανικη <<θρησκεια>> ουδεμιαν σχεση εχει με την Ελλαδα και τους Ελληνες.

Ντροπη,να εισαι Ελληνας και να λες οτι εισαι χριστιανος!

Εκφυλισμενοι νεοελληνες θα βαλετε ποτε μυαλο?

Με εβραικες ιδεολογιες απο-κομματων + εβραικο πολιτευμα και εβραικες θρησκειες σας εκαναν το μυαλο κιμα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποια δικια μας?

Η ιουδαιο-εβραιο-χριστιανικη <<θρησκεια>> ουδεμιαν σχεση εχει με την Ελλαδα και τους Ελληνες.

Ντροπη,να εισαι Ελληνας και να λες οτι εισαι χριστιανος!

Εκφυλισμενοι νεοελληνες θα βαλετε ποτε μυαλο?

Με εβραικες ιδεολογιες απο-κομματων + εβραικο πολιτευμα και εβραικες θρησκειες σας εκαναν το μυαλο κιμα!
Ρε δικε μου μηπως μικρος ειχες πεσει απο την κουνια σου με το κεφαλι;

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
καμια θρησκεια φυσικα και δεν ειναι ντροπη ειτε χριστιανισμος ειτε ισλαμισμος ειτε νατος νατος ο θρυλος ο θεος,απλα αν δειτε τι εχει κανει η εκκλησια(καθολικη,χριστιανικη,ισλαμιστικη) στα βαθη των αιωνων(αμην)θα καταλαβετε πως οι θρησκειες αλλαξαν το dna καθε λαου..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ρε δικε μου μηπως μικρος ειχες πεσει απο την κουνια σου με το κεφαλι;

Εσυ μεινε εκει στην εβραικη παρανοια-μαστουρα σου με ολα αυτα τα σκατα!
Ζησε το matrix σου,την αορατη φυλακη σου δηλαδη.
Χεσατε και χεζετε επανω στους ταφους των προγονων σας προδοτες εκφυλισμενοι νεοελληνες εβραιοπροσκυνημενοι!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
[size=20pt]Ιδου το κατάντημα των νεοελλήνων προσκυνημένων! [/size]

Αν δεν σπάσετε αυτά τα διανοητικά - θρησκευτικά δεσμά κινεζοεβραικής επινοήσεως με σκοπό την γενοκτονία σας, τότε όχι μόνο θα πεθάνετε προσκυνημένοι αλλά και η ψυχή σας θα κατασπαραχτεί από τον ψευδοθεο της σελήνης Γιαχβεχ – Σιν – Σιών. Ομοίως αν συνεχίσετε την εκφυλιστική πορεία σας και δεν επανέλθετε τάχιστα στις αρχικές βιολογικές λειτουργίες σας ως ήρωες μαχητές υπερ του συνόλου - λευκά αιμοσφαίρια ώστε να καταπολεμηθεί αυτός ο υπερδιογκωμένος καρκίνος προκαλούμενος από τον αρχιεγκληματία Γιαχβέχα, αν λοιπόν δεν επανέλθετε για την σωτηρία της Ελλάδος, της Γης και κατ' επέκταση και του Συμπαντικού Οργανισμού, τότε και η ψυχή σας θα έχει εξεφτυλιστικό θάνατο εκτός από το σώμα σας.

Ολοκληρο εδω

Συνημμένα

• ετοιμοι για τσιβοθκια οι νεομαλακεσ.png
    ετοιμοι για τσιβοθκια οι νεομαλακεσ.png
    202,2 KB · Εμφανίσεις: 34

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
ρε τον πατέρα σάββα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom