Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.713
- Πόντοι
- 3.715
πάντως για να μην ξεχνιόμαστε ο Σωκράτης ΔΕΝ ήταν άθεος
φυσικά και δεν ήταν, όμως ενόχλησε πολύ και συνέχισε να ενοχλεί ξεγυμνώνοντάς τους μέχρι τέλους.
Τύπε έχουν γίνει μάστιγα οι παπαδιέςΠριν δυο χρόνια γαμουσα μια παπαδιά! Πολυ ανωμαλες γυναίκες! Μου έδινε και φρέσκο πρόσφορο για το σπίτι, milf kalo
[video]http://www.hellas-now.com/2013/09/blog-post_9853.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]
Περιμένω σχόλια και ειδικά από ΧΑ
δεν πάμε καλά
ζηλευει ρε Ολλανδε.Αποτυχημενος,κακος χοντρος και ασχημος,το παιδι της φαπας που φωλιαζει 80αρια και γαμαει χοντρες και πρεζουδες.Λυπησου τον και ασε τον να ξεσπασειΠοιο είναι το πρόβλημά σου?
ζηλευει ρε Ολλανδε.Αποτυχημενος,κακος χοντρος και ασχημος,το παιδι της φαπας που φωλιαζει 80αρια και γαμαει χοντρες και πρεζουδες.Λυπησου τον και ασε τον να ξεσπασει
αγαμητος μπαζολος ειναι ;)Χριστιανός είναι.....
Δεν νομίζω . Η επίσημη άποψη της αρχαίας Ελλάδας ήταν αυτή που καταδίκασε τον Σωκράτη και όλους τους μεγάλους που έβγαλε ο τόπος
αυτό που έκανε ξεχωριστή την αρχαία Ελλάδα είναι ότι δεν υπήρχε επίσημη άποψη και δόγμα για καμιά έννοια ..
από την φιλοσοφία και την θρησκεία μέχρι την πολιτική και την ηθική της κοινωνίας.
γιατί υπήρχαν "μαζεμένοι" σχεδόν στην ίδια εποχή και σχεδόν στην ίδια περιοχή τόσοι πολλοί ευφυείς άνθρωποι με κριτική σκέψη που θα ήταν αδύνατο να επικρατήσει ένα δόγμα για το οτιδήποτε
ακριβώς το αντίθετο δλδ της εποχής του σκοταδισμού που τελικά επικράτησε μέχρι σήμερα ..
αυτό που έκανε ξεχωριστή την αρχαία Ελλάδα είναι ότι δεν υπήρχε επίσημη άποψη και δόγμα για καμιά έννοια ..
από την φιλοσοφία και την θρησκεία μέχρι την πολιτική και την ηθική της κοινωνίας.
γιατί υπήρχαν "μαζεμένοι" σχεδόν στην ίδια εποχή και σχεδόν στην ίδια περιοχή τόσοι πολλοί ευφυείς άνθρωποι με κριτική σκέψη που θα ήταν αδύνατο να επικρατήσει ένα δόγμα για το οτιδήποτε
ακριβώς το αντίθετο δλδ της εποχής του σκοταδισμού που τελικά επικράτησε μέχρι σήμερα ..
πιστεψε πακι πιστεψε
Δηλαδή ήταν υπέρ του ορθολογισμού και του διαλόγου?
πιστεψε πακι πιστεψε
Αχα....Πάντως κάτι μου λέει οτι δεν θα τους άρεσε ιδιαίτερα η "εκκλησία μας"....δεν είπα ακριβώς αυτό, αλλά πιστεύω ίσχυε και αυτό κατά κάποιο τρόπο αν κρίνω από την (σχετική για την εποχή) ελευθερία έκφρασης και λόγου στην τέχνη και στην φιλοσοφία
θα σε κανω Χριστιανο εγω πακιδεν είπα ακριβώς αυτό, αλλά πιστεύω ίσχυε και αυτό κατά κάποιο τρόπο αν κρίνω από την (σχετική για την εποχή) ελευθερία έκφρασης και λόγου στην τέχνη και στην φιλοσοφία
και μη ερεύνα η και μη, ερεύνα