lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
εγω παντως τυποι που ειμαι του δημοτικου την πιστευω
φαινεται σπουδαγμενη κοπελα, πτυχιουχος του ερωτα
κατι σαν ελλεεινιδα καρρι μπρατσο
Δις ιζ μπλασφεμυ
εγω παντως τυποι που ειμαι του δημοτικου την πιστευω
φαινεται σπουδαγμενη κοπελα, πτυχιουχος του ερωτα
κατι σαν ελλεεινιδα καρρι μπρατσο
Εμένα αυτό το βλέμμα της με καυλώνει. Ενα ύφος μπλαζέ με δυο ματάρες μπόμπα !
Και το κορυφαίο να την έχεις στο κρεβάτι σου και να στο παίζει και ξερόλα ότι γαμιέται καλά και να το κάνει και καλά δε με χαλάει καθόλου.
Χειρδάρη στείλε πμ να σε ξεχειλώσω τις τρύπες !
τυποι η χειρδαρη ανοιξε σχολη για να διδασκονται ολες οι ελλεϊνιδες πως να χτυκιαζουν τους χυστες :S :S :S
θα δεχεται και δροσερους τυπους :S :S :S :S
www.zougla.gr/gynaika/active/article/h-sex-editor-irini-xirdari-egeniazi-tin-proti-sxoli-apoplanisis?ref=yfp]http://www.zougla.gr/gynaika/active/article/h-sex-editor-irini-xirdari-egeniazi-tin-proti-sxoli-apoplanisis?ref=yfp[/url]
θα αποκτησουν τουπε τωρα και οι χοντρες
τυπε θα παω να πεταξω γκαζακια και σκατα
Περιμένω πορειά διαμαρτυρίας και αποκλεισμό του δρόμου της σχολής με συντονιστή τον Picker...
τυπε θα του κανει αντιποιναο σποκη χειρδαρη και θα φωναξει την κορινα για επιτιμη καθηγητρια της σχολης :S :S :S
Λες να αναβιώσει αυτός ο επικός έρωτας;τυπε θα του κανει αντιποιναο σποκη χειρδαρη και θα φωναξει την κορινα για επιτιμη καθηγητρια της σχολης :S :S :S
σκετη γλυκα τυπε :S
Λες να αναβιώσει αυτός ο επικός έρωτας;
θα αποκτησουν τουπε τωρα και οι χοντρες
τυπε θα παω να πεταξω γκαζακια και σκατα
Τυπε οι χοντρες θα γινουν πλεον ιέρειες του sex. :S :S :S
η αυτο η θα καταληξει ο πικερ στο τρελλοκομειο στο τελος τυπε :S :S :S
Μήπως και έχουν όλα τα υπόλοιπα για να τους λείπει μόνο αυτό;;;Σχολη οικοκυρικης επρεπε να ανοιξει,και να φοιτα και η ιδια εκει..
Γιατι οι νεες''Ε''δεν το πολυεχουν με τη νοικοκυροσυνη.
Σιγουρα δε λειπει μονο αυτο..αλλα ας γινει μια αρχη απο καπου,τουλαχιστον..Μήπως και έχουν όλα τα υπόλοιπα για να τους λείπει μόνο αυτό;;;