το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Υπάρχει άντρας που τον έδινε σ' αυτό το πράγμα για 7 χρόνια;;
Υπάρχει άντρας που τον έδινε σ' αυτό το πράγμα για 7 χρόνια;;
μυθικο παρατραγουδο στην ανιτα
χοντρη εξομολογειται: βιωσα τον απολυτο ερωτα με εναν παντρεμενο
με εξιταρει το απαγορευμενο
τυποι κυκλοφορει το νεο βιβλιο της χειρδαρη.αμα σας τελειωσε το κωλοχαρτο παρτε το
της την ειπε με πολυ αγενεια η βανα τυπε :-Το οτι τα λέει μια γυναίκα και μάλιστα του διαμετρήματος της Βάνας Μπάρμπα τα λέει όλα...
τυπε αφου ειναι επιστημονας η κοπελα
τυπε αφου ειναι επιστημονας η κοπελα
έπρεπε κάποιος να το κάνειΔεν το γνωρίζω εαν έχει ξαναμπεί το συγκεκριμένο video μιας και δεν είμαι σε θέση να καθήσω να διαβάσω και τις 71 σελίδες του thread που ανοίξατε για τη συγκεκριμένη αγάμητη μπασαβιόλα, αλλά θα το βάλω μόνο και μόνο για να δείτε το βούλωμα που της έριξε η θεά Βάνα Μπάρμπα η οποία είναι ο ορισμός του θηλυκού...
Εαν αυτά τα λόγια τα έλεγε άντρας, θα τον αποκαλούσαν σεξιστή ή δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο.Το οτι τα λέει μια γυναίκα και μάλιστα του διαμετρήματος της Βάνας Μπάρμπα τα λέει όλα...
εγω παντως τυποι που ειμαι του δημοτικου την πιστευω
φαινεται σπουδαγμενη κοπελα, πτυχιουχος του ερωτα
κατι σαν ελλεεινιδα καρρι μπρατσο
να του ξησεις το ''εγω'' λεει η χαζια....οχι καλυτερα να του ξησεις τα αρχιδια λεω γω..Δεν το γνωρίζω εαν έχει ξαναμπεί το συγκεκριμένο video μιας και δεν είμαι σε θέση να καθήσω να διαβάσω και τις 71 σελίδες του thread που ανοίξατε για τη συγκεκριμένη αγάμητη μπασαβιόλα, αλλά θα το βάλω μόνο και μόνο για να δείτε το βούλωμα που της έριξε η θεά Βάνα Μπάρμπα η οποία είναι ο ορισμός του θηλυκού...
Εαν αυτά τα λόγια τα έλεγε άντρας, θα τον αποκαλούσαν σεξιστή ή δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο.Το οτι τα λέει μια γυναίκα και μάλιστα του διαμετρήματος της Βάνας Μπάρμπα τα λέει όλα...
τυπε δε φταιει το καρρυ αλλα τα 9 κιλα τηγανιτα κρεμμυδια που τρωει ο καθενας στην καθισια τουτυπε το πολυ πολυ να ειναι σαν το καρρι που τρωνε οι πακιστανοι και βρωμανε μεσα στα λεωφορεια :S
να του ξησεις το ''εγω'' λεει η χαζια....οχι καλυτερα να του ξησεις τα αρχιδια λεω γω..
τυπε δε φταιει το καρρυ αλλα τα 9 κιλα τηγανιτα κρεμμυδια που τρωει ο καθενας στην καθισια του