Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Τί άλλο πρέπει να γίνει επιτέλους για να ξεμιουταριστεί ο Picker και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους;  :headbang:

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Καλα θα κανει να μαθει αρκετες απο αυτες να τσιμπουκωνουνε ζορικα κ σωστα... καθως μεχρι τωρα εως να τις μαθω εγω..γινοταν η ψωλη μου κομματια.Ηλιθιες γυναικες, που μαθαινετε αλλες..... δεξιοτητες!!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
άργησες αλλά την άνοιξες την μαλ θρεντάρα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.009
Πόντοι
1.446
Πουλαει βιβλια σε καθυστερημενες ελλε-η-νιδες ...

Αν την ακουσουν οι ρωσιδες θα βαλουν τα γελια ...

vostanis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
1
Βρήκε στασίδι και μιλάει στην εκπομπή στο κανάλι οπεν.Σε κάτι πουτανες σαν κι αυτή οφείλεται η καταστροφή της κοινωνίας μας.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.993
Πόντοι
1.056
Βρήκε στασίδι και μιλάει στην εκπομπή στο κανάλι οπεν.Σε κάτι πουτανες σαν κι αυτή οφείλεται η καταστροφή της κοινωνίας μας.

ναι ρε, τυπε, οπως τα λες.
Οι πουτανες καταστρεφουν την κοινωνια, οχι τα πολιτικα συμφεροντα, το μάρκετινγκ, η οικονομικη εξαθλιωση κλπ!
οχι οι πουτανες τα κανουν ολα :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: xxxnnn

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
2.381
Πόντοι
441

Αξίζει;
Τι γνώμη έχετε;
Εμένα μου φαίνεται αγάμητη, ασέξουαλ και άσχετη .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.758
Πόντοι
2.306
εδω σε έχω
γλύτωσες το πενηντάρικο, ευτυχώς που είσαι μέλος εδώ,
γυναίκα είναι αυτό ή σπασαρχίδω;;;; Τυπικό δείγμα τρελής που συζητάμε στο νήμα με τις τρελές. Ασφαλής απόσταση τουλάχιστον 2 χλμ

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.410
Πόντοι
7.046
Μιλάμε για το πώς να βγάζεις γκόμενα, αυτό ψάχνεις; Υπάρχει αντίστοιχο νήμα εδώ (και πολλά άλλα ακόμη, ελλεηνιδες, κ.λ.π. ) .
Και το κυριότερο, ΤΖΆΜΠΑ.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.758
Πόντοι
2.306
Μιλάμε για το πώς να βγάζεις γκόμενα, αυτό ψάχνεις; Υπάρχει αντίστοιχο νήμα εδώ (και πολλά άλλα ακόμη, ελλεηνιδες, κ.λ.π. ) .
Και το κυριότερο, ΤΖΆΜΠΑ.
Τίποτα δεν είναι τζάμπα.
Έκανα εγώ μαθήματα δωρεάν στον άλλο, κατέβασε τις ασφάλειες όταν αλλάζεις λάμπα μπορεί να έχει φάση στην επαφή τζάμπα το σάλιο μου.
Μόλις έφαγε το σουτ και μουδιασε μέχρι και η πουτσα του, τότε κατάλαβε τι του έλεγα.
Η εμπειρία έρχεται μονο μέσω ηλεκτροσοκ και πόνου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
353
Πόντοι
21
Εχει καποια επαρκη εκπαιδευση η οποια της επιτρεπει να χρησιμοποιησει με ασφαλη, παραγωγικο και ουσιαστικο τροπο επιστημονικα δεδομενα; Προβαινει σε δικη της ερευνα και τη δημοσιευει σε σχετικα μεγαλα επιστημονικα περιοδικα; Οχι, μιλαει για ενεργεια, φιδια και πουτσες μπλε. Μακρια λοιπον απο τετοιους καμπογιαννιτες γιατι σας παιρνουν τα λεφτα με ευκολο τροπο πουλωντας ειδημοσυνη την οποια ουτε εχουν, ουτε μπορουν να κατακτησουν, ουτε παραγουν καλο περιεχομενο. Το βιντεο που εστειλε ο φιλος παραπανω θυμιζει περισσοτερο σκηνικο τσοντας. Αν καποιος εχει σεξουαλικα προβληματα τα λυνει ειτε σε σεξολογο ιατρο, ειτε σε ψυχολογο, ειτε σε ψυχιατρο, ειτε σε παθολογο, ειτε αλλαζει συντροφο, ειτε παει και δοκιμαζει επι πληρωμη σεξ με καποιο σωμα που θεωρει ιδιαιτερα ελκυστικο. Ας γυρισει καμια τσοντα λοιπον θα εχει μεγαλυτερη επιτυχια απο το να πουλαει φουμαρα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.461
Πόντοι
1.706
Εχει καποια επαρκη εκπαιδευση η οποια της επιτρεπει να χρησιμοποιησει με ασφαλη, παραγωγικο και ουσιαστικο τροπο επιστημονικα δεδομενα; Προβαινει σε δικη της ερευνα και τη δημοσιευει σε σχετικα μεγαλα επιστημονικα περιοδικα; Οχι, μιλαει για ενεργεια, φιδια και πουτσες μπλε. Μακρια λοιπον απο τετοιους καμπογιαννιτες γιατι σας παιρνουν τα λεφτα με ευκολο τροπο πουλωντας ειδημοσυνη την οποια ουτε εχουν, ουτε μπορουν να κατακτησουν, ουτε παραγουν καλο περιεχομενο. Το βιντεο που εστειλε ο φιλος παραπανω θυμιζει περισσοτερο σκηνικο τσοντας. Αν καποιος εχει σεξουαλικα προβληματα τα λυνει ειτε σε σεξολογο ιατρο, ειτε σε ψυχολογο, ειτε σε ψυχιατρο, ειτε σε παθολογο, ειτε αλλαζει συντροφο, ειτε παει και δοκιμαζει επι πληρωμη σεξ με καποιο σωμα που θεωρει ιδιαιτερα ελκυστικο. Ας γυρισει καμια τσοντα λοιπον θα εχει μεγαλυτερη επιτυχια απο το να πουλαει φουμαρα.
Εσυ μπορεί να τα γράφεις σωστά έλα όμως που ο κοσμάκης ζητά αυτή την παπάτζα...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.608
Πόντοι
6.536
Η ιδανική γυναίκα για τον σάντμαν.

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.324
Πόντοι
1.071
Πολύ μούναρος αυτή η χειρδάρη. Τον έχω παίξει αρκετές φορές για πάρτη της. Να ρωτήσω πληροφοριακά έτσι απο περιέργεια γαμιέται με κανέναν αυτή την περίοδο? Που μπορούμε να την πετύχουμε?

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
2.381
Πόντοι
441
Το πρόβλημα μας είναι να βρούμε να γαμήσουμε και όχι πώς θα γαμήσουμε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
50 χρονων;;; παραμενει μουναρα

Nemo 37

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
31.672
Πόντοι
5.906
Ο πιο σωστός τίτλος του συγκεκριμένου θρέντ θα έπρεπε να είναι: Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολείο για wannabe βίζιτες . Μπορεί να κάνω και λάθος, πάντως θα ήθελα πολύ να τη δω σε τσόντα τύπου pov και να τη ξεφτιλιζεται στο γαμησι και σίγουρα η δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτή την...... ιδέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom