Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
+134

πεστα μωρο μου.τι αντρας θα ειναι αυτο το υβριδιο;ποσες σχεσεις εχει κανει αυτη η φολα με αυτα τα μυαλα;αυτο δεν μας το λεει

Κι εγω το αναρωτηθηκα αυτο...Ποσες σχεσεις και ποσο κρατησαν.....Εκτος αν τα πηδηματα τα υπολογιζει σχεσεις (υπαρχουν και τετοιες ζαβες).....

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Κι εγω το αναρωτηθηκα αυτο...Ποσες σχεσεις και ποσο κρατησαν.....Εκτος αν τα πηδηματα τα υπολογιζει σχεσεις (υπαρχουν και τετοιες ζαβες).....

ειχε σχεση αλλα οι αντρες δεν το ειχαν καταλαβει  :grin: :grin: :grin:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τελικα μονο η μενεγακη πιστευει τις παπαριες της.αδικα την μενεγακη ζωο την ανεβαζουν,ζωο την κατεβαζουν;

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Νομιζω οτι διαφωνει σε γενικες γραμμες....    :think:

ναι;δεν της φαινεται.παντως και αυτο το εγκεφαλικα νεκρο βοδι(χειρδαρη-ταγαρι-καρδαρι) δεν ειναι το μονο.αυτες τις παπατζες του τυπου "ο αντρας πληρωνει για ολα","δεν κυκλοφορω ουτε με ενα ευρω πανω μου" κλπ κλπ,οσες φορες κι αν τις ακουσα,απο τις καλυτερες γκομενες σημειωτεον,η καταληξη ηταν η ιδια.η τυπισσα εμεινε μπατηρω και μονη της.για να μην πω τα δραματα τυπου μαριας βελη,που μεχρι τα παιδια τους πηραν

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι;δεν της φαινεται.παντως και αυτο το εγκεφαλικα νεκρο βοδι(χειρδαρη-ταγαρι-καρδαρι) δεν ειναι το μονο.αυτες τις παπατζες του τυπου "ο αντρας πληρωνει για ολα","δεν κυκλοφορω ουτε με ενα ευρω πανω μου" κλπ κλπ,οσες φορες κι αν τις ακουσα,απο τις καλυτερες γκομενες σημειωτεον,η καταληξη ηταν η ιδια.η τυπισσα εμεινε μπατηρω και μονη της.για να μην πω τα δραματα τυπου μαριας βελη,που μεχρι τα παιδια τους πηραν

Οσο βρισκονται ατομα που τους κανουν τα χατηρια τοσο θα τις ακους αυτες τις παπατζες....Δεν τα λενε για να τα πουν...Ετσι εχουν μαθει....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τελικα μονο η μενεγακη πιστευει τις παπαριες της.αδικα την μενεγακη ζωο την ανεβαζουν,ζωο την κατεβαζουν;

το οτι την ειρωνευονται ολοι ελαφρως οταν μιλαει στην εκπομπη ειναι εμφανες  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οσο βρισκονται ατομα που τους κανουν τα χατηρια τοσο θα τις ακους αυτες τις παπατζες....Δεν τα λενε για να τα πουν...Ετσι εχουν μαθει....

Βρισκονταν εννοεις....γιατι τωρα οσο και να θελουν να κανουν τους χορηγους λεφτουδακια τετελεσται....Οποτε η καταληξη ειναι αυτη που αναφερει ο παπαρια μεντολες...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Βρισκονταν εννοεις....γιατι τωρα οσο και να θελουν να κανουν τους χορηγους λεφτουδακια τετελεσται....Οποτε η καταληξη ειναι αυτη που αναφερει ο παπαρια μεντολες...

μπα,δεν θα αλλαξουν μυαλα.απλα στο τελος θα μεινουν μονες τους,και θα φτασουν σε καθε καταντημα που μπορεις να φανταστεις,ζιγκολο,σχεσεις με 15χρονα οταν θα γινουν γριες(το εχω δει κι αυτο) και πολλα αλλα ξεφτιλικια.ειχα σχεση με μια τετοια,χωρις φυσικα να ξερω τι θα μου βγαινε,3 μηνες μην φανταστεις οτι μπορουσε να κρατησει αυτο το πραμα,και μπορω να σου πω οτι αυτες οι γυναικες ειναι εως και αρρωστες.εχουν αποφασισει οτι θα μεινουν μονες τους,κι ομως τραβανε το ιδιο βιολι.ουτε η κριση δεν τις κανει καλα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μπα,δεν θα αλλαξουν μυαλα.απλα στο τελος θα μεινουν μονες τους,και θα φτασουν σε καθε καταντημα που μπορεις να φανταστεις,ζιγκολο,σχεσεις με 15χρονα οταν θα γινουν γριες(το εχω δει κι αυτο) και πολλα αλλα ξεφτιλικια.ειχα σχεση με μια τετοια,χωρις φυσικα να ξερω τι θα μου βγαινε,3 μηνες μην φανταστεις οτι μπορουσε να κρατησει αυτο το πραμα,και μπορω να σου πω οτι αυτες οι γυναικες ειναι εως και αρρωστες.εχουν αποφασισει οτι θα μεινουν μονες τους,κι ομως τραβανε το ιδιο βιολι.ουτε η κριση δεν τις κανει καλα

Αμα εχουν ψυχικες αρρωστειες να παρουν ψυχοφαρμακα η ακομα καλυτερα να αυτοκτονησουν μπας και ξεβρωμισει η χωρα....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Απορώ πως κάθεστε και ασχολείστε (αν όχι για πλάκα) με κάποια δημοσιογράφο που γράφει με βάση τα δικά της βιώματα, χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο..σχετικά με το σεξ, τις σχέσεις κλπ

Καλό είναι όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτα (δηλ τη σωματική και τη ψυχική σας υγεία)..να ζητάτε τη γνώμη κάποιου ειδικού, κάποιου που έχει σπουδάσει ορισμένα πράγματα και εχει ασχοληθει.

Εγώ τη θεωρω εκτός απο καιροσκόπο...και εξαιρετικά επικίνδυνη, τη συγκεκριμένη...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Απορώ πως κάθεστε και ασχολείστε (αν όχι για πλάκα) με κάποια δημοσιογράφο που γράφει με βάση τα δικά της βιώματα, χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο..σχετικά με το σεξ, τις σχέσεις κλπ

Καλό είναι όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτα (δηλ τη σωματική και τη ψυχική σας υγεία)..να ζητάτε τη γνώμη κάποιου ειδικού, κάποιου που έχει σπουδάσει ορισμένα πράγματα και εχει ασχοληθει.

Εγώ τη θεωρω εκτός απο καιροσκόπο...και εξαιρετικά επικίνδυνη, τη συγκεκριμένη...

μην χανεις τα λογια σου,απλως την κραζουμε,κανουμε την πλακα μας,και μεσες ακρες,κανουμε αυτο ακριβως που λες κι εσυ:την βγαζουμε μισοτρελη,εως εντελως τρελη,και φυσικα επικυνδυνη.

α,και μια και μιλας για βιωματα,εγω βλεπω πολυ ασχημα βιωματα,και μαλλον και μερικες εκτρωσεις

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μην χανεις τα λογια σου,απλως την κραζουμε,κανουμε την πλακα μας,και μεσες ακρες,κανουμε αυτο ακριβως που λες κι εσυ:την βγαζουμε μισοτρελη,εως εντελως τρελη,και φυσικα επικυνδυνη.

α,και μια και μιλας για βιωματα,εγω βλεπω πολυ ασχημα βιωματα,και μαλλον και μερικες εκτρωσεις

:rockon: :rockon: :rockon:
Βασικα ολες οσες/οσοι απασχολουνται γυρω απο το μαγαζι του λαιφσταιλ βρομανε προβλημα και ασχημο κιολας περα απο το κομπλεξ και το φθονο που εχουνε για συναδελφους τους που απασχολουνται σε πιο σοβαρα θεματα στην δημοσιογραφια η γενικα ανθρωπους που κανουν σοβαροτερες δουλειες...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Συμφωνώ και με τους δυο σας, πολύ εύστοχη η παρατήρηση σας (απέφυγα να το αναφέρω).

Το ίδιο συμβαίνει και με όλες αυτές τις δήθεν σεναριογράφους γυναίκες που έκαναν επιτυχίες με λενα σωρό σειρές-μαλακίες στην τηλεόραση...διδάσκοντας ήθος (?) ή μάλλον διαστρεβλώνοντας το σε γενιές παιδιών που χαζευαν εκστασιασμένα...
Κάτι Μιρέλλες και δε συμαζεύεται...απο το ίδιο συνάφι...

Οτι ερωτικές απογοητεύσεις, καταπιεσμένες επιθυμίες, κομπλεξισμοι...τα αμπαλάρουν σε ένα δήθεν ιδεολογικό τρόπο ζωής ως στάση και ως νέα κοσμοθεωρία...
Οπως το είπαν μερικοι πιο πάνω (νομίζω η Rythm)... βρε ουστ..

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συμφωνώ και με τους δυο σας, πολύ εύστοχη η παρατήρηση σας (απέφυγα να το αναφέρω).

Το ίδιο συμβαίνει και με όλες αυτές τις δήθεν σεναριογράφους γυναίκες που έκαναν επιτυχίες με λενα σωρό σειρές-μαλακίες στην τηλεόραση...διδάσκοντας ήθος (?) ή μάλλον διαστρεβλώνοντας το σε γενιές παιδιών που χαζευαν εκστασιασμένα...

Οτι ερωτικές απογοητεύσεις, καταπιεσμένες επιθυμίες, κομπλεξισμοι...τα αμπαλάρουν σε ένα δήθεν ιδεολογικό τρόπο ζωής ως στάση και ως νέα κοσμοθεωρία...

Καλα το λεγα οτι επρεπε να γεννηθω αντρας γμτ....

Το οτι συμφωνω μαζι σας με ανησυχει..... 

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

συνηθως κατι τετοιες λενε για την μια εκτρωση.οποιος ειναι εστω και λιγο υποψιασμενος μαντευει και τις υπολοιπες.θα μου πεις,πρεπει να ειμαστε τοσο καχυποπτοι;ουτε εγω το θελω αλλα οταν εχεις ακουσει για γυναικα που εκανε καμμια δεκαρια εκτρωσεις,τοτε προσγειωνεσαι στην (μαυρη) πραγματικοτητα θελωντας και μη

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:rockon: :rockon: :rockon:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλα το λεγα οτι επρεπε να γεννηθω αντρας γμτ....

Το οτι συμφωνω μαζι σας με ανησυχει.....  

Κοιτα γνωριζόμαστε διαδικτυακά...και ανταλλάσσουμε απόψεις.. Αυτό δημιουργεί εκτιμηση μεταξύ μας, σεβασμό ..ακομα και αντιπάθειες.
Πάντως προβληματίζεσαι σαν άτομο...
Δεν κάθεσαι σα μοσχάρι να τρως τη μασημένη τροφή της πατσαβούρας που εμεινε ανικανοποίητη οργασμικά και της φταίει η αγάπη, η σχέση, ο έρωτας...και όχι η υποβόσκουσα ομοφυλοφιλική της τάση (που δε θέλει να παραδεχτεί) ...και το στεγνό μουνι της ( σορρυ που το θετω ετσι ωμα)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom