Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγώ πάντως την 3η φορά που την είδα (4η δεν θα υπάρξει), τη λύση την βρήκα!  :grin: :grin: :grin: στο τηλεκοντρόλ της TV έχει ένα κουμπάκι που πάνω του έχει ζωγραφισμένο ένα ηχείο με ένα Χ, το πάτησα και ο κόσμος διορθώθηκε.

Μπορούσες να αλλάξεις κανάλι ή να την κλείσεις. :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
xeirdari.png

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μπορούσες να αλλάξεις κανάλι ή να την κλείσεις. :cheesy:

άι λάικ Μενεγκάκη! την τιμώ με την τηλεοπτική παρουσία μου από το σπίτι μου μια φορά το δίμηνο περίπου.....που και να το ήξερε....πόσο περήφανη θα ήταν..... :cheesy: :grin: :cheesy: :grin: έτσι η θέαση της έτερης κυρίας μπορεί να χαρακτηριστεί σαν παράπλευρη απώλεια μέρους του εγκεφάλου μου. :cheesy:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking:

Ειρήνη Χειρδάρη: Η sex editor που ήταν πολεμική ανταποκρίτρια!

«Κάλυψα τις συγκρούσεις στην Αλβανία και τον πόλεμο στο Μαυροβούνιο» αποκαλύπτει η Ειρήνη Χειρδάρη.

«Δεν μπορώ να σας πω όσα συνέβησαν εκεί αλλά, όταν επέστρεψα, είχα αποφασίσει να πάω στην όμορφη πλευρά της ζωής. Ηξερα ήδη το sex market και το ελληνικό «Cosmopolitan» μου πρότεινε να γράφω άρθρα για σεξ και σχέσεις. Από εκεί ξεκίνησα νέα καριέρα σαν sex editor» συμπλήρωσε η ίδια στην Espresso.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:jerking: :jerking: :jerking:

Ειρήνη Χειρδάρη: Η sex editor που ήταν πολεμική ανταποκρίτρια!

«Κάλυψα τις συγκρούσεις στην Αλβανία και τον πόλεμο στο Μαυροβούνιο» αποκαλύπτει η Ειρήνη Χειρδάρη.

«Δεν μπορώ να σας πω όσα συνέβησαν εκεί αλλά, όταν επέστρεψα, είχα αποφασίσει να πάω στην όμορφη πλευρά της ζωής. Ηξερα ήδη το sex market και το ελληνικό «Cosmopolitan» μου πρότεινε να γράφω άρθρα για σεξ και σχέσεις. Από εκεί ξεκίνησα νέα καριέρα σαν sex editor» συμπλήρωσε η ίδια στην Espresso.

ελα ρε η συμπαθεια σου.  :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Πρεμιέρα SEX FILES με την Ειρήνη Χειρδάρη. "Σεξομανία. Όταν το σεξ δεν είναι ποτέ αρκετό"

Η Ειρήνη Χειρδάρη φιλοξενεί στο στούντιο Focus Web TV και στην εκπομπή της SEX FILES τον Κωνσταντίνο Ρωμανό Ψυχοθεραπευτή – Σεξολόγο και την Άννα Πετράκη Ψυχολόγο –Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην σεξουαλική υγεία με θέμα "Σεξομανία. Όταν το σεξ δεν είναι ποτέ αρκετό".

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πρεμιέρα SEX FILES με την Ειρήνη Χειρδάρη. "Σεξομανία. Όταν το σεξ δεν είναι ποτέ αρκετό"

Η Ειρήνη Χειρδάρη φιλοξενεί στο στούντιο Focus Web TV και στην εκπομπή της SEX FILES τον Κωνσταντίνο Ρωμανό Ψυχοθεραπευτή – Σεξολόγο και την Άννα Πετράκη Ψυχολόγο –Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην σεξουαλική υγεία με θέμα "Σεξομανία. Όταν το σεξ δεν είναι ποτέ αρκετό".

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Έλα τύπε, στο Γ' ΜΕΡΟΣ η συζήτηση είναι  για τις νυμφομανείς!! :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Κουράδα είναι αυτή τύπε?  :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Μια παρτούζα δεν τις έπαιρνες τύπε??  :zfuck:  :pipa2:

Συνημμένα

• Ειρήνη Χειρδάρη- Άννα Πετράκη.jpg
    Ειρήνη Χειρδάρη- Άννα Πετράκη.jpg
    251,8 KB · Εμφανίσεις: 47

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Αυτο το ειδος γυναικας οπως αυτη απλα θα πρεπει να εξαφανιστει...αν αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε σφαλιαρες σε καθημερινη βαση ωστε να συνελθουν και να συνετιστουν.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο το ειδος γυναικας οπως αυτη απλα θα πρεπει να εξαφανιστει...αν αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε σφαλιαρες σε καθημερινη βαση ωστε να συνελθουν και να συνετιστουν.

αυτη ακομα δεν εχει καταλαβει οτι η εποχη που την ειχαν παρει στα σοβαρα οι γυναικες γιατι εξυναν το μουνι τους ολη μερα εχει περασει ανεπιστρεπτι.οταν θα βρεθει να καθαριζει πατατες,και να κανει λατζα σε κανενα πακιστανικο κεμπαμπτζιδικο πισω απο το δημαρχειο της αθηνας θα της κοπει η διαθεση για μαλακιες.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ναι κοιτα να δεις αλλο ειχα στο μυαλο μου...
Κατεμε η γυναικα ειναι κοσμημα...μου αρεσουν οι ομορφες οι εκλεπτυσμενες γενικα εγω τη γυναικα τη θελω Ντιβα με ολη τη σημασια...αποψη μου οτι οι περισσοτεροι ετσι την θελουν...απο εκει και περα τοσο απελευθερωμενες γυναικες και τοσο ανεξαρτητες το μονο που κερδιζουν ειναι ενα τπτ....καλως η κακως πρεπει να το καταλαβετε!!!
Τεσπα θελω και αλλα να πω αλλα ειναι και αργα και εχω και δουλεια...απλα ειδα 2 λεπτα ενα αποσπασμα παραπανω και αηδιασα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτη ακομα δεν εχει καταλαβει οτι η εποχη που την ειχαν παρει στα σοβαρα οι γυναικες γιατι εξυναν το μουνι τους ολη μερα εχει περασει ανεπιστρεπτι.οταν θα βρεθει να καθαριζει πατατες,και να κανει λατζα σε κανενα πακιστανικο κεμπαμπτζιδικο πισω απο το δημαρχειο της αθηνας θα της κοπει η διαθεση για μαλακιες.

Εχουνε παει ολοι αυτοι  οι λαιφσταιλ παπαρολογοι στον σκουπιδοντενεκε της ιστοριας και δεν το εχουνε καταλαβει ακομα ...υπομονη και ερχεται το αποτομο ξυπνημα συντομα  :grin:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εχουνε παει ολοι αυτοι  οι λαιφσταιλ παπαρολογοι στον σκουπιδοντενεκε της ιστοριας και δεν το εχουνε καταλαβει ακομα ...υπομονη και ερχεται το αποτομο ξυπνημα συντομα  :grin:

Ω,ΝΑΙ!!!!

[size=30pt]ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ[/size]

οταν κατι ψωλουδες γκομενιτσες στυλ μαριας βελλη πανε στην φαμπρικα για 500 ευρω τον μηνα 12 ωρες την ημερα,θα δεις ποσο θα εχουν διαθεση να ακουν την τσατσα αυτην.η μονη εκπομπη που θα τις ενδιαφερει θα ειναι αυτη που θα λεει πως να τους φυγουν οι καλλοι απο τα δαχτυλα απο την ραπτομηχανη

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ω,ΝΑΙ!!!!

[size=30pt]ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ[/size]

οταν κατι ψωλουδες γκομενιτσες στυλ μαριας βελλη πανε στην φαμπρικα για 500 ευρω τον μηνα 12 ωρες την ημερα,θα δεις ποσο θα εχουν διαθεση να ακουν την τσατσα αυτην.η μονη εκπομπη που θα τις ενδιαφερει θα ειναι αυτη που θα λεει πως να τους φυγουν οι καλλοι απο τα δαχτυλα απο την ραπτομηχανη

:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom