Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και χαζη.....

Σημερα ειπε οτι παντρευτηκε καποιον 12 χρονια μικροτερο αλλα δεν ηξερε οτι ηταν τοσο μικρος...Αυτη ηταν 32 κι αυτος 20 αλλα της ειπε 28 και μονο οτνα πηγαν στο δημαρχειο και ειδε την ταυτοτητα του ανακαλυψε οτι ειναι 20 το παιδι.....Δηλαδη ελεος...Ποσο χαζη πρεπει να εισαι.....

Ελα στην θεση της...βρηκε προθυμο φερμουαρ παντελονιου να ανοιχτει για αυτην....θα ασχολιοταν με το περιεχομενο του φερμουαρ η με την ταυτοτητα στην τσεπη του?  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

σιγα την απελευθερωμενη...μικροαστικες λαιφσταιλ παπαριες του 1990 λεει και γραφει που καταβαθως ειναι καργα φαλλοκρατικες με μια πιο ψυχραιμη αναγνωση...
Φαλλοκρατικες γιατι ρε τυπε;
Τουλαχιστον απο το βιντεακι δεν ειδα κατι τετοιο. Γενικα δεν καταλαβα γιατι τετοιος ντορος με αυτα που λεει.
Νταξει προφανως ειναι βλακεις τυπου κοσμοπολιταν, αλλα ειπε και καποια κοινα αποδεκτα πραγματα.

Και χαζη.....

Σημερα ειπε οτι παντρευτηκε καποιον 12 χρονια μικροτερο αλλα δεν ηξερε οτι ηταν τοσο μικρος...Αυτη ηταν 32 κι αυτος 20 αλλα της ειπε 28 και μονο οτνα πηγαν στο δημαρχειο και ειδε την ταυτοτητα του ανακαλυψε οτι ειναι 20 το παιδι.....Δηλαδη ελεος...Ποσο χαζη πρεπει να εισαι.....

Δεν ηξερε οτι ηταν τοσο μικρος. Μαλιστα.
Και ποσο καιρο τα ειχε μαζι του;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
με το στυλακι τους πιανουν μονο αφροψαρα κι'αυτα σε θωλα, μολυσμενα νερα...

επειδη ομως λαχταρουν και κανενα μεγαλο φαγκρι γυαλιστερο και σφιχτο που και που :rolleyes:
υποκρινονται κατα τακτα διαστηματα και παιζουν αρκετα πιστευτα το ρολο τους για να περασουν καλα

το εχω δει με τα ματια μου  σε ατομο που εκθειαζει την Χειρδαρη και εργαζεται στους κυκλους που αναφερεις  :grin:

Τι εννοεις τυπισσα?  :think:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σιγα την απελευθερωμενη...μικροαστικες λαιφσταιλ παπαριες του 1990 λεει και γραφει που καταβαθως ειναι καργα φαλλοκρατικες με μια πιο ψυχραιμη αναγνωση...

Εσυ την μελετησες π ολυ ρε.....    :grin: :grin: :grin:

Δεν ξερω τι λεει αλλα εμενα μου φαινεται οτι το παιζει απελευθερωμενη κι ετσι.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φαλλοκρατικες γιατι ρε τυπε;
Τουλαχιστον απο το βιντεακι δεν ειδα κατι τετοιο. Γενικα δεν καταλαβα γιατι τετοιος ντορος με αυτα που λεει.
Νταξει προφανως ειναι βλακεις τυπου κοσμοπολιταν, αλλα ειπε και καποια κοινα αποδεκτα πραγματα.

Δεν το λεω τοσο απο τις εμφανισεις στην τηλεοραση οσο απο τα γραπτα της που ουσιαστικα σερβιρει οτι οι γυναικες πρεπει να φερνονται σαν αξιες κοστολογητριες του μουνιου τους για να πανε μπροστα  ;)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ηξερε οτι ηταν τοσο μικρος. Μαλιστα.
Και ποσο καιρο τα ειχε μαζι του;

Δεν ειπε...βρες το σημερινο και ακου την εγω μονο αυτο το σημειο ακουσα και το αλλαξα μετα......

Μα ειναι δυνατον....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εσυ την μελετησες π ολυ ρε.....    :grin: :grin: :grin:

Δεν ξερω τι λεει αλλα εμενα μου φαινεται οτι το παιζει απελευθερωμενη κι ετσι.....

Μου αρεσει γενικα το διαβασμα και οτι πεσει στα χερια μου του ριχνω μια ματια  :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ελα στην θεση της...βρηκε προθυμο φερμουαρ παντελονιου να ανοιχτει για αυτην....θα ασχολιοταν με το περιεχομενο του φερμουαρ η με την ταυτοτητα στην τσεπη του?  :grin:

Ελα μωρε κι εσυ...Ευκολα ανοιγουν φερμουαρ...Δεν ειναι μπαζο....Αλλα να εισαι 32 και  να μην καταλαβεις οτι ο αλλος ειναι 20 ειναι τραγικο (αν οντως εγινε ετσι οπως το ειπε).....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ειπε...βρες το σημερινο και ακου την εγω μονο αυτο το σημειο ακουσα και το αλλαξα μετα......

Μα ειναι δυνατον....
Τα ιδια θα λεει και ο μορτης οταν τον πανε στα δικαστηρια για αποπλανηση ανηλικου.  :s&m_3:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το εχω δει με τα ματια μου  σε ατομο που εκθειαζει την Χειρδαρη και εργαζεται στους κυκλους που αναφερεις  :grin:

περιττο να σου πω φυσικα οτι αν συναντουσα τετοιο ατομο με το που θα μου συστηνοταν αυτο που εκανε ο Κασιδιαρης στην Καννελη σημερα θα φαινοταν χαιδεμα μπροστα σε αυτο που εκανα εγω στην λαιφσταιλιστρια  :s&m_1:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ελα μωρε κι εσυ...Ευκολα ανοιγουν φερμουαρ...Δεν ειναι μπαζο....Αλλα να εισαι 32 και  να μην καταλαβεις οτι ο αλλος ειναι 20 ειναι τραγικο (αν οντως εγινε ετσι οπως το ειπε).....

Δυστυχως εχεις δικιο  :(
Μαλακες ελληνες αντρες μπαζογαμηδες  :-

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
περιττο να σου πω φυσικα οτι αν συναντουσα τετοιο ατομο με το που θα μου συστηνοταν αυτο που εκανε ο Κασιδιαρης στην Καννελη σημερα θα φαινοταν χαιδεμα μπροστα σε αυτο που εκανα εγω στην λαιφσταιλιστρια  :s&m_1:

:2funny:
κανε κατι να ελεγξεις αυτη τη γαμημενη την τεστοστερονη που κυλαει μεσα σου...
και μην διαβαζεις τοσα κειμενα γυναικειων περιοδικων, πιστεψε με δεν γραφουν για σενα  :grin:

σου' χω ξαναπει - ξεκολλα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δυστυχως εχεις δικιο  :(
Μαλακες ελληνες αντρες μπαζογαμηδες  :-
Εγω την θεωρω τρελη καυλα. Ειδικα τωρα που την ακουσα να μιλαει (μιλαω για την χροια της φωνης.  :s&m_2: )
Εχει ενα καυλιαρικο στυλακι.

Ακομα μιουτ αυτος????
Ξερω εγω. Στα αρχιδια μου.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Εγω την θεωρω τρελη καυλα. Ειδικα τωρα που την ακουσα να μιλαει (μιλαω για την χροια της φωνης.  :s&m_2: )
Εχει ενα καυλιαρικο στυλακι.
Ξερω εγω. Στα αρχιδια μου.

προσεχε
εισαι και στο target group της :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:2funny:
κανε κατι να ελεγξεις αυτη τη γαμημενη την τεστοστερονη που κυλαει μεσα σου...
και μην διαβαζεις τοσα κειμενα γυναικειων περιοδικων, πιστεψε με δεν γραφουν για σενα  :grin:

σου' χω ξαναπει - ξεκολλα!

διαβαζω οτι πεφτει στα χερια μου τυπισσα και το εγραψα πιο πανω...απο τσελεμεντεδες μεχρι πολιτικη οικονομια...
ολες αυτες οι τυπισσες ειναι μαλακισμενες και για πολλα μπουκετα εχω δεν εχω εγω ανεξελεγκτα επιπεδα τεστοστερονης....
και τωρα συνεχιζε να με κραζεις  :grin:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Τι εννοεις τυπισσα?  :think:

εννοω οτι με τα αφροψαρα δεν ενθουσιαζεται καμια

υπαρχουν ομως τροποι, τοποι και κολπα να πιασεις φαγκρι

απλα με τα μυαλα της Χειρδαρη δεν μπορεις να το τρως συχνα-γινεται delicatesse

*δεν σε κραζω, απλα βλεπω οτι διαβαζεις πολλα που σε αποσυντονιζουν χωρις λογο απο τους στοχους που θα μπορουσες να'χεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom