dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
και το παιζουν υποτακτικες σπερματοζητιανες
και το παιζουν υποτακτικες σπερματοζητιανες
Αντε ρε που εισαι και ανησυχησα.....
Καλα ο Χατζηγιαννης αλλος αχωνευτος.....
Δεν την εχω ακουσει ποτε ειναι η αληθεια.
Για δωστε μου ενα αντιπροσωπευτικο βιντεο να δω.
Οι γυναικες του σαιτ με παρασυμπαθουν τωρα τελευταια και ανυσηχω μην ξυπνησω μια μερα και βρεθω χωρις αβαταρ :S
Δεν την εχω ακουσει ποτε ειναι η αληθεια.
Για δωστε μου ενα αντιπροσωπευτικο βιντεο να δω.
Δεν ξερω τι γραφεις σε αλλα θεματα, αν συμφωνουμε η οχι, παντως στο συγκεκριμενο συμφωνουμε και μου λειπεις αν δεν κραξεις λιγο τη φαντασμενη.....
Γιατι την κραζεις; Μηπως εισαι πουριτανη;Να το δεις στο αθορυβο.....
Δωσε βιντεο δεν μπορω να καω στο site της.Αυτο ειναι το σαιτ της....
Διαβασε αλλα να εχεις και μια σακουλα εμετου διπλα σου
Γιατι την κραζεις; Μηπως εισαι πουριτανη;
Δωσε βιντεο δεν μπορω να καω στο site της.
Το δηλωνω θελω να γινω ο Κασιδιαρης της.τον θελει μου φαινεται τον κασιδιαρη της αυτη :S
Το δηλωνω θελω να γινω ο Κασιδιαρης της.
ακομπλεξαριστη και απελευθερωμενη και αυτη?Της αρεσουν και οι μικροτεροι...Μια χαρα.....
ακομπλεξαριστη και απελευθερωμενη και αυτη?
κλασσικη ελληνιδα δηλαδηΕννοειται.....
κλασσικη ελληνιδα δηλαδη
Εννοειται.....
Τωρα το τι ψαρια πιανουν στην προσωπικη τους ζωη ολες αυτες με αυτη την συμπεριφορα η αν εκει το γυριζουνε στο καλαματιανο και το παιζουν υποτακτικες σπερματοζητιανες ειναι κατι που το αγνοω...
Και χαζη.....
Σημερα ειπε οτι παντρευτηκε καποιον 12 χρονια μικροτερο αλλα δεν ηξερε οτι ηταν τοσο μικρος...Αυτη ηταν 32 κι αυτος 20 αλλα της ειπε 28 και μονο οτνα πηγαν στο δημαρχειο και ειδε την ταυτοτητα του ανακαλυψε οτι ειναι 20 το παιδι.....Δηλαδη ελεος...Ποσο χαζη πρεπει να εισαι.....
τυπε η χειρδα παιζει να εχει δει το σεξ και η πολη 1 μυριο φορεςσιγα την απελευθερωμενη...μικροαστικες λαιφσταιλ παπαριες του 1990 λεει και γραφει που καταβαθως ειναι καργα φαλλοκρατικες με μια πιο ψυχραιμη αναγνωση...