dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κ συμφωνω εν μερη κ διαφωνω,αλλα δε θα το συνεχισω... ;)εχω συναναστραφει και παρτ-ολες και παρτ-ταιμερς....
κ συμφωνω εν μερη κ διαφωνω,αλλα δε θα το συνεχισω... ;)εχω συναναστραφει και παρτ-ολες και παρτ-ταιμερς....
Αλοίμονο στο παιδί που δεν θα μπορέσει να έχει στην αρχή της ζωής του,
τους γονείς του για πρότυπα... > Και αλοίμονο στο παιδί που είναι αναγκασμένο
να διαλλέξει λάθος πρότυπα...
Αναμένω σαν τρελός τις πρώτες ¨φάπες¨ στην Βουλή Των Ελλήνων...ολα τα νουμερα σε αυτην την χωρα μαζευτικαν
α ρε κασιδιαρης που σας χρειαζεται
τυπε εκανε δηλωσεις ο κασιδιαρης και ειπε οτι οσοι περιμενουν να δουν φαπες στην βουλη ατυχησαν,επισης ειπε τι μας περασατε για αγροικους?Αναμένω σαν τρελός τις πρώτες ¨φάπες¨ στην Βουλή Των Ελλήνων...
Ρε άκουσε που σου λέω, "βουίζουν" πάνω από τα "κεφάλια".....τυπε εκανε δηλωσεις ο κασιδιαρης και ειπε οτι οσοι περιμενουν να δουν φαπες στην βουλη ατυχησαν,επισης ειπε τι μας περασατε για αγροικους?
και πριν την κανελλη τα ιδια ελεγε βεβαια
τυπε μου τους καλοπιανει να μην λακισουν...τυπε εκανε δηλωσεις ο κασιδιαρης και ειπε οτι οσοι περιμενουν να δουν φαπες στην βουλη ατυχησαν,επισης ειπε τι μας περασατε για αγροικους?
και πριν την κανελλη τα ιδια ελεγε βεβαια
''αλοιμονο σ΄αυτους που δεν αγαπησαν...Αλοίμονο στο παιδί που δεν θα μπορέσει να έχει στην αρχή της ζωής του,
Σωστά, αυτό ακριβώς θα έλεγε κι η Τατιάνα.Αλοίμονο στο παιδί που δεν θα μπορέσει να έχει στην αρχή της ζωής του,
Αλοίμονο στο παιδί που δεν θα μπορέσει να έχει στην αρχή της ζωής του,
διασημο φωτομοντελο-βιζιτου..... στειλε μου pmΚριμα για το παιδι που θα βγαλει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ισως βρει σωστο δρομο στη ζωη του μακρια απο την καργιολα τη μανα του.
Τυχαινει να γνωριζω εναν τυπο που η μανα του ηταν πολυ διασημο φωτομοντελο και βιζιτου. Και παιζει ακομα και τωρα να κανει βιζιτες.
Ο τυπος για να ανταπεξελθει εχει μαθει να δερνει και εχει γινει γομαρι και τσογλαναρας. Αυτη ηταν η αυτοαμυνα του. Αλλαακομη και τωρα ενα κομπλεξ το εχει, αναποφευκτο βεβαια...
Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που φωτογραφίζονται ενω είναι σε ενδιαφέρουσα.
Ακυρο απο εμένα στην
κυρία.
Γαμάτο φίλε!!!το παιδι της πως θα λεγεται ?
Απολλων ??? (απ'ολων)