quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Η επομενηη γενια που ετοιμασατε προοδευτικοι μου με τιςjavascript:void(0); κορούλες σας
Η ματσομενοι κωλογεροι ήδη εχουν παρει τα πανω τους
Να αγιασει το στομα σου ανθρωπε μου
Η επομενηη γενια που ετοιμασατε προοδευτικοι μου με τιςjavascript:void(0); κορούλες σας
Η ματσομενοι κωλογεροι ήδη εχουν παρει τα πανω τους
εσυ εισαι καλυτερη δηλαδη?χειροτερο βρωμομουνο εισαι
Να αγιασει το στομα σου ανθρωπε μου
Nai ειμαι χειροτερο ειμαι χιλια δυο αλλα υπαρχεi μια τεραστια διαφορα...εσυ εισαι καλυτερη δηλαδη?χειροτερο βρωμομουνο εισαι
Διάβασα όλες τις σελίδες και θα ήθελα να προσθέσω και τη δική μου άποψη. Ο καθένας μπορεί να διαθέτει το κορμί του όπως θέλει. Αφορά τα πιστεύω του τις επιδιώξεις του τις αναστολές του και την προσωπικότητά του. Το πρόβλημα είναι πως το βλέπεις εσύ και ο κάθε εσύ. Στο συγκεκριμένο βλέπουμε μια έγκυο και φωτογραφίζεται. πως τη βλέπεις? διακρίνεις την ιερότητα της μητρότητας ή σκέφτεσαι να σου κάτσει και να την ξεσκίσεις. Αν δεν υπήρχαν οι διαφορετικές οπτικές αυτή και καμία άλλη δεν θα φωτογραφιζόταν έγκυος γυμνή.
Ο καθένας μπορεί να διαθέτει το κορμί του όπως θέλει.
Αν δεν υπήρχαν οι διαφορετικές οπτικές αυτή και καμία άλλη δεν θα φωτογραφιζόταν έγκυος γυμνή.
Ξέρω ακριβώς που βρίσκομαι φίλε μου... Για ψάξε τα πορνοπεριοδικά της εποχής που ήταν έγκυος η μάνα σου, Μεξικάνε, για να δούμε πόσο απελευθερωμένος είσαι... Από το δικό μου μυαλό πέρασαν πολλά, γι'αυτό και δεν υπάρχει καμία υποκρισία στο σχόλιό μου... Σε πείραξε, το ξέρω, αλλά διάβασε και το ποστ 64 να δεις τι συμβαίνει σ'ένα παιδί που φτιάχνει χαρακτήρα και προσωπικότητα σε τέτοιο περιβάλον..... Με τι να παίξει άμυνα ένα παιδί???Καλά μη κλαις.
Είσαι σε ένα site όπου τα μισά μέλη εδώ γράφουν κριτική για πουτάνες που γάμησαν, άλλοι μοστράρουν τα βυζιά της γυναίκας τους ενώ υπάρχουν και τύποι που βάζουν μπουκάλια στον κώλο τους και μας το δείχνουν με καμάρι κι εσένα σε πιασε ο πόνος για το αγέννητο παιδί της;
Νομίζω η υποκρισία περιττεύει.
έχεις δίκιο σ'αυτό περί της υποκρισίας που λές.
δεν ήταν προσωπικό προφανώς
μπορεί και ψυχιατρικώς η μάνα να είναι υγιής (σύμφωνα με τα υπάρχοντα κριτήρια)Η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να βρεθει ενας εισαγγελεας να παιρνει τα παιδια απο οσες βλαμμενες φωτογραφιζονται εγκυες γυμνες.
Πρεπει να εχουν πολυ σοβαρο ψυχολογικο προβλημα ολες αυτες.
Τι θελουν να μας πουν δηλαδη? Οτι ειναι καυλωτικες με την κοιλια στο στομα?
Ή οτι το παιδι τους αυριο μεθαυριο θα το εκτιμησει?
Επιτελους δεν πρεπει να υπαρχει καπου ενα οριο?
Ή παλι θα βρεθουν καποιοι προοδευτικοι εδω μεσα να με πουν ηθικολογο?
μπορεί να πληρώσει τον μαιευτήρα μ'αυτά τα λεφτάΗ δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να βρεθει ενας εισαγγελεας να παιρνει τα παιδια απο οσες βλαμμενες φωτογραφιζονται εγκυες γυμνες.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Να είμαστε ικανοί να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γίνουν "Άνθρωποι"...αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια
σ'αυτό το νεοφιλελεύθερο πνεύμα του "όλα επιτρέπονται" ώστε να αντιρροπείται η έμφυτη τάση του ανθρώπου
προς επιστροφή στο ζωώδες παρελθόν του.
Να είμαστε ικανοί να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γίνουν "Άνθρωποι"...
Οταν η γυναικα σου μεινει εγκυος, προοδευτικε τυπε με τις γαματες ιδεες, να της προτεινεις να φωτογραφηθει γυμνη. Αντε.Γαμάτες ιδέες στο πνεύμα των όσων έχουν γραφτεί ήδη στο νήμα:
Να επέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας, η κυρία να προφυλακιστεί άμεσα και να της πάρει το μωρό (όταν γεννηθεί) η Πρόνοια. Ως τότε να λιθοβολείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και άμα λάχει να στειρωθεί κιόλας για να μη βρεθεί ξανά στον πειρασμό να φωτογραφηθεί εγκυμονούσα.
Ναι. Και μέχρι να γεννήσουν να κρατούνται και να τους παρακολουθεί ψυχίατρος και παπάς (κυρίως παπάς δηλαδή), όταν γεννήσουν να τους πάρουν το παιδί, και μετά να συνεχίσουν να κρατούνται για να μην το ξανακάνουν. Α και ισόβια στο φωτογράφο, την παραγωγή, το site που τα δημοσίευσε κλπ.Η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να βρεθει ενας εισαγγελεας να παιρνει τα παιδια απο οσες βλαμμενες φωτογραφιζονται εγκυες γυμνες.
Αντε ρεΗ δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να βρεθει ενας εισαγγελεας να παιρνει τα παιδια απο οσες βλαμμενες φωτογραφιζονται εγκυες γυμνες.