Νέα

Η εγκυμονούσα Πηνελόπη φωτογραφίζεται γυμνή αποκλειστικά στο Sirina.Tv

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Διάβασα όλες τις σελίδες και θα ήθελα να προσθέσω και τη δική μου άποψη. Ο καθένας μπορεί να διαθέτει το κορμί του όπως θέλει. Αφορά τα πιστεύω του τις επιδιώξεις του τις αναστολές του και την προσωπικότητά του. Το πρόβλημα είναι πως το βλέπεις εσύ και ο κάθε εσύ. Στο συγκεκριμένο βλέπουμε μια έγκυο και φωτογραφίζεται. πως τη βλέπεις? διακρίνεις την ιερότητα της μητρότητας ή σκέφτεσαι να σου κάτσει και να την ξεσκίσεις. Αν δεν υπήρχαν οι διαφορετικές οπτικές αυτή και καμία άλλη δεν θα φωτογραφιζόταν έγκυος γυμνή.

OP
OP
Ι

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Διάβασα όλες τις σελίδες και θα ήθελα να προσθέσω και τη δική μου άποψη. Ο καθένας μπορεί να διαθέτει το κορμί του όπως θέλει. Αφορά τα πιστεύω του τις επιδιώξεις του τις αναστολές του και την προσωπικότητά του. Το πρόβλημα είναι πως το βλέπεις εσύ και ο κάθε εσύ. Στο συγκεκριμένο βλέπουμε μια έγκυο και φωτογραφίζεται. πως τη βλέπεις? διακρίνεις την ιερότητα της μητρότητας ή σκέφτεσαι να σου κάτσει και να την ξεσκίσεις. Αν δεν υπήρχαν οι διαφορετικές οπτικές αυτή και καμία άλλη δεν θα φωτογραφιζόταν έγκυος γυμνή.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ο καθένας μπορεί να διαθέτει το κορμί του όπως θέλει.
Αν δεν υπήρχαν οι διαφορετικές οπτικές αυτή και καμία άλλη δεν θα φωτογραφιζόταν έγκυος γυμνή.

Όχι φίλε μου. Όταν έχεις ένα παιδί μέσα σου ο εαυτός σου δεν σου ανήκει και δεν μπορείς να τον διαθέσεις όπως θέλεις. Είσαι συνδεδεμένος με μια άλλη ζωή και πρέπει να τη σεβαστείς.  Και ότι υπάρχουν αρρωστημένα βίτσια που πληρώνουν  δεν σημαίνει ότι δικαιολογούν ή νομιμοποιούν μια πράξη.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Εδω ρε εχουν γινει αλλα κι αλλα. Οι αλλες ειναι σε ενδιαφερουσα να πουμε και δουλεουν πουτανες οσο δεν φαινεται ακομα η κοιλια. Και φρικαρετε με αυτα? Δεν λεει κανεις οτι ειναι σωστο κλπ αλλα γινονται πολυ χειροτερα.

kostas_kw

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Καλά μη κλαις.
Είσαι σε ένα site όπου τα μισά μέλη εδώ γράφουν κριτική για πουτάνες που γάμησαν, άλλοι μοστράρουν τα βυζιά της γυναίκας τους ενώ υπάρχουν και τύποι που βάζουν μπουκάλια στον κώλο τους και μας το δείχνουν με καμάρι κι εσένα σε πιασε ο πόνος για το αγέννητο παιδί της;
Νομίζω η υποκρισία περιττεύει.
Ξέρω ακριβώς που βρίσκομαι φίλε μου... Για ψάξε τα πορνοπεριοδικά της εποχής που ήταν έγκυος η μάνα σου, Μεξικάνε, για να δούμε πόσο απελευθερωμένος είσαι... Από το δικό μου μυαλό πέρασαν πολλά, γι'αυτό και δεν υπάρχει καμία υποκρισία στο σχόλιό μου... Σε πείραξε, το ξέρω, αλλά διάβασε και το ποστ 64 να δεις τι συμβαίνει σ'ένα παιδί που φτιάχνει χαρακτήρα και προσωπικότητα σε τέτοιο περιβάλον..... Με τι να παίξει άμυνα ένα παιδί???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να βρεθει ενας εισαγγελεας να παιρνει τα παιδια απο οσες βλαμμενες φωτογραφιζονται εγκυες γυμνες.
Πρεπει να εχουν πολυ σοβαρο ψυχολογικο προβλημα ολες αυτες.
Τι θελουν να μας πουν δηλαδη? Οτι ειναι καυλωτικες με την κοιλια στο στομα?
Ή οτι το παιδι τους αυριο μεθαυριο θα το εκτιμησει?
Επιτελους δεν πρεπει να υπαρχει καπου ενα οριο?
Ή παλι θα βρεθουν καποιοι προοδευτικοι εδω μεσα να με πουν ηθικολογο?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Επιδειξίες είναι απλά. Υπάρχουν καί χειρότερα ψώνια γονείς.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν ήταν προσωπικό προφανώς

όμως μου δίνεις την ευκαιρία να πώ
ότι δεν θεωρώ ότι υπάρχει "άγιος-τέλειος" άνθρωπος , όλοι είμαστε σε ένα ποσοστό ζώα (  λόγω της δαρβινικής εξελικτικής μας πορείας) , αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια
σ'αυτό το νεοφιλελεύθερο πνεύμα του "όλα επιτρέπονται" ώστε να αντιρροπείται η έμφυτη τάση του ανθρώπου
προς επιστροφή στο ζωώδες παρελθόν του.

Η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να βρεθει ενας εισαγγελεας να παιρνει τα παιδια απο οσες βλαμμενες φωτογραφιζονται εγκυες γυμνες.
μπορεί και ψυχιατρικώς η μάνα να είναι υγιής (σύμφωνα με τα υπάρχοντα κριτήρια)
όπως επίσης και το παιδί πάλι να μην παρουσιάσει ψυχιατρική συμπτωματολογία
νομίζω ότι είναι κυριότερο το θέμα της "ηθικής" , είναι πιο δύσκολο/βαθύτερο αυτό
γιατί μπορεί ιατρικώς να μην υπάρχει πρόβλημα σε μάνα και παιδί...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μπορεί να πληρώσει τον μαιευτήρα μ'αυτά τα λεφτά

kostas_kw

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια
σ'αυτό το νεοφιλελεύθερο πνεύμα του "όλα επιτρέπονται" ώστε να αντιρροπείται η έμφυτη τάση του ανθρώπου
προς επιστροφή στο ζωώδες παρελθόν του.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Να είμαστε ικανοί να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γίνουν "Άνθρωποι"...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Να είμαστε ικανοί να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γίνουν "Άνθρωποι"...

πολύ σωστό αυτό που είπες

το έμβιο σαρκίο μέχρι να γίνει άνθρωπος θέλει δουλειά

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Γαμάτες ιδέες στο πνεύμα των όσων  :jerking: :jerking: :jerking: έχουν γραφτεί ήδη στο νήμα:
Να επέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας, η κυρία να προφυλακιστεί άμεσα και να της πάρει το μωρό (όταν γεννηθεί) η Πρόνοια. Ως τότε να λιθοβολείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και άμα λάχει να στειρωθεί κιόλας για να μη βρεθεί ξανά στον πειρασμό να φωτογραφηθεί εγκυμονούσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γαμάτες ιδέες στο πνεύμα των όσων  :jerking: :jerking: :jerking: έχουν γραφτεί ήδη στο νήμα:
Να επέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας, η κυρία να προφυλακιστεί άμεσα και να της πάρει το μωρό (όταν γεννηθεί) η Πρόνοια. Ως τότε να λιθοβολείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και άμα λάχει να στειρωθεί κιόλας για να μη βρεθεί ξανά στον πειρασμό να φωτογραφηθεί εγκυμονούσα.
Οταν η γυναικα σου μεινει εγκυος, προοδευτικε τυπε με τις γαματες ιδεες, να της προτεινεις να φωτογραφηθει γυμνη. Αντε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ναι. Και μέχρι να γεννήσουν να κρατούνται και να τους παρακολουθεί ψυχίατρος και παπάς (κυρίως παπάς δηλαδή), όταν γεννήσουν να τους πάρουν το παιδί, και μετά να συνεχίσουν να κρατούνται για να μην το ξανακάνουν. Α και ισόβια στο φωτογράφο, την παραγωγή, το site που τα δημοσίευσε κλπ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αντε ρε
old-300.gif
  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι