Νέα

Η εγκυμονούσα Πηνελόπη φωτογραφίζεται γυμνή αποκλειστικά στο Sirina.Tv

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
406
Πόντοι
36
κατηγορια με εγκυες εχουν τα πορνοσαιτ για ανωμαλιαρηδες

και χιλιαδες βιντεο

χρονια τωρα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ο οποιοσδηποτε ανδρας-γυναικα πρεπει να σεβεται πρωτα τον εαυτο του για να μπορεσει να ΄΄διεκδικησει΄΄τον αντιστοιχο σεβασμο απο την κοινωνια κ τους συνανθρωπους του...αυτα τα δυο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα μεταξυ τους.Ο Σεβασμος αλλωστε κερδιζεται κ δεν απαιτειται...Αυτα προς γνωση καποιων που φιλολογουν περι σχολιων κτλ,κτλ...

Το ότι δεν κατορθώνει, όμως, ένα άτομο να κερδίσει το σεβασμό σου..δε σημαίνει πως πρέπει να λάβει και το χλευασμό σου...
Αλλιώς εξισώνεσαι μαζί του...

Και δε με ενδιαφέρει το ειρωνικό σου σχόλιο.
Ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση, εν συνόλω, το ηθικο υπόβαθρο της πλειοψηφίας των μελών του σαιτ.
Οχι γιατί γίνονται ανηθικοι σεξουαλικα..(άλλωστε εγώ έχω κάνει extreme πράγματα στο σεξ)
Αλλά γιατί ταυτόχρονα ηθικολογουν, ανηθικολογούν και ηδονίζονται να χλευάσουν..οτιδήποτε κρίνουν πιο περίεργο απο τη δική τους αλλόκοτη φύση.

Αλλά τα πάντα έχουν ένα όριο...ειδικά όταν μια ψυχή (ένας ζωντανός οργανισμός) δεν έχει το δικαιωμα να επιλέξει την προβολή του....(ειδικά αυτή την προβολή)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ε νταξ σόρρυ  :P

αν έβλεπα την μάνα μ γυμνή σε τσοντοσάιτ με εμένα μες τα σπλάχνα της θα ήταν χειρότερο απ το να τη δω σε τσόντα , βέβαια κ αυτή απ 'οτι λέει έπαιξε σε τσόντα οπότε ....

τεςπα δεν υπάρχει καν λόγος σύγκρισης , κουβέντα να γίνεται φάση

αμα επαιζε στην τσοντα με σενα στα σπλαχνα της? :grin:
το ουλτιμειτ....

κατηγορια με εγκυες εχουν τα πορνοσαιτ για ανωμαλιαρηδες

και χιλιαδες βιντεο

χρονια τωρα

περιεργως εμενα οι τσοντες με εγκυες δε με ενοχλουν...δε βρισκω κατι περιεργο στο να πηδιεται μια εγκυμονουσα...ουτε βρισκω κατι περιεργο σε αυτους που γουσταρουν να τις βλεπουν...
τη φωτογραφιση δε μπορω να την καταλαβω ομως...

αν ειναι παρτ-ταιμ μανα,μικρο το κακο...αν ειναι παρτ-όλα μανα ειναι το προβλημα...για το παιδι κυριως που δε φταει σε τιποτα...τεσπα...

χιλιες φορες παρτ-ολα παρα παρτ-ταιμ ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το ότι δεν κατορθώνει, όμως, ένα άτομο να κερδίσει το σεβασμό σου..δε σημαίνει πως πρέπει να λάβει και το χλευασμό σου...
Αλλιώς εξισώνεσαι μαζί του...

Και δε με ενδιαφέρει το ειρωνικό σου σχόλιο.
Ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση, εν συνόλω, το ηθικο υπόβαθρο της πλειοψηφίας των μελών του σαιτ.
Οχι γιατί γίνονται ανηθικοι σεξουαλικα..(άλλωστε εγώ έχω κάνει extreme πράγματα στο σεξ)
Αλλά γιατί ταυτόχρονα ηθικολογουν, ανηθικολογούν και ηδονίζονται να χλευάσουν..οτιδήποτε κρίνουν πιο περίεργο απο τη δική τους αλλόκοτη φύση.

Αλλά τα πάντα έχουν ένα όριο...ειδικά όταν μια ψυχή (ένας ζωντανός οργανισμός) δεν έχει το δικαιωμα να επιλέξει την προβολή του....(ειδικά αυτή την προβολή)

ελληνα...νεοελληνα....που τραγουδα και ο τζιμακος.... ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αν έβλεπα την μάνα μ γυμνή σε τσοντοσάιτ με εμένα μες τα σπλάχνα της θα ήταν χειρότερο απ το να τη δω σε τσόντα , βέβαια κ αυτή απ 'οτι λέει έπαιξε σε τσόντα οπότε ....

τεςπα δεν υπάρχει καν λόγος σύγκρισης , κουβέντα να γίνεται φάση

Πωs  θαβλεπεs  τον εαυτο σου δλδ???  Λειζερ  ματια εχειs??

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Το σχολιο μου δεν ηταν ειρωνικο,ηταν αντικειμενικο....ετσι εχει,ειτε σου αρεσει ,ειτε οχι...κατα τα αλλα δεν σε ενδιαφερει το σχολιο μου,αλλα ωστοσο με παραθετεις...εγω δεν εκανα παραθεση σε καποιον.
Υποστηριζω την αρχικη μου προταση περι σεβασμου...κ δεν θεωρω οτι ηθικολογω...δεν με ενδιαφερει καν...αλλιως δεν θα εγραφα στο μπουρδελα.κομ...
το οτι δεν  εχεις σε εκτιμηση εμενα ή οποιοδηποτε αλλο μελος στο σαιτ,δε μου λεει κατι...΄΄χεστηκα΄΄...αλλωστε δεν γνωριζομαστε προσωπικα,ουτε προκειται...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε Σάρουμαν, πόσο όμορφα εκφράζεσαι.

life97