memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι να βαλεις μωρη κακομοιρα που εσβησες και τις ημερομηνιες για να μη φανει οτι τα πτυχια ειναι της ιδιας χρονιας και γινεις ξεφτιλαθέλεις να σου το βάλω και με όνομα ??
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
τι να βαλεις μωρη κακομοιρα που εσβησες και τις ημερομηνιες για να μη φανει οτι τα πτυχια ειναι της ιδιας χρονιας και γινεις ξεφτιλαθέλεις να σου το βάλω και με όνομα ??
Aλεξάκο φίλε , βολεμένος , πρέπει να είσαι! ! !Τι θελεις δηλαδή?
Αν σε έναν χρονο δεν σου δωσουν αυξησούλες, να τους κρεμάς?
χαχαχαχαχαναι, οτι με ενα γουγλαρισμα γινομαι απο πυρηνικος φυσικος μεχρι γιατρος δικηγορος και οτι αλλο θελησω
παρε και το πτυχιο σου σε καλη αναλυση νουμερο
![]()
Εσείς, ποιοί "Εσεις" ?Ενώ εμεις θελουμε τον κοσμο να δυστυχει. Ουτε 12χρονο.
Aυτοι που λεει ο άλλος στην παραθεση.Εσείς, ποιοί "Εσεις" ?
Δεν υποφερω κιολας. Γιατι, αποψη εχουν μονο οσοι υποφερουν?Aλεξάκο φίλε , βολεμένος , πρέπει να είσαι! ! !
80 δισ .Επί κ. Καραμανλή Κωστάκη από το ΤΑΞΥ (ταμείο ασφαλίσεως ξενοδοχοϋπαλλήλων.ρε γαμημενε, ποσες φορες εχουνε κλεψει τα αποθεματικα των ταμειων ξερεις?
Τι 80 δις? Ευρω?80 δισ .Επί κ. Καραμανλή Κωστάκη από το ΤΑΞΥ (ταμείο ασφαλίσεως ξενοδοχοϋπαλλήλων.
Το ξαναγράψαμε . Π.χ Επί κ.Καραμανλή Κωστάκη 80δις από το ΤΑΞΥ.ποιά αποθεματικά και ποιών ταμείων ρε πούστρα ??
για πες μας εσύ που ξέρεις
Βρε Αλέξη , πότε ήταν ο Κωστάκης ο Καραμανλής ( οχι ο παππούς). Πρέπει να ήταν Euros.Τι 80 δις? Ευρω?
τι να βαλεις μωρη κακομοιρα που εσβησες και τις ημερομηνιες για να μη φανει οτι τα πτυχια ειναι της ιδιας χρονιας και γινεις ξεφτιλα![]()
ποσο πιο κατω ακομη μπορεις να πεσεις μωρη αγραμματη πουσταρα?
![]()
![]()
80 δις ευρω? Το ένα τεταρτο του χρεους της Ελλαδας ηταν τα αποθεματικα του ΤΑΞΥ???Βρε Αλέξη , πότε ήταν ο Κωστάκης ο Καραμανλής ( οχι ο παππούς). Πρέπει να ήταν Euros.
80 δις ευρω? Το ένα τεταρτο του χρεους της Ελλαδας ηταν τα αποθεματικα του ΤΑΞΥ???
μολις καθαρίσω με το Πάντειο (τρία μαθήματα μένουνε θα τα δώσω μόλις βρώ ευκαιρία) θα πάρω και ένα πτυχίο νομικής γιατί έχω χώρο για κορνίζα στον τοίχο![]()
Μαλακία κάνανε που φερανε το ΔΝΤ. Επρεπε να κλεισουμε το ΤΑΞΥ, να παρουν ολοι οι ασφαλισμένοι συνταξη 3.000 ευρω από το κρατος και να διαθέσουμε τα 80 δις για την αποπληρωμή των χρεων...αυτό το ΤΑΞΥ βγαίνει από ΤΑ ΞΗ(ΜΕΡΩΜΑΤΑ) μετά από σούρα...
τυπε το Πάντειο είναι σκέτο μπουρδέλο....πιο μπουρδέλο και από το bourdela.com
λες να μην το ξέρω...?? αλλά για τρίτο πτυχίο σε κορνίζα δεν με χαλάει... χώρια που μου δίνει και το δικαίωμα να γραφτώ στο Οικονομικό Επιμελητήριο ;)
λες να μην το ξέρω...?? αλλά για τρίτο πτυχίο σε κορνίζα δεν με χαλάει... χώρια που μου δίνει και το δικαίωμα να γραφτώ στο Οικονομικό Επιμελητήριο ;)
Tης θειάς σας, το μπουγαδοκόφινο. >![]()
Tης θειάς σας, το μπουγαδοκόφινο. >![]()