str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
σαν απολυταρχικα μαστορα θεωρουνται και αυτα που ''επιστρατευουν'' τους απεργους;;;
οπου επιστρατευση σημαινει οτι αν δεν υπακουσεις η περιουσια σου περναει στα χερια του κρατους και απολλωτριωνεται;;;
διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα σε επιστρατευση οπως τωρα με τα φορτηγα δεν εχει δικαιωμα το κρατος να κινητοποιησει χωρις την αδεια του ιδιοκτητη τα οχηματα;;;
νταηλικι και με συνοπτικες διδικασιες;;;;
αυτο ειναι απολυταρχικο;;;για πες μας καθηγητα....
και αν οχι τι ειναι;;; και τι ειναι δημοκρατια;;;ελευθερια;;;;λεγε να μαθουμε τιποτις...
Το κράτος υποτίθεται να υπάρχει για να προασπίζει το δημόσιο συμφέρον...
Αν λοιπόν εσύ θεωρείς δημοκρατικό μια μικρή ομάδα να κρατά ομήρους εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα και χιλιάδες επιχειρήσεις καταχρώμενη ένα προνόμιο που κακώς της δόθηκε, δικαίωμά σου...
Εγώ ξέρω ότι απόψε θέλω να βγώ και υπάρχει κίνδυνος να γυρίσω το αμάξι σπρώχνωντας...
Κατανοώ ότι στο μυαλό σου επιβολή του νόμου συνιστά κάτι σε έγκλημα της ανθρωπότητας - δεν φταις εσύ- σε τέτοια κοινωνία μεγάλωσες αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί που δεν γουστάρουν οργανωμένες μειοψηφίες να τους λένε πότε θα πάνε βόλτα με το αμάξι, πότε θα ανοίξουν το φως, πότε θα κατέβουν για δουλειά στο κέντρο ή πότε θα μπουν στο πλοίο για διακοπές, καλύτερα να αρχίζεις να συνηθίζεις τέτοια σκηνικά...
Διότι μάθαμε γυμνοί και ντρεπόμαστε ντυμένοι...