Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σαν απολυταρχικα μαστορα θεωρουνται και αυτα που ''επιστρατευουν'' τους απεργους;;; :think: :think:
οπου επιστρατευση σημαινει οτι αν δεν υπακουσεις η περιουσια σου περναει στα χερια του κρατους και απολλωτριωνεται;;;
διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα σε επιστρατευση οπως τωρα με τα φορτηγα δεν εχει δικαιωμα το κρατος να κινητοποιησει χωρις την αδεια του ιδιοκτητη τα οχηματα;;;
νταηλικι και με συνοπτικες διδικασιες;;;;
αυτο ειναι απολυταρχικο;;;για πες μας καθηγητα....
και αν οχι τι ειναι;;; και τι ειναι δημοκρατια;;;ελευθερια;;;;λεγε να μαθουμε τιποτις...

Το κράτος υποτίθεται να υπάρχει για να προασπίζει το δημόσιο συμφέρον...
Αν λοιπόν εσύ θεωρείς δημοκρατικό μια μικρή ομάδα να κρατά ομήρους εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα και χιλιάδες επιχειρήσεις καταχρώμενη ένα προνόμιο που κακώς της δόθηκε, δικαίωμά σου...
Εγώ ξέρω ότι απόψε θέλω να βγώ και υπάρχει κίνδυνος να γυρίσω το αμάξι σπρώχνωντας...

Κατανοώ ότι στο μυαλό σου επιβολή του νόμου συνιστά κάτι σε έγκλημα της ανθρωπότητας - δεν φταις εσύ- σε τέτοια κοινωνία μεγάλωσες αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί που δεν γουστάρουν οργανωμένες μειοψηφίες να τους λένε πότε θα πάνε βόλτα με το αμάξι, πότε θα ανοίξουν το φως, πότε θα κατέβουν για δουλειά στο κέντρο ή πότε θα μπουν στο πλοίο για διακοπές, καλύτερα να αρχίζεις να συνηθίζεις τέτοια σκηνικά...
Διότι μάθαμε γυμνοί και ντρεπόμαστε ντυμένοι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γι'αυτο το εγραψε ρε.
FYI ναπαλμ ριχναν ηδη απο το 1944.

Ορθόν... Στη νορμανδία αν δεν κάνω λάθος αν και η εδώ κόκκινη προπαγάνδα έπεισε πολύ κόσμο ότι πρωτοχρησιμοποιήθηκαν πειραματικά στον ελληνικό εμφύλιο με τους αντάρτες ως πειραματόζωα...
Φρικαλέο όπλο ομολογουμένως...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εμένα πάντως μου αρέσει αυτό...

:grin:
    :dancing:

05_01sword.jpg

mei.gif

Εκπληκτικης ποιοτητας....
  28.000 περιπου ευρω,τρως την σπαθια και συνειδητοποιεις μετα απο 10' οτι εισαι μισος...
  Αλαφρυ,δεν ποναει,δεν ταλαιπωρει  :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
  :grin:
   :dancing:

05_01sword.jpg

mei.gif

Εκπληκτικης ποιοτητας....
 28.000 περιπου ευρω,τρως την σπαθια και συνειδητοποιεις μετα απο 10' οτι εισαι μισος...
 Αλαφρυ,δεν ποναει,δεν ταλαιπωρει  :grin:

αλλος σαμουραϊ απο δω.....
your-prayers-romanian-gypsy-sword-o.jpg

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εχεις την ιδια ανεση και σε αλλα οπλα βλεπω, ε?

:2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αν λοιπόν εσύ θεωρείς δημοκρατικό μια μικρή ομάδα να κρατά ομήρους εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα και χιλιάδες επιχειρήσεις καταχρώμενη ένα προνόμιο που κακώς της δόθηκε, δικαίωμά σου...
Εγώ ξέρω ότι απόψε θέλω να βγώ και υπάρχει κίνδυνος να γυρίσω το αμάξι σπρώχνωντας...

Κατανοώ ότι στο μυαλό σου επιβολή του νόμου συνιστά κάτι σε έγκλημα της ανθρωπότητας - δεν φταις εσύ- σε τέτοια κοινωνία μεγάλωσες αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί που δεν γουστάρουν οργανωμένες μειοψηφίες να τους λένε πότε θα πάνε βόλτα με το αμάξι, πότε θα ανοίξουν το φως, πότε θα κατέβουν για δουλειά στο κέντρο ή πότε θα μπουν στο πλοίο για διακοπές, καλύτερα να αρχίζεις να συνηθίζεις τέτοια σκηνικά...
χαχαχαχαχαχα.....δυσκολο πραγμα η δημοκρατια μαστορααααα.....
βαρια λεξη ..ασηκωτη...και εσεις την εχετε κανει πουτανα....καραμελα στο στομα την εχετε...και δεν ξερετε ουτε τον ορισμο της....
γαμω τις ολιγαρχιες που απλα εχουν εκλεγει απο τον...δημο... ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το οτι εγω  με την ψηφο μου παραχωρω την εξουσια σε μερικους μαλακες δεν σημαινει οτι κυβερναω εγω...εγω απλα ειμαι ο μαλακας που οριζω ποιπος μαλακας θα καταχραστει αυτο που εγω του προσφερω....
γιατι ισιε αν δεν το ξερεις να σε ενημερωσω πως ο μοναδικος λογος για τον οποιο υπαρχει εις τους αιωνες των αιωνων η εξουσια ειναι για να καταχραται απο αυτους που την εχουν.... ;) ;)
ψιλα γραμματα...για λιγους...εως ελαχιστους...καλη συνεχεια και....καλο σπρωξιμο.... :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

το <<δημοσιο συμφερον>> ειναι κατι γενικο και αοριστο..απτα δυσκολο να το προσδιορισεις στη συγκεκριμενη περιπτωση..
δευτερογενως βεβαια σιγουρα θιγονται καποια συμφεροντα του κρατους..καποιος αλλος βεβαια θα μιλουσε και για επιλεκτικη ευαισθησια οσο αφορα δημοσια-εθνικα συμφεροντα,αλλα αυτο δεν ειναι της παρουσης.
απο την αλλη οπως το θετεις,πρεπει να καταργηθει το δικαιωμα της απεργιας,αφου δυσκολευομαι να σκεφτω κινητοποιηση που δε δυσκολευει
τη ζωη στο κοινωνικο συνολο και σχεδον ποτε μια απεργια δεν εχει την 100% αποδοχη απο την κοινωνια..οπως εσυ κινδυνευεις να γυρισεις σπιτι με τα ποδια,ετσι και ο ασθενης κινδυνευει τη μερα που τα νοσοκομεια δουλευουν με προσωπικο ασφαλειας,ετσι και ο αιτων μιας αποζημιωσης σε ενα αστικο,θα καθυστερησει να λαβει τα οποια χρηματα απο τη μεταθεση της εκδικασης της υποθεσης σε τυχον απεργια των δικηγορων!!!!!τα παραδειγματα ειναι απειρα...
το δικαιωμα καθε ομαδας εργαζομενων στην προασπιση των εργασιακων συμφεροντων και δικαιωματων της πρεπει να ειναι σεβαστο και αδιαμφιστητο απο τις λοιπες κοινωνικες ομαδες ακομα και οταν οι συνεπειες των διεκδικισεων εχουν αντικτηπο στην καθημερινοτητα αυτων.
αλλιως σκληροτερες ακομα μορφες κοινωνικου κανιβαλισμου μας περιμενουν......
εισαι σιγουρος πως κατι τετοιο δεν ειναι επιδιωξη μιας χαμηλων δυνατοτητων με ροπη στο λαικισμο και στη ρεμουλα κυβερνησης??

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Υποθέτω τότε ότι επιβολή νόμου είναι και η πολιτική επιστράτευση βάσει του ΝΔ 17/1974, το οποίο  είχε προβλεφθεί για άλλη περίσταση και το οποίο δεν καλύπτεται κάν από το ισχύον Σύνταγμα του 1975. Γουστάρω την σημερινή δημοκρατία η οποία ξεθάβει νόμους από το λυκαυγές της μεταπολίτευσης (ή μήπως το λυκόφως της δικτατορίας; ) για να τα βάλει με τους κακούς οργανωμένους οι οποίοι απλά και μόνο κάνουν νύξη για μαλακίες που λέει το Σύνταγμα περί προστασίας της ιδιοκτησίας και της περιουσίας (και στις οποίες έννοιες περιλαμβάνονται και τα ενοχικά δικαιώματα πλέον). Φυσικά παραδέχομαι την κυβέρνηση του ηλίθιου και του αρκαδόπουστα του μικρού που κάνουν το μόνο που μπορούν, δηλαδή social engineering στις πλάτες των ελλήνων - ειδικά όταν αυτοί τρώνε κατ' εξακολούθηση το ίδιο παραμύθι (μην πληγεί ο τουρισμός... τα ίδια λέγαμε και πριν ένα μήνα με τους λιμενεργάτες, τα ίδια μπορεί να λέμε και σε ένα μήνα με τους ταρίφες), αντί να κάτσουν να σκεφτούν αν για την κατάσταση φταίει περισσότερο αυτός που κατά παράβαση του διαλόγου και των συμφωνηθέντων περνάει εσπευσμένα το ν/σ μεσούσης της τουριστικής περιόδου ή αυτοί που δεν δέχονται να κάτσουν να την φάνε για να μπορούν κάποιοι να συνεχίσουν την ζωή τους χωρίς να τους λείπει η βενζίνη.

Των οικιών υμών εμπιραμένων...

planitarhis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Χθες λύθηκε και το μυστήριο για την προσωπική ασφάλεια του άτυχου δημοσιογράφου. Η Αστυνομία, ελέγχοντας τις αναφορές στην προκήρυξη περί ομάδας φρούρησης του Σωκράτη Γκιόλια, διεπίστωσε ότι είχε όντως προστασία και μάλιστα σε αυτήν συμμετείχε παρατύπως  :jerking:  [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]40χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη φρουρά του Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ι.Τέντε.

( από τη Newsit )

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ενταξει μωρε με αυτον τον μαλακα! Σιγα το κακο που εκανε, ειπε 5-10 μπαρουφες και υπηρξαν καποιοι που τις εφαγαν. Ετσι κι αλλιως το πορτοφολι του μεσου ελληνα δεν επαρκει για το life style που προτεινε ο κωστοπουλος ειδικα την εποχη που το προτεινε. Ενταξει ειναι μαλακας και υποκριτης αλλα ως εκει. Αν πρεπει να φανε τον κωστοπουλο, τον τριανταφυλοπουλο τι πρεπει να τον κανουν?

ΥΓ επειδη αγοραζα κλικ μικρος θυμαμαι ξεκαθαρα σε καθε ευκαιρια να λεει οτι ο πραγματικος αντρας δεχεται τον χρονο που περναει και ειναι μεγαλη ξεφτιλα να κανει πλαστικες και να βαζει μαλλια ( Τσεκαρετε φωτογραφιες να δειτε τον ξεφτιλα)

ΥΓ2 Το καλο μεσα απο αυτες τις παπαριες που ελεγε ειναι οτι στα 17 ανακαλυψα το film noir, τον miles davis, τον Sinatra, και ενα σωρο αλλους που μεχρι τοτε ηταν ξεχασμενοι σχεδον απο την ελληνικη κουλτουρα και γουσταρα παρα πολυ. Α! και τα μεταξωτα κοσουμια Armani (Βεβαια τοτε δουλευα κουριερ και θα ηταν καπως παραταιρο να παω στην δουλεια με τετοιο :2funny:)

όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....λέει ο λαός

βγάλε κι εσύ από το πουθενά περιοδικό(ή περιοδικά) και αν το αγοράσει άλλος πέρα από την μάνα σου,γράψε μας....

από το πουθενά έστησε έναν εκδοτικό όμιλο πολύ μεγάλο...

όλοι βοηθήθηκαν από τα κόμματα,απλά ο ένας για να γίνει Δημόσιος Υπάλληλος στη ΔΕΗ και ο άλλος για να γίνει μεγαλοεκδότης....

όσο για την ποιότητα των εντύπων του,είναι χαλαρά και χαβαλετζίδικα....

πάρα πολλοί πήγαν να τον μιμηθούν και έφαγαν τα μούτρα τους(ΜΑΧ,ΦΛΑΣ,OUT,IN,FREE και δεκάδες άλλα που τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι)

συν τα εκατοντάδες περιοδικά που έκλεισαν,ενώ αυτός άνοιγε νέους τίτλους....

μόνο αυτό κάτι λέει

στο κάτω κάτω,όλοι τόσο βυθισμένοι στην......ποιότητα είστε?....μόνο Κούντερα διαβάζετε?.....ή Οδός Πανός?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τρο-μα-κτικα αποτυχημενη η αποπειρα απομιμησης του τροκτικου..διαδικτυακες σαβρες..

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Ρε πλεζουρ κι εγω το διαβασα αλλα τι συμπερασμα να βγαλω? Οι τυποι σε αυτην, οπως και στις αλλες προκυρηξεις, ειναι εναντιον ολων. Λιγο πιο καλυμενα αυτη την φορα λεγοντας οτι δεν ειναι προσωπικες επιθεσεις αλλα επιθεσεις εναντια στο συστημα. Ενα συστημα που περιλαμβανει τις αρχες εξουσιας μεχρι τα προβατα, ελληνες πολιτες που εχουν αποχαυνωθει.
Δεν μου αρεσουν οι θεωρειες συνωμοσιας αλλα ακομα δεν εχω πειστει οτι δεν ειναι μερος του ιδιου συστηματος που πολεμανε. Η τακτικες που εχουν σε καθε ενεργεια τους δειχνουν ανθρωπους που ξερουν καλα τι κανουν και πως να κινηθουν. Αυτοπροσδιοριζονται ως επαναστατικοι αναρχιστες αλλα δεν μπορουν να το στηριξουν με λογια. Σε σχεση με την πρωτη προκυρηξη, εχουν πιο συγκροτημενη σκεψη αλλα ακομα τους λειπει το σταθερο ιδεολογικο υποβαθρο.
Σε αυτη την περιοδο μπατσοκρατιας ειναι πολυ βολικη η εμφανιση μιας σκληροπυρηνικης ομαδας ανταρτων πολης που αφηνει ανοιχτο το ενδεχομενο επιθεσης κατα παντων. Οι κωλοι θα σφιξουν αλλα δεν ειμαι σιγουρος, ποιοι κωλοι..

και σε μια επανασταση ή εναν ταξικο αγωνα επιβαλλεται η καθαρση και μεσω εκτελεσων συγκεκριμενων προσωπων.....ειναι οπως σε εναν πολεμο...ποιος δεν θα θελε νεκρο τον ικανο στρατηγο του αντιπαλου του εστω και με δολοφονια;....

το κακο ειναι οτι η λερναια υδρα του συστηματος εχει πολλα κεφαλια....αρα....ματαιες οι εκτελεσεις; :think:

Ειναι σα να χτυπαμε τα κεφαλια μας στα σιδερα. Πολλα κεφαλια θα σπασουν, μα στο τελος θα σπασουν και τα σιδερα.

Επισκέπτης
Ορθόν... Στη νορμανδία αν δεν κάνω λάθος αν και η εδώ κόκκινη προπαγάνδα έπεισε πολύ κόσμο ότι πρωτοχρησιμοποιήθηκαν πειραματικά στον ελληνικό εμφύλιο με τους αντάρτες ως πειραματόζωα...
Φρικαλέο όπλο ομολογουμένως...
Δεν υπαρχουν φρικαλεα οπλα,μονο φρικαλεα χρηση των οπλων.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν υπαρχουν φρικαλεα οπλα,μονο φρικαλεα χρηση των οπλων.
[]  Ετυμολογία
εξουσία < αρχαία ελληνική ἐξουσία
[]  Ουσιαστικό
εξουσία θηλυκό

η δυνατότητα  που έχει κάποιος να
επιβάλλει τη θέλησή του σε άλλους

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι αλλο θελετε ρεεεεεεεε......

απο την ετυμολογια και μονο πρεπει να ξερασεις....
και ρωταω τωρα εγω....αφου η λεξη εξουσια ειναι κακο (η διαφωνει κανεις οτι το να ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ειναι κακο)
αν βαλω μπροστα το -αντι που σημαινει το αντιθετο ειναι καλο η κακο;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom