skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Αστα αυτα...
Φιλαράκο είμαι κυνηγός, ψαράς και ερασιτέχνης (προς το παρόν) αγρότης... Ο,τι μπορεί ο καθένας...
Αστα αυτα...
δικηγοραρα μου πολυ καλο το μαραφετι σουΤο δικό μου όπλο επιλογής είναι το κάτωθι:
Αν δεν έχετε πρόχειρο κανά βιετκογκ, ρωτήστε κανά γέρο σλαβομακεντόνσκι για την αποτελεσματικότητά του...
(τί, καλύτερη είναι η βλαχάρα ο κωστόπουλος να γαμά καλά μουνιά; ) και υιοθετούν το ιδεολόγημα "τα θελε", "ας καθόταν στα αυγά του", "κάτι θα έχει κάνει"...
Αν πιστεύεις ότι το θέμα με τον Κωστόπουλο είναι το τι μουνιά γαμάει,έχεις θέμα αντίληψης..
οι πατροπαραδοτοι φουρνοι τεθηκαν σε αχρηστεια φασιστακι μου?Το δικό μου όπλο επιλογής είναι το κάτωθι:
Αν δεν έχετε πρόχειρο κανά βιετκογκ, ρωτήστε κανά γέρο σλαβομακεντόνσκι για την αποτελεσματικότητά του...
Το δικό μου όπλο επιλογής είναι το κάτωθι:
μπα ετσι σας τα μαθαν και στην νομικη;ετσι νομοθετειτε και δικαζετε;Άλλωστε σε μια κοινωνία ενηλίκων και ελεύθερης οικονομίας, όποιος είναι "κάτι" όλο και κάποιο σκελετό στην ντουλάπα του έχει...
Ως Έλλην βάβαια, μπορείς να ρωτήσεις και τους ελληνοκυπρίους, αφού ο Αττίλας περιελάμβανε και χρήση τέτοιων όπλων...
Όπλα μαζικής καταστροφής είναι απολύτως σιχαμένα, απ' όπου κι αν προέρχονται.
Αν πιστεύεις ότι το θέμα με τον Κωστόπουλο είναι το τι μουνιά γαμάει,έχεις θέμα αντίληψης..
Ειναι κανεις απο Χεστα επαναστατων μελος του site ?
Ως Έλλην βάβαια, μπορείς να ρωτήσεις και τους ελληνοκυπρίους, αφού ο Αττίλας περιελάμβανε και χρήση τέτοιων όπλων...
Πολύ σωστά τα λες. Πίσω από τον Κωστόπουλο είναι ο Λαλιώτης και το σύστημα ΠΑΣΟΚ.
Τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση της πλέμπας.
Χέστα Χέστα είσαι δω?Ειναι κανεις απο Χεστα επαναστατων μελος του site ?
μπορεί να ρωτήσει και τους αντάρτες κομμουνιστές στο Γράμμο που το πρωτοδοκίμασαν τ αμερικάνια.Ως Έλλην βάβαια, μπορείς να ρωτήσεις και τους ελληνοκυπρίους, αφού ο Αττίλας περιελάμβανε και χρήση τέτοιων όπλων...
Ενταξει μωρε με αυτον τον μαλακα! Σιγα το κακο που εκανε, ειπε 5-10 μπαρουφες και υπηρξαν καποιοι που τις εφαγαν. Ετσι κι αλλιως το πορτοφολι του μεσου ελληνα δεν επαρκει για το life style που προτεινε ο κωστοπουλος ειδικα την εποχη που το προτεινε. Ενταξει ειναι μαλακας και υποκριτης αλλα ως εκει. Αν πρεπει να φανε τον κωστοπουλο, τον τριανταφυλοπουλο τι πρεπει να τον κανουν?....αυτο που ενοχλει παρα πολυ κοσμο με τον γαμικο μεγαλοεκδοτη της Μυκονου ειναι η επιδειξιομανια , ο προκλητικος νεοπλουτισμος της ψευτογκαλμουριας του Καγιεν , οι επιχειρηματικες σχεσεις με το λαμογιο του ΠΑΣΟΚ Λαλιωτη(το παιζει και αυτοδημιουργητος γιαπις , τρομαρα του) , ο αριβισμος που κανει καποιον να πηδα την γυναικα του αφεντικου του..........ειναι γνησιος εκπροσωπος και ιδρυτης μιας νεοελληνικης κουλτουρας που ενα μεγαλο κομματι των Ελληνων σιχαινεται και για οποια ντρεπεται.......μιας Ελλαδας που ολοι θελουμε να ξεχασουμε......
σαν απολυταρχικα μαστορα θεωρουνται και αυτα που ''επιστρατευουν'' τους απεργους;;;Το κακό με τους τρομοκράτες και τα απολυταρχικά καθεστώτα είναι ότι αρχικά κυνηγάνε ανθρώπους που δεν είναι δημοφιλείς και στοχοποιούνται εύκολα...
Άλλωστε σε μια κοινωνία ενηλίκων και ελεύθερης οικονομίας, όποιος είναι "κάτι" όλο και κάποιο σκελετό στην ντουλάπα του έχει...
Οι χειροκροτητές- απολογητές των τρομοκρατών/ απολυταρχών φυσικά χαίρονται καθότι ολίγον κομπλεξικοί (τί, καλύτερη είναι η βλαχάρα ο κωστόπουλος να γαμά καλά μουνιά; ) και υιοθετούν το ιδεολόγημα "τα θελε", "ας καθόταν στα αυγά του", "κάτι θα έχει κάνει"...
Είναι και αυτός ένας τρόπος να εκτονώσεις κάποια ταπεινά ένστικτά...
Προσωπικά προτιμώ τα ct και τα real time strategy παιχνίδια...
Γι'αυτο το εγραψε ρε.μπορεί να ρωτήσει και τους αντάρτες κομμουνιστές στο Γράμμο που το πρωτοδοκίμασαν τ αμερικάνια.