gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κανονίσου ε;
πλυθηκα,σαπουνιστηκα,ξυριστηκα,εβαλα τα μυρωδικα μου ειμαι ετοιμος...
το πορτοκαλοζουμο στα μουτρα το αφησα τελευταια στιγμη να ειμαι φρεσκαδουριιιιιιιιι
κανονίσου ε;
Φίλε μου μπορεί να σου φένεται ασήμαντο, αλλά όταν στην περίπτωση του τρωκτικού, ενα σαιτ που είχε δημιουργηθεί ΔΩΡΕΑΝ και χωρις ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, εφθασε να ξεπεράσει το yahoo.com σε επισκέψεις (περίπου 1.000.000 επισκέψεις την μέρα) και όλα αυτά στο ελλαδιστάν των 3.000.00 χρηστών ιντερνετ ξεπερνώντας σε αναγνωσιμότητα όλες τις καθημερινές εφημερίδες μαζι ή σχεδον όλες, χωρίς να ανήκει σε κάποιον ή κάποιους απο τους μεγαλο-επιχειρηματίες,
πίστεψε με ΠΑΡΑ πολλοί είχαν θορυβηθεί, (που να πουλήσεις σταριλικι, μεγαλοδιαφήμιση, πίεση σε κυβερνητικούς ,εξαργύρωση διευκολύνσεων, όταν 1.000.000 γαμημένοι επισκέπτες επέλεξαν να διαβάζουν κατι, που δεν είναι δικό σου, και που δεν ελέγχεις. Εσυ (αυτοι εννοώ )θα εννοιωθές άνετα; ή θα προσπαθούσες να το "ελέγξεις";
τα ιδια λεμε με αλλα λογια
το troktiko ξαναonline....
δεν το διάβαζα ποτέ το σάιτ....
ήταν όντως αντισυστημικό η μπαρμπούτσαλα του κόλου αλλά Χίο και Μάκη ?
Το δεύτερο.
Αληθεια εχει μεινει καποιος απο τους παλιους ?
To θεμα ειναι γιατι τωρα?Γιατι μετα απο 3 χρονια κ ενω ειχαν πει οτι ΤΕΛΟΣ...!Τους επιασε το φιλοτιμο?????Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΕ?κατάλαβα...όπως το περίμενα.
για να έχουν το όνομα του σαιτ φυσιολογικά ναι...
To θεμα ειναι γιατι τωρα?Γιατι μετα απο 3 χρονια κ ενω ειχαν πει οτι ΤΕΛΟΣ...!Τους επιασε το φιλοτιμο?????Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΕ?
Xρημα....να τους παρουν με το μερος τους κτλπ...!Τωρα το θυμηθηκαν?Μετα απο 3 χρονια???σαν τι να κρύβετε τύπε ?
Χεστηκαν πανω τους οταν εγινε η δολοφονια αλλα καπως πρεπει να ζησουν και αυτοι. Κλεφτες και ψευτες να γινουν δηλαδη;To θεμα ειναι γιατι τωρα?Γιατι μετα απο 3 χρονια κ ενω ειχαν πει οτι ΤΕΛΟΣ...!Τους επιασε το φιλοτιμο?????Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΕ?
δεν το διάβαζα ποτέ το σάιτ....
ήταν όντως αντισυστημικό η μπαρμπούτσαλα του κόλου αλλά Χίο και Μάκη ?
τελικά θα ξαναρχίσει να λειτουργεί κανονικά;
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.gr/2013/07/troktiko.html[/url]