Melandri33
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλός δεν ξερω αν είμαι, αλλά τουλαχιστον εγω έκανα ραντεβου και η Δανάη "εκτός αν προκειται για ψυχοπαθης" ηταν πολύ συγκεκριμένη επ'αυτου.
Ερωτηση πρωτη...την εχεις δει? σε ρωτησαν και δεν απαντησες! Αν ναι, τι εχεις να πεις για το γαμησι? Στα πηρε στο στομα? Κωλο πηρες? Σου αρεσε? Δωσε ινφο να ξερει το "θεμα" πως ειναι..Και εγω γι αυτο ειμαι εδω. Τα περι συνωμοσίας κλπ τα προσπερναω.
Οταν την Δαναη την φέρνει οδηγός καθυστερημενα 20 λεπτα η κοπέλα ζηταει ζηταει συγνωμη για την καθυστερηση και οτι την ειδοποιήσαν τελευταια στιγμη, πως παιρνει τα 40 απο τα 80, δεν απαντα αυτη στα sms & email ελα εσυ μετα να μου πεις διαφορετικα.
Τωρα "ΕΣΥ" τι ηρθες να κανεις εδω μεσα? Να αρχισω να λεω?
Ειναι Μουσμουλια!Τι έπαθες;
άσχετο...τι ομάδα είσαι;
Δεν εχει δοκιμασει.την έχεις δοκιμάσει ή μιλάς γενικά και υποθετικά;
ετσι ειναι.....γιατί το τραβάμε τόσο πολύ ρε μάγκες..δόθηκε μια πληροφορία για μια επί πληρωμή,όπως έχουν δοθεί για τόσες και τόσες..όποιος γουστάρει πάει,πιστολιάζει και αν θέλει έρχεται και γράφει εντυπώσεις..
το ξερω....δεν εννοησα κατι κακο!..εννοείται!! επίσης,το ''επί πληρωμή'' δεν το έγραψα υποτιμητικά..απλά,έτσι είναι..
Και εγω γι αυτο ειμαι εδω. Τα περι συνωμοσίας κλπ τα προσπερναω.
Οταν την Δαναη την φέρνει οδηγός καθυστερημενα 20 λεπτα η κοπέλα ζηταει ζηταει συγνωμη για την καθυστερηση και οτι την ειδοποιήσαν τελευταια στιγμη, πως παιρνει τα 40 απο τα 80, δεν απαντα αυτη στα sms & email ελα εσυ μετα να μου πεις διαφορετικα.
Το 3αρι βυζι που το βλεπεις;
το ξερω....δεν εννοησα κατι κακο!
Το 3αρι βυζι που το βλεπεις;
5αρι, 3αρι, 2αρι , 10ρι....αν με διαβαζες ολο αυτο το καιρο θα ηξερες οτι το βυζι στα αρχιδια μου εμενα....ολα τα βυζια για μενα ειναι τα ιδια...και αν ειναι πολυ μικρο, πιανω και το δικο μου ...δε γαμιεται...αρκει να περασω ομορφα και να τα παρει στο στομα....εσυ αυτη τη μαλακια βρηκες να πεις εδω τωρα? εκει κολλησες?Το 3αρι βυζι που το βλεπεις;
Ερωτηση πρωτη...την εχεις δει? σε ρωτησαν και δεν απαντησες! Αν ναι, τι εχεις να πεις για το γαμησι? Στα πηρε στο στομα? Κωλο πηρες? Σου αρεσε? Δωσε ινφο να ξερει το "θεμα" πως ειναι..
Για παραδειγμα εγω την εχω παρει 2 φορες και ανεβασα κριτικη. Μπορω επισης να δωσω καθε λεπτομερεια του κορμιου της(αν την εχεις δει ξερεις τι εννοω)
Ερωτηση 2η...ξερεις πολλες κοπελες σαν τη Δαναη (φωτο βλεπεις) να γαμιουνται με 40 ευρω? Για μια ωρα? εκτος αν εισαι ο Πιτ! Ξερεις, ο Μπραντ μωρε....
Επειδη ξερω οτι δεν την εχεις παρει (ξερω που σου λεω) ολα τα αλλα που λες ειναι για το πουτσο του Κολοκοτρωνη!
Τα σεβη μου "αξιοπιστο μελος"
ΥΓ Ειδα το προφιλ σου και τους φιλους σου εδω μεσα...Εβγαλα καποιο συμπερασμα. Αν κανω λαθος, σορυ σου παιρνω πιπα!
Καλη συνεχεια!
ιόΣοβαρα τωρα ειδες το προφιλ μου & τους φιλους μου και εβγαλες συμπερασμα (1 εκδιδομενη ως φιλη εχω βουλωμενο γραμμα διαβαζεις βρε να σε παρουν στην CIA) , δεν γραφω συχνα και ας ειμαι γραμμενος απο το 2005, sorry κιολας που εχω και δουλεια.
Το τηλ. της Δαναης μηπως τελειώνει σε 9805, θες να σου στειλω και με π.μ email και sms?
Σχετικά με τη συναντηση
Πραγματικα προκειται για νεαρη Ελληνιδα , ειχε ερθει μαυρισμενη μετα απο διακοπες, προσωπο τιποτα το ιδιαιτερο βυζακι παντως 3αρι δεν εχει 1-2 ισως , πραγματικα όμως το ποιο σφιχτο μπαμπατσικο κορμι εχω συναντησει με φοβερη θεα στα 4. Κωλαρακι δεν πηρα.
Δεν ηρθε με καλη διάθεση μιας και ειχε τσαντιστει με το γραφείο που την ειχαν καλεσει τελευταια στιγμη μου ειπε επειτα. Πηγε για ενα βιαστικο ντουζακι βγαινοντας με ρωτησε το ονομα και οταν της ανεφερα στο ειπα στο email , μου απαντησε δεν απανταω εγω στα email ουτε στα sms.
Mην τα πολυλογω παιχτηκε ενας γυρος με τελειωμα στο στόμα, πρωκτικό δεν ζητηθηκε και έφυγε πριν την 1 ωρα.
ιό
Φίλτατε η κοπέλα λέει ψέματα απλά για να τα λέει και να συσκοτιζει τα πάντα γύρο της από φόβο, μην πιστεύεις τα περί γραφείου.
Πότε την ειδες?Τι να σου πω παιζει να εφαγα μεγαλο παππα γιατι ομως να μου δωσει άλλο τηλ επικοινωνίας στο τέλος?
Πότε την ειδες?